עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. נתקלתי בכרטיס עריכה הזה http://www.asus.com/products/vga/tvfm_7135/overview.htm האם כדאי לקנות אותו בנוסף לכרטיס מסך 6600GT בלי VIVO, או שלחפש כ.מסך 6600GT , כי לחנות שממנה אני קונה את המחשב, לא יהיה VIVO, ואני מעדיף שלא לפצל את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם השאלה בכותרת?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Interpack,

שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by kawaii,

המלצות לדגמים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט... האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT? ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה.... אז האם כדאי לי לקנות LCD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  10. היי, נמאס לי מהמסך הגדול שיש לי על השולחן ורציתי לקנות חדש.. אבל מאיפה יהיה לי כסף? אני יודע שזה ממש ממש ממש קצת כסף אבל אני חייב מסך חדש!!! יש לי בסך הכל 500-600 שח!!! ממש תודה רבה רבה מראש!!

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

היום אני מזמין את המחשב החדש ואני קונה את הכרטיס 6800GT PCI-e. אני צריך בנצ'מארק של 6800GT PCI-e ובו השוואה בין החברות המוכרות אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by SpLAsH,

איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. הדריברים הבאים של ATI...המכונים Catalyst יתנו שיפור ביצועים של עד 20 אחוז במשחקים. לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=23594

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mega1234,

שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Life_SyStem,

מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by raz002,

מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by ktbnus,

לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Green,

שלום יש לי מסך 16:9 רציתי לדעת איך אני אומר למחשב שיעבוד ככה (גם במשחקים וגם בשולחן עבודה) עוד שאלה לא קשורה מה זה הFireGL הזה של ATI מה ההבדל מרדאון?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.