כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
:s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברה! מישהו מכיר אולי תכנת capture שמכילה טיימר? בנוסף, משהו אולי יודע איך אפשר למנוע מהרעידות הקיימות תוך כדי הקלטה למחשב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כרגע יש לי GeForce FX5500 256MB ולפעמים משחקים עובדים לי דיי לאט גם אם זה ברזלוציה נמוכה והגדרות נמוכות. אין לי הרבה תקציב אז חשבתי אולי לשדרג לGeForce FX6200 256MB שלפחות המשחק יזוז נורמלי ולא לאט. אני גם משחק קאונטר סטרייק אז חשוב לי שהפריימים יגדלו. האם כדאי לי? יש לי לוח אם של GIGABITE והחיבור הוא AGP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1327 VS http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=771 מכל הפרמטרים ,ממשק , אמינות,רעש, צריכת חשמל ,וכ"ו תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
NHANCER בגרסתה האחרונה תומכת בגרסה 195 שנוידיה הוציאו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-