כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש-אני לא משהו מבין בעניינים האלה והמליצו לי על הפורום הזה כפורום של מקצוענים אני מתלבט לגמרי לקראת כרטיס מסך. המפרט בערך הוא כזה מעבד, Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זכרון, 2GB Samsung DDR II - 800 לוח אם, INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK איזה כרטיס מסך הייתם מגדירים כהקנייה הכי משתלמת בהתייחס למפרט הבא ולנתון שהתקציב הוא 700-800 ש"ח. תודה רבה, נ.ב. אשמח גם לשמוע איזה מילה או שתיים על המפרט מה דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
(מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.crysis-online.com/?id=98 2 קבצי וידאו מהמשחק Crysisשפועל ב DX10. הגרפיקה אמורה להיות מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אתמול עבדתי על המחשב , לפתע קיבלתי מסך כחול ומאז אי אפשר לראות באחת מהיציאות DVI בדוס (לא בדיוק דוס אלא לפני שהמחשב נכנס לוינדוס) הלכתי לחנות שקניתי והם טוענים שיש בכרטיסים האלה DVI אחד שהוא ראשי ורק בו ניתן לראות בדוס, למרות שאני בטוח לחלוטין שהיציאה התקולה עבדה לפני כן בדוס כרגע המצב שבשתי היציאות רואים בוינדוס, ורק באחת רואים בדוס. אין להם כרטיס זהה לבדיקה והם לא מוכנים לפתוח כרטיס חדש זהה כדי לבדוק את העניין , איך מוכיחים להם את הטענה שלי ? זה הכרטיס? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H אולי יש למישהו כרטיס זהה שיוכל לבדוק את העניין עבורי?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חיברתי היום את המחשב הקודם שלי עם המסך הישן (LG 774FT) והוא מסרב להידלק (המסך). יש את האור האדום בכפתור הדלקה/כיבוי ולא משנה מה אני עושה הוא לא משתנה, חיברתי את המחשב למסך חדש (LCD) והוא עבד מצוין. נ.ב: המסך הישן עבד לפני שלושה חודשים, מוזר לי שפתאום הוא יפסיק ככה לעבוד ??? יש לכם הצעות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך AGP !!!! http://www.buyme.pl/images/vga_evga_7800gs_256mb_ddr3_256bit_dvi_dsub_agp.jpg 7800GS 256MB TV, DVI, AGP 1500 שקל !
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-