עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. מהיא החברה שנותנת את הכרטיס הזה עם קירור סטוק הכי קריר...? מישהו אולי יודע או שיכול לכוון אותי לטבלת השוואות?

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870

4. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by digitalseeker,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. Started by Wolf-Net,

רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

9. אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by THE FOX,

http://www.crysis-online.com/?id=98 2 קבצי וידאו מהמשחק Crysisשפועל ב DX10. הגרפיקה אמורה להיות מדהימה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  14. זה יכול להיות 9800 יותר חזק מ 4850 http://www.tweaktown.com/reviews/1523/4/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by kudish,

כותרת

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF

19. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  25. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות