עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vladgi,

2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by AlexG Respect,

אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  6. http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=101&cat3=257 חושב לקנות אותו במחיר של 2500 ש"ח (דרך חבר שאבא שלו...), עם 3 שנים אחריות ועם : GPU RADEONTM X800 XT Memory 256 MB 256-bit GDDR3 SDRAM Core / Memory Speed 520/560 MHz GigaFLOPS 200 billion floating point operations/sec. Transform Rate 780 million vertices/sec. Memory Bandwidth 35.8 GB/sec. Pixel Pipelines 16 extreme parallel pixel pipelines Pixel Fill Rate 8.3 Gigapixels /sec. DirectX Support 9.0 OpenGL Support 2.0 RAMDACs 400 MHz DACs Output DVI-I / TV-Out / D-Sub/Video-In Operating systems : Microsoft® Windows® XP, Microsoft® Windows® 2000 Bus AGP …

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  7. שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by gggilad13,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Lodvig,

היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by wais ass,

איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Mighty,

שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Satlan,

שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by giloman,

אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

18. עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by ^DaGoN^,

אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by babar,

מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by giladhuller,

פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by KYSG,

נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך GEFORCE 6600 הרגיל לא GT ויש לי העדפה של GIGABYTE לא של חברה אחרת כי זה חברה הכי טובה ללא מאוורר ורעש

25. היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…

• 8 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים