עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by no nick,

עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  7. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by Guy950,

יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. למשל ה SAMSUNG 930B , עם 8MS ו DVI - הוא קיים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  11. השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by korn666,

הכרטיס הזה תואם לתקציב שלי מה דעתכם עליו הוא שווה את הכסף http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-R955256D

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by yaloner,

ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by kinggil,

אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by davidz,

איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by zion561,

שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. האם רק 9600GT? אופיר

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. SIDEPORT הזה מאפשר עוד רוחב פס של 5 GB/S לפי מה שהבנתי , אבל כרגע אין אפשרות לנצל את זה . יש למישהו מושג מתי כן תיהיה אפשרות כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים