עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vladgi,

2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Moty_p,

במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Master-Chipsets,

במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:

4. כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by KoM,

אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?

6. 1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by ophir555,

מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Gudlevski,

יש לי על הלפטופ כרטיס מסך של radeon עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני לא רואה על ה-Gaming משחק שהתקני, FM20 מישהו יכול להאיר את עיני? ראו בתמונות שהמשחק לא מופיע בכלל שתפריט. אגב, שאני נכנס למשחק אני רואה כאילו המשחק לא נתמך במשחק, באיכות בסיסית וירודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by edbd,

אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  10. :s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

12. Started by ROI5001,

אני קונה מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הבא: 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -GIGABYTE מה דעתכם עליו

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by NIRHA,

איזה כרטיס מסך עדיף ?? x1950pro עם ה- 512 זיכרון או x1950xt עם 256 זיכרון? תודה......

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יש לי שאלה הכרטיס מסך הזה ati Gigabyte GV-R465OC-1GI הוא כרטיס טוב למשחקים למה לפי מה שאני יודע זה כרטיס שעולה 385 שקל וגם לפי דעתי או ממש טוב אבל אני מעונין לדעת דעה של אנשים אחרים ואם או לא טוב יש כרטיס אחר שהוא 1g ואו טוב ועולה בין 385-300 שקל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. היי החלטתי לקנות את הכרטיס 6850 אני רואה שיש 2 גירסאות אחת רגילה עם מאוורר אחד ללא OC ב650 בערך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798392 ואחד עם 2 מאוררים וOC http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798941 גם ככה המחשב שלי כבר דיי מתישן יש לי Q6600 שהבנתי שגם ככה אולי יעשה צוואר בקבוק ולוח P35 מה עדיף משניהם?זה שווה את התוספת מחיר?תודה

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Uri_s,

שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.

22. Started by fx-57,

אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by liordavid,

שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Raanan30,

היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by tomerw,

אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים