כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
למי יש ביצועים יותר טובים? מי יותר קר\שקט ולמי יש את יכולת אוברקלוקינג יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= שווה לקנות ? הוא יותר טוב מה- 6600 הרגיל?
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה זה PCIE2 ? הבנתי שהחיבור הוא אותו חיבור כמו 1 אז מה ההבדל ביניהם? ואני שומע בפרום שהכרטיסי מסך החשדים הם עם DDR5. אבל כשאני מסתכל אני רואה שהם עם DDR3 (לדוגמה ה 4850) אני טועה? או שפשוט לא בדקתי בכרטיס הנכון?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בצל הזמינות הראשונית עבור ה-RTX 4090 המפלצתי, יש בשורות טובות גם עבור אלו שבידם כרטיסי מסך וותיקים יותר של מפתחת השבביםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
איזו טכנולוגייה אתם מעדיפים ולמה אתם מעדיפים אותה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לחבר נשרף הכרטיס מסך...הוא צריך כרטיס AGP עד 200 שקל... תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב למשחקים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה הכי אידאלי בשבילי יש לי מסך lg - e2350t חשבתי על 560 או על 460
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מידע מעניין שנתקלתי בו,מסתבר שישנו 4 גרסאות למסך כשההבדלים באיכות ניכרים,ניתן להגיע לנתון על סוג הפאנל ע"י כניסה לתפריט "סודי במסך. אפשר לקרוא פה: http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html http://www.behardware.com/articles/673-1/samsung-syncmaster-226bw-c.html
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי שיש לי כבר צורב DVD אני חושב שהגיע הזמן שאני אהפוך ל DVD את הסרטים שלי ושל אח שלי כשהיינו קטנים ועוד כלמני דברים יקרים שנמצאים עכשיו על קסטות. אז כדי שהם לא יעלמו לנו עוד איזה כמה שנים ושהקלטות ימותו אז אני רוצה להפוך אותם לDVD. עכשיו השאלה שלי היא על איזה כרטיס עריכה או טלויזיה אתם ממליצים לי עד 500 גג. משהו טוב ונחמד שייתן לי איכות טובה או כמה שיותר טובה. וכמובן שלא יהיה יקר מדי. CAPTURE אני עושה דרך ה PRIMIERE עצמה או PINNACLE STUDIO 9 אם זה משהו סתם פשוט שלא דורש הרבה עריכה. ד"א את הקול אני מכניס דרך הכרטיס קול לא? או שזה תלוי באיזה כרטיס מדובר? אשמח לקבל המלצות ועזרה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עד 500 שקל ATI Radeon X9550 256MBוGigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MBוGigabyte ATI Radeon X9250 128MBוGigabyte nVIDIA GeForce FX6200 256MBוPalit nVIDIA GeForce PCX6600 256MBוInnovision nVIDIA GeForce FX6600 256MBוPalit מה הכי משתלם למחיר? האם יש כרטיס יותךר טוב בסביבות המחיר הזה ואם אפשר אז דירוג של הכרטיסים של הכי טוב,ואחד אחריו... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-