עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה לכל מי שמבין בסוגי הסלוטים והחיבורים בין כרטיסי המסך ללוח: זה מפרט המחשב שלי (שכבר נקנה): Specification Model EU965 CPU: Socket T LGA775 Socket T LGA775 (Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium D, Celeron D, Pentium 4 Processor) FSB 533/800/1066 MHz CHIPSET: Intel G965 + ICH8 MEMORY: Dual Channel Mode DDRII DIMM x 2 DDRII 533/667/800 Max memory size : 4GB GRAPHICS: Intel 965G OnDie (Intel GMA X3000) VGA Port x 1 Option Add2 or Add2 plus card EXPANSION SLOT: PCI Express*16 slot x 1 (Max length 220mm) PCI Express*1 slot x 1 (Max length 190mm) Storage Bay: 5.25" bay x 1 3.5" HDD bay x 1 3.5" for FDD x 1 CPU THERMAL: AOpen Proprietary Heat Pipe POW…

2. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. יש לי כרטיס נבידיה (בחתימה..) אני רוצה תוכנה שתאמץ אותו (בצורה כמובן "בריאה") שיצרוך את המקסימום "וואטים". האם 3DMARK מספיק? או בגלל שיש לו כל מיני סוגי בדיקות אז בחלק מהזמן הוא יתאמץ ובחלק מהזמן כמעט ולא?? רב תודות.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by zachbachar,

המפרט שלי כתוב בצד.. אני רוצה לקנות את ה260GTX מpandas.co.il (הזול של גינוורד) השאלה שלי היא אם הספק בוודאות יחזיק אותו(?)(שימו לב שאומנם עשיתי OC למעבד אבל לא העלתי מתחים) והאם שווה להשתדרג עכשיו למרות שאין כ"כ משחקים באופק.. רציתי גם לדעת אם מישהו יודע עד כמה רועש הכרטיס הספציפי הזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by moshe20,

שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  10. השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by mazoneli,

התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  14. יש לי את הכרטיס של ג'יגבייט, הדגם של ה128BIT. גרסת הביוס שקיימת בו היא הF20, מאז יצאה גרסת F21 שמתקנת את מהירות הזכרון המופחתת בF20 (שהיא 195MHZ, במקום 200MHZ או 390 במקום 400). הנה זה פה: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-R955128D.htm בקיצור פעלתי לפי ההוראות עשיתי דיסקט איתחול והפעלתי תפקודה כמו שצריך, היה כתוב Gigabyte Flash Utility, ואז בסוף היה כתוב לי שהגרסה נוכחית היא הכי חדשה, וכנראה בגלל זה זה לא עדכן את הביוס של הכרטיס. אני בטוח ששלי זה לא הכי חדש בגלל שהמספר הסידורי של הF21 הוא 008.017D.033.000 לעומת זאת שלי הוא 008.017D.016.000 מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by zuzu89,

היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. קניתי תכרטיס ב יום חמישי האחרון וכנראה שעשיתי טעות , רציתי משו יחסית זול ושיתן ביצועים אבל הבנתי שאני צריך יותר מזה מה אתם ממליצים לקנות ל agp הכרטיס עלה לי 830 ואני עוד חייב 100 ביררתי ושאלתי אם אני יכול להחזיר ולהוסיף כסף ולקנות משו יותר רציני וזה אפשרי הכרטיס הנוכחי SAPPHIRE X1600PRO 512M AGP אני מוכן להוסיף 500-800 שקל היתי יכול לקנות בעוד 100 שקל x800gto אבל לפי מה שהבנתי הוא לא תומך ב hdr ועוד איזה משו .... בקיצור כמה כסף להשקיע אם בכלל, על מנת לקבל תוספת של ביצועים

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אם אפשר בבקשה חוות דעת תודה...

19. Started by boten,

מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by ac1240,

דוד שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP וזה המפרט שלו p4 2.6 ghz 1gb ram והוא רוצה לדעת האם זה יהיה כרטיס טוב למחשב במחיר של עד 500 שח והאם זה לא יצור צוואר בקבוק עם המערכת שיש לו תודה ati radeon GECUBE RADEON X1650 http://img513.imageshack.us/my.php?image=92546117cf3.jpg

21. אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!

22. Started by marvje,

זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8500_GT/15 נראה שלא עולה בהרבה על ה7300/7600GT , פרט לנושא עבוד ווידאו. לדעתכם - שווה כחלופה (CPU DUO 4300, שימוש עיקרי - HTPC) ? אגב, הכרטיס ההוא מומהר ב~60% ...

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות