עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הספק כוח שיש לי: COOLER MASTER 460W הוא מחזיק מצויין את ה GTS 250 1GB שיש לי, ואני מתכוון לשדרג את הכרטיס ל HD6850, האם הספק הזה יספיק בשבילו?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by Raanan30,

היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by tomerw,

אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by dark_zero,

ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by ScreameR,

מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אני מתכוון שבוע הבא כנראה לרכוש מחשב חדש ואני מחפש כ.מסך שישמש אותי לפעמים למשחקים, אבל בעיקר לעבודה עם תוכנות (כולל תוכנות גראפיות). אני די ננעלתי על Geforce 7600GS. עכשיו ראיתי סקירה על כ.מסך זה של יצרן Galaxy ב http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ וכתוב שם שבעצם הוא מגיע עם Gpu Speed של 500 Mhz, לעומדת הרגיל שמגיע עם 400 Mhz וגם המהירות של הזיכרון של 1400 Mhz במקום ביצרנים אחרים שמגיעים עם 800 Mhz. אני אישית לא מכיר יותר מידי את היצרן הזה והוא בד"כ לא נמצא בין היצרנים המובילים של הכרטיסים. אם מישהו מכיר את היצרן הזה Galaxy ולהביא פה כמה המלצות אני מאד אשמח. ???

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by aviv_lev,

מה יותר טוב ה-7300GT או 6600GT ? ;D

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by giloman,

אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by shark1011,

ערב טוב, יש לי כרגע כרטיס 4850 512MB, של חברת Gigabyte אם זה משנה. האם ניתן לעשות לו CF עם 4850 1GB vapor-x של saphire? או שעדיף עם דגם רגיל כמו שיש לי עכשיו? עניין הקירור השונה אני מניח שלא יהיה בעיה, השאלה שלי היא בעניין הבדלי כמות הזיכרון בין הכרטיסים. מפרט בצד. ותודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by arkadur,

יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  16. שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by tamoz,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש לגימינג(שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS 2 בלי בעיה) בסכום של כ700 שקל(יש אפשרות לחרוג בכ100 ש"ח אבל אני מעדיף שלא). דרך אגב המליצו לי על GTX460 שהוא במחיר הזה בערך , ללכת עליו? מפרט: מפרט של המחשב: מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN כרטיס מסך נוכחי: NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE ספק: THERMAL TAKE TR2 400WE *אני יודע שאולי אני יצטרף להחליף תספק הוא משהו אחר, אם כן אז אני יקציב לזה תקציב נוסף.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by t d,

שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 1400 לוח אם: LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - זיכרון פנימי : F2-5400PHU2-2GBNT G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - צורב: LG GSA-H22 X18 DVD מארז: כולל ספק Antec SLK3800B ------------------------------------------------------------------------------------------ יש לי בעיה שברגע שאני מפעיל אותו יש לי חלון POP UP שקשור לכרטיס מסך - ל FX1400 ואין לי מושג מה הו…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by Laydeejane,

היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה

24. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. של Sapphire או של power color?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים