עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Torn,

אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by -CosmicFire-,

היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה

3. Started by Gamer123,

יש לי שאלה??? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וכשאני מריץ משחקים אז רואים את המשחק ברקע ועליו מלא קוביות כאלה בצבעים ולא ממבינים מה קורה במשחק ד"א הורדתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA מישהו יכול לעזור לי????? אולי זה רק הגדרות???????

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by imac,

לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by bennnn,

שלום שאלתי האם משתלם לרכוש לאי גי פי 6800 אולטרה של לדטק?משומש ב 750 שח...... הכרטיס הנוכחי fx 5200 האם ההבדל ממש ממש גדול? והאם המחיר שווה....אני מזכיר שזה לאיי גי פי כי ברור שלפי סי אי אקפרס זה בהרבה יותר זול הבעייה שה משומש וזה מפחיד אותי.....

6. Started by doron.m,

הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by zombie,

עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Da-Funk,

RADEON 9500 PRO ב 820 מנעה.. הוא אמור להפתח ל 9700pro בקלות... יש אנשים שמוכרים אותו פה ביד שניה במחירים מוגזמים של 800... יש למשהו הסבר לזה?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  9. דגמי ה-GeForce MX ו-GeForce RTX הטריים של מפתחת השבבים עבור השוק הנייד ממשיכים לעורר עניין, לאור השקה עם מיתוג משונה ופירוט לוקה בחסרלכתבה

10. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by byn007,

אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by alextomin,

אהלן חברה יש עלי משימה להעביר סרטים מקלטות לCD ולעשות עריכות קלות. שמעתי שאני צריך כרטיס טלוויזיה. מה ההבדל בין כרטיסי טלוויזיה לבין כרטיסי עריכה? שמעתי גם שגודל הסרט של 30 דקות יכול לקחת 8GB, איך אני יכול לקודד או לקבץ בזמן ההקלטה? תמליצו לי על כרטיס (טלוויזיה או עריכה-בהתאם לצרכים) עד 500שח. תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. הספק כוח שיש לי: COOLER MASTER 460W הוא מחזיק מצויין את ה GTS 250 1GB שיש לי, ואני מתכוון לשדרג את הכרטיס ל HD6850, האם הספק הזה יספיק בשבילו?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Oztriker,

היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by N82,

אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by guy124,

http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

22. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)

24. יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.