עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sby333,

שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by ob,

כמו שרשום בנושא ... אני מריץ קבצי MKV אבל אם אני רוצה לקפוץ קדימה בסרט , הוא נתקע אבל הסאונד ממשיך . אפשר לראות את הסרט מהתחלה עד הסוף טוב ויפה אבל בלי להריץ . עם ה88gt אין בעיה כזאת. עוד שאלה בקשר לחום של הכרטיס , הוא עומד קבוע על 82 מעלות , אמנם הוא לא מגיע לקו האדום ... אבל זה לא יותר מדי ??

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by DarkeyE,

אני רוצה להחליף את ה 8800gts 640mb שלי ב HD4870 . asus striker extreme E6750 2GB 800mhz

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  8. כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by ofek15,

יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Lanzar,

יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. מפרט בצד. תודה! [attachment deleted by admin]

13. Started by bigbug2004,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by zombie,

אז יש לי T240 ועוד מסך 15-17 ישן של dell שקיבלתי עם חיבור VGA חשבתי על לחבר אותו גם כן לכרטיס מסך שלי עם מתאם DVI-VGA. איך להגדיר אותו?אני לא רוצה שמשחקים ירוצו גם עליו, אני רק רוצה שאני יוכל לגרור לשם חלונות כמו למסן ואינטרנט וכאלה.. מה אתם מציעים ואיך להגדיר?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום , מפרט - 2G זיכרון מעבד dualcore אני משחק מעט FIFA 09 וזהו ... מעוניין בכרטיס מסך שאוכל לחברו ל - media center htpc ושיתמוך HD לצורך חיבור לפלזמה. התקציב - 350 ש"ח. מי מבין שני הכרטיסים עדיף ? האם יש חברות יצרניות מומלצות ? או דגמים ספציפיים מומלצים לכרטיסים הנ"ל? HD4350 VS GT9500 ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. קניתי לפני חודשיים +- מחשב לא רע.. מעבד E8400 3.0GHZ. לוח אם EP43-DS3L. 4GB RAM כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 9800GT 512MB עכשיו אני יודע שזה לא הכרטיס הכי טוב.. וחשבתי לחסוך ולקנות כרטיס מצויין עוד שנה +- . אז מה דעתכם? כמה זמן כדאי לי לחכות עד שאני אשדרג למשהו יותר נחמד? אה, וגם אני רוצה אם למישהו יש, קצת מידע על כרטיסים לא של NVIDIA.. כי אני ממש לא מבין באחרים.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by tamoz,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש לגימינג(שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS 2 בלי בעיה) בסכום של כ700 שקל(יש אפשרות לחרוג בכ100 ש"ח אבל אני מעדיף שלא). דרך אגב המליצו לי על GTX460 שהוא במחיר הזה בערך , ללכת עליו? מפרט: מפרט של המחשב: מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN כרטיס מסך נוכחי: NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE ספק: THERMAL TAKE TR2 400WE *אני יודע שאולי אני יצטרף להחליף תספק הוא משהו אחר, אם כן אז אני יקציב לזה תקציב נוסף.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. Started by nesber,

קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים