כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
(אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע מה האיכות של החיבור יחסית לקומפוננט S-VIDEO וכו' (הטלויזיה תומכת במספר רזולוציות כמו 800X600) ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך לעריכה גרפית ועבודה בתוכנות Autodesk. האם SLI של 2XGTX550 Ti 1GB ישתלם \ יניב ביצועים טובים יותר מאשר רכישת כרטיס בודד GTX570 OC 1280MB ? הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. (תקציב עד כ 1700 ש"ח. כרטיס של AMD לא בא בחשבון בגלל עבודה עם תוכנות Adobe).
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי החליט שהוא עייף והתחיל לעשות רעש, שלא היה מבייש אף נגריה. חבר הציע לשמן את הציר של המאורר ,ניסיתי, ועכשיו אפשר לדבר על המאורר בלשון עבר הוא לא מסתובב יותר. אני מחפש פתרון קירור לכרטיס ,אני יודע שרוב החברים פה לא מתים על הכרטיס אבל אני דיי מבסוט ממנו עושה את העבודה לא רע בכלל, בקיצור יש כאן מישהו שהלביש על הכרטיס הזה פתרון קירור כלשהו חוץ מהמקורי? אם כן, אם אפשר, פרטים כמו ייצרן רמת הרעש והמחיר. בכלל כל מי שמכיר משהו שכן מתלבש על הכרטיס מוזמן להגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ה-X1950 PRO 256MB DDR3 משתווה? תנו דוגמא לכרטיס מסדרה 3/4 של ATI או 8/9 של GF
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שללום רב. ברשותי כרטיס מסך של חברת שפיר דגם RADEON 9000 עם 64MB DDR וברשותי מערכת הפעלה WIN2K SP3 וכאשר התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך CATALYST RADEON 3.5 אז לאחר הריסט שהוא עשה למחשב הוא רושם בעלייה של ה-WIN2K שהוא מצא חומרה חדשה אבל הוא לא מצליח למצוא לה את הדרייבר המתאים. וכן לאחר כל פעם שאני עושה ריסט למחשב יש את אותה הודעה של מציאת חומרה חדשה.! מה עליי לעשות? תתקבל בברכה כל הצעה / תגובה.... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה את הכ.מסך הטוב ביותר שאוכל לקנות ביחס של עלות/תועלת בתקציב של מקסימום 550 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המפרט בחתימה, הגיוני התוצאה? (הבדיקה הורצה כשהcontrol panel של הכ.מסך על application control, וכל האופציות בתכונה על defualt - המבחן הראשון הוא המבחן שהורץ) תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-