עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Master-Chipsets,

במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:

2. יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. זה תקין?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by bullet,

שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by sha1823,

פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :

9. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by duuuura,

כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by moshe_ha,

איך המסך למשחקים?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by e.i69,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by bendan7,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by mc_elad,

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by supercars,

שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by chukun,

שלום לכולם!!! יש לי מערכת הפעלה windows vista rc2 והיא עובדת מצויין וגם נראית טוב. שבוע שעבר קניתי כרטיס טלויזיה מחברת איבורי tv@anywhere plus למי שמכיר הדריבר הותקן בהצלחה ללא בעיה אך התוכנה של כרטיס הטלויזיה לא עובדת במערכת ההפעלה כך שאין לי אפשרות לראות טלויזיה. רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה מערכת הפעלה עם כרטיס טלויזיה שעובד. כמו כן האופציות שעומדות לרשותי בכרטיסי טלויזיה למקרה שתגידו לי שזה חרא של כרטיס זה AVER TV GO 007 FM PLUS מחברת ksp אשמח לקבל חוות דעת ופתרון לבעיה עם קיים בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by talsa,

שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by naorai,

בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. Started by super4life,

connect3d ati hd 4890 twinturbo pro 1g good for overclock? and its better then vapor x? a http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm

24. Started by liordavid,

שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by harara,

שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים