כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרגע כרטיס 4850 512MB, של חברת Gigabyte אם זה משנה. האם ניתן לעשות לו CF עם 4850 1GB vapor-x של saphire? או שעדיף עם דגם רגיל כמו שיש לי עכשיו? עניין הקירור השונה אני מניח שלא יהיה בעיה, השאלה שלי היא בעניין הבדלי כמות הזיכרון בין הכרטיסים. מפרט בצד. ותודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. 1) PCX - GeForce 7600GS leadtek - passive cooling 2) PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty אני יודע שיש יותר טובים אבל אלה השניים שאני מתלבט!! מה כדאי מבין השניים וכיצד זה מתבטע ההבדל בין השניים???
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין Radeon 9600 Pro לבין Geforce FX 5200 שתיהם 128 Mb מה יותר טוב ובמה?
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס הזה תואם לתקציב שלי מה דעתכם עליו הוא שווה את הכסף http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-R955256D
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 400 שקל, לכרטיס מסך חדש. הישן (גיפורס 7200) עשה את שלו והגיע הזמן לתת לו למות בכבוד. על מה הייתם ממליצים לי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-