כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 7600GS שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP וזה המפרט שלו p4 2.6 ghz 1gb ram והוא רוצה לדעת האם זה יהיה כרטיס טוב למחשב במחיר של עד 500 שח והאם זה לא יצור צוואר בקבוק עם המערכת שיש לו תודה ati radeon GECUBE RADEON X1650 http://img513.imageshack.us/my.php?image=92546117cf3.jpg
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שאלה בכותרת + יש לי 8800GT והוא נכנס לי בדיוק במארז (aurora 3d של ג'יגהבייט) ה-4870 יכנס לי למארז?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית: האם לעשות HYBRID CF כלומר שילוב של כרטיס מסך מובנה+כ"מ חיצוני חלש יחסית וזול או כרטיס מסך חזק יותר בתוספת של 100 ש"ח. שילוב של HD3450 וHD3200 ב190 ש"ח. או 4650 ב370 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אלה שני הכרטיסים... ASUS Radeon HD3870 512MB DDR4 PCI-E VS BFG GEFORCE 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בטומס' הרדוור ה 8800 לוקח בביצועים... השאלה אם ההבדל בין הזיכרונות שה 8800 זה DDR3 וה 3870 זה DDR4 ישפיע בעתיד הקרוב רחוק על הביצועים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי ספק corsair 550vx והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שמעתי על BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe מה אתם אומרים עליהם? מה עדיף? אם לא כדאי לקנות אותם אז תביאו לי דגמים שכן כדאי לקנות באותו מחיר. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש כרגע יש לי ג'י פורס 2 ככה שכמעט כל דבר שתציעו יהיה יותר טוב חח אני רוצה ככה עד 500 -600 שקל אפילו על 700 + - נתפשר חח אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו לעזור לי דרך אגב הביאו לי כמה לינקים לכרטיסים תגידו לי פליז מה אתם חושבים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5869 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=10669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=8459 תודה גברים
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכרטיס הוא לאחשלי, אני מסתפק במעט שיש לי[5200, אני בכל מקרה אוהב משחקים בגלל העלילה, ככה שלא משנה לי ממש איך הוא נראה]. פשוט אצלו המשחק ממש לא פועל כמו שצריך, פועל בסלומושן, והילד חולה על טניס. התקציב לא אסטרונומי, הייתי אומר800 שקל בלחץ[והלחץ המדובר הוא 15 טרנסזיליון PSI, או 9 טריליון טור למ"מ*מ"מ].
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-