עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr. Tomato,

אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by haimvrt,

מה יותר טוב לשים במחשב את r9550 או fx5200? עם r9550: איך הוא יריץ משחקים של היום וימ"מ 4?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  4. ראו שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Da-Funk,

RADEON 9500 PRO ב 820 מנעה.. הוא אמור להפתח ל 9700pro בקלות... יש אנשים שמוכרים אותו פה ביד שניה במחירים מוגזמים של 800... יש למשהו הסבר לזה?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1100+- קניתי מחשב חדש (quad 6600, 2gb ddr2 וכו'...) ואני מחפש כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות בסכום הזה? המליצו לי על 8800gt 512mb DDR3 ועל HD3870 512mb GDDR4 DX10.1 השאלה אם אלה 2 הכרטיסים הכי טובים שאני יכול לקנות בסכום הזה...ובמידה וכן, איזה הכי עדיף? תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Paradise,

אז ככה, אני יכול לקנות מארה"ב כרטיס מסך, תקציב 150$ אולי עם חריגה של 10$-20$... חשבתי על 4870.. אבל אני לא יודע איזה לבחור. לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם OC מהמפעל, אבל חשוב שיהיה קירור טוב ושקט עד כמה שאפשר.. אני לא יודע אם לקחת 512MB זכרון או 1GB, אני הולך לשחק על רזולוציה של 1680X1050 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=4870&x=0&y=0 או אם למישהו יש חנות אחרת..

8. Started by Polonian,

רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג? האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל... נ.ב. איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  9. האם זה בעצם אומר שעם מתאם DVI ל-HDMI , אני אוכל לקבל מכרטיס המסך גם וידאו וגם סאונד?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by supercars,

שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by nivzion,

היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. (הכוונה לכרטיסים שמחוברים ללוח אם SLI !!!) 1. מה יותר טוב: שני NV6600 או NV7800 512 MB אחד? 2. מה יותר טוב שני NV7800GT או NV7800 GTX 5122 MB אחד? 3. בשאלות 1 ו- 2 : באפשרות היותר טובה יהיה אפשר לעלות למשחקים את הגרפיקה לגרפיקה יותר טובה מאשר האפשרות הפחות טובה? או שההבדל בין האפשרויות קטן ולא מורגש?? 4. איך הקטע של שני כרטיסים במחשב אחד עובד: א. כל כרטיס עובד רק על חצי מהמסך? או שהם "מתאחדים" או משהו? ב. אם יש שני כרטיסים עם 256 MB אז ביחד הם יהיו כאילו 512 MB? או שהם ישארו עדיין עם 256 MB ? (כנ"ל גם לכמות הביטים, וכדומה....) [הנתונים גדולים פי 2?] ג. שני כרטיסים "יתאמצו" פחות ביחד? הם גם יתחממו פחות? ד. אם מוסיפים למחשב עם כרטיס חזק (כמו 7800)…

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אני מחפש קישור שמדבר על כמה GBPS עובר דרך כבל ? מכרטיס מסך העברת מידע מקסימלי ברזולוציה 1080P או איך מחשבים את זה ? או כמה מידע יכול כרטיס מסך להעביר ? בתודה מראש למבינים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by Arg92,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך יוצג משהו אחר. 1.האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך בלבד לצורך כך או ששני הכרטיסים חייבים להיות ב- SLI או CF ? 2.כמה מסכים ניתן לחבר כאשר יש SLI או CF ? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. הספק כוח שיש לי: COOLER MASTER 460W הוא מחזיק מצויין את ה GTS 250 1GB שיש לי, ואני מתכוון לשדרג את הכרטיס ל HD6850, האם הספק הזה יספיק בשבילו?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  21. ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by NightWing,

זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים