כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היום, הרצתי באנצ'מרק ב 3DMARK 2001 SE הבעיה הראשונה בה נתקלתי היא שהתוכנה זיהתה את מעבדי(כמו גם הביוס) כמעבד CPU Unknown 2000 MHz. דבר שני ממנו לא הייתי מרוצה היא תוצאת הבאנצ'מרק 8600 הדגשים הם שהכרטיס מסך שלי 8500LE (שווה ל 9100) זוהה כ8500 רגיל. אשמח לעיצות. המפרט: 3dmark benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Unknown 2000 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset ATI RADEON 8500 Series Driver Name RADEON 8500 Series Driver Version 6.14.10.6497 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768…
-
קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב בסביבות 10000 אלף ואני רוצה להשקיע בכרטיס מסך איזה כדאי מה מו מי.. האם הכרטיסnvidia 8800gts 512 mb c?? מומלץ?? מה אתם אומרים? מה כדאי?? מוכן להשקיע על זה עד 1800 שח תודה לכם..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמיפרט והאמת שאני ממש לא מרוצה (יש לי מסך 22) בלי להכנס לפרטים. השבוע אני מוכר אותו ומעוניין לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר עם לפחות 1GB זיכרון. הרעיון הוא לקנות כרטיס טוב שיוכל לעבוד טוב במערך CF בעוד חצי שנה/שנה שהמחירים ירדו ויהיה צורך במשהו חזק יותר. יש לי לוח עם צי'ף סט P45. מה אתם ממליצים (260GTX לא בא בחשבון דניס) ? תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ג'יפורס סדרה 8 תקציב שלי 550- 700 ומזה DDR3\DDR2 ? ומה ההבדל בינהם מה זה נותן לך?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-