כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני רואה בחנויות כרטיסי מסך כמו ה-Quadro FX 3000G AGP שעולה 15000 ש"ח... אז ככה: מה הכרטיסים האלה ולמה הם כל כך יקרים? האם הם מתאימים גם למשחקים ואם כן אז האם הם יותר חזקים מה-6800U?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי הוא משדר בשיטה שלא מתאימה לטלוויזיה או ההפך הטלוויזה מופיעה ב שחור לבן איני יודע בדיוק עשיתי חיפוש בפורם אך רק לי יש בעיה שאיני יכול לשנות את שיטת השידור הנה תמונה שממחישה .. בבקשה עזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות . הייתי בפורמים של NIVIDIA ולא מצאתי תשובה אם אפשרי המלצה לTV TOOL שתומך בכרטים מסך FX 5200 של GYGABITE זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ראיתי במדור המפרטים המומלצים שהמסך הזה http://uk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=F900P&unit=NOTHING&model=Select+a+model הוא המסך ששמו במפרט הכי יקר למשחקים עם 19 אינץ' CRT עכשיו, לי בבית יש מסך של LG דגם E700B ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו והשאלה שלי היא אם המסך הזה ישרת אותי כמו הLG שיש לי והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב מזה? מחיר לא משנה לי ממש העיקר שיהיה משהו מעולה תודה רבה מראש!!! ;D ********עריכה******** שיניתי את הדיון, הנושא שלו הוא מהתגובה השביעית (שהיא שלי)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם כן תסבירו לי איך לעשות את זה, ואיך אני צופה בו במסך? תודה מתן.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בחיפושי אחרי מסך דק חדש נתקלתי במסך הזה של viewsonic כשכתוב שהוא עם 8MS. מה דעתכם עליו? המחיר די זול 1650 שקל. אפילו פחות מהסמסונד 710n שבא עם זמן תגובה של 12ms. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6771 לא מצאתי שום דבר עליו ובמחשבה שניה אני רואה שהקונטרסט 1:350 אעעע תוסיפו גם את הבחור הזה.. איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לו 4MS. קניתי מחשב AMD 3000 עם 6600GT. האם שווה להשקיע במסך הנ"ל ? דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מי בין שני כרטיסי המסך האלה טוב יותר. למידע נוסף לגבי הכרטיסים: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 - XFX 6600GT 128MB TV ,PCI-E - ASUS
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-