עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adirze,

מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by dani207,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by kakolokia,

תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by LiorP23,

1. כמה זמן יש אחריות עליו? 2. כמה הוא עולה באריזת Retail? 3. האם הרצה שלו על AGPx4 פוגעת בביצועים שלו?

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by RayZ,

מי ששם את העיניים על החתימה שלי, נוכח לדעת שהמפרט שלי מוצג שם בתמונה, שנושאת את הסמל HWzone 3D ו 3 הסמלים של הכרטיס מסך,המעבד,וארץ,וגם הניק שלי ומפרט המחשב. עכשיו,זה לא כמו שכולם שמים. נכון,זה משהו שעשיתי מעצמי. בזמן האחרון 3 ביקשו מימני חתימה כזו. עשיתי ל 2 מהם כי השלישי דחה את הבקשה בסוף. דוגמא: נערך ע"י Hewbink אז החלטתי לפתוח ת'רד לבקשות. תוכלו לבקש כזה ואעשה לכם בשמחה

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by halifax,

שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. Started by M4z3,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro, אבל זאת לא הנקודה החשובה. קוראת לי תקרית מוזרה, ובדקתי מספר פעמים עם כל מיני אפשרות גראפיות, גם אם אני משחק על Ultra high עם כל הדברים שאפשר להוסיף וaax4, וגם אם אני משחק על ההגדרות הכי נמוכות, בלי כלום, רזולוציה הכי נמוכה, זה רץ לי על אותו fps בדיוק! ניסיתי אפילו באותן העמדות, לא משנה איזו גראפיקה אני שם, זה רץ על אותו הfps. עכשיו זה מוזר, על הגדרות נמוכות יותר הfps אמור להעלות, ובהרבה. אבל זה לא קורה אצלי (זה רק במשחק הזה, שאר המשחקים בסדר). מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  12. בעיה בראייית סרטים בגלל הכרטיס מסך. כשאני מוחק את הדריבר של הכרטיס מסך אני יכול לראות סרטים ושאני מתקין אותו אני לא יכול לראות אבל אני יכול לשמוע. ניסיתי למחוק את הדריבר הישן ולהוריד דריבר חדש וגם זה לא עבד .עזרה בבקשה!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by weissby,

זה כתוב בכ.מסך של nVidia - eVGA מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT 512MB עם קירור פאסיבי AC S1 בZAP הכרטיס עולה היום בערך 530 והקירור אז עלה משהו כמו 120-150 אני לא זוכר.. נגיד 630 שח.. בכמה אני יכול למכור?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. קניתי ספייר X850XT PE מנעה מחשבים ובכל דריבר שאני מתקין (מקורי מהדיסק או מכל אתר והפצה שהורדתי) הוא כותב לי שמותקן ATi Radeon X850 Series גם על הכרטיס עצמו רשום שזה XT PE ולא SE יש לזה סיבה הגיונית ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by olegr,

יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by roey322,

שלום! שמי רועי אני חבר חדש-ותיק בוא נומר קיצור יש לי 2 שאלות יש לי כרטיס מסך NVIDA GeForce2 MX/MX 400 היתי רוצה לדעת אם יש לסוג כרטיס מסך זה דרייברים? ואם כן האם שווה להתקין? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  20. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SamurAchzar,

אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  24. היי ההורים שלי החליטו לתת לי מתנה ליומולדת 1000 שקלים ואני מוסיף משלי כדי לקנות מסך LCD אני רוצה לקנות לפני שהמחירים מתייקרים אני אשתמש במסך לסרטים ומשחקים, ככה שצריך קצב ריענון טוב. 17 אינץ' לא פחות ולא יותר. בעקרון אין לי ממש הגבלת תקציב אבל אנלא רוצה יותר מ2000, ועדיף לי בסביבות ה1700-1800... לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני אשמח אם תתנו לי הצעות לכמה מסכים, ואם אפשר גם חנויות שבהן הכי כדאי לקנות אותם. אם אתם יודעים תגידו לי בבקשה עד מתי כדאי לקנות שלא יתייקרו המחירים. תודה רבה. עריכה: מה המשמעות של פיקסלים שרופים? זה קורה הרבה במסכים? יכול להיות שבמשך הזמן פשוט ישרפו עוד ועוד פיקסלים? נשמע לא אמין

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  25. אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.