עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עלה לי 950 ש"ח כולל משלוח עד הבית מפוקס פיסי - חווית קנייה : אחלה חנות ממליץ באמת יחס טוב לא מניאקים אנשים טובים. למרות שזה CONNECT3D הם נותנים 3 שנים אחריות, מקווה שהם לא יאכזבו! פעם ראשונה שיש לי כרטיס שניתן להגדיר אותו איכשהוא היי אנד בקיצור בליגה של 8800\2900.... מצורפות תמונות של - הבאנדל המטורף - מחברים : , DVI TO HDMI, SVIDEO TO BANANA, SVIDEO TO COMPONENT, מחבר CROSSFIRE. קיבלתי גם דיסק שלא מצולם עקב עצלנות ומחבר DVI TO VGA שלא מצולם עקב שימוש..... - הכרטיס בפעולה - שימו לב שהוא בקושי נכנס לי במארז =] אבל הוא נכנס! תראו איך הספק לוחץ על הכבל של ה6פינים של החשמל... אה כן ומשתמשים ב2 כבלי MOLEX ל6פינים הזה... טוב באנצ'ים אין לי כוח להעלות אני רק יגיד שאני עם מעבד E2…

• 42 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

היי, אני כרגע רץ עם: Intel Q6600 @ 2.4 Geforce 8800GT 4GB RAM מן הסתם הוא כבר מזדקן הייטב בביצועים במשחקים. השאלה היא האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או לא? התקציב: 1500 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by calc50,

שלום לכולם. קניתי בשעה טובה כרטיס RADEON 9600 PRO , לפני כן היה לי GEFORCE 4 , יש לי לוח INTEL 845PE. כאשר חיברתי את הכרטיס , תמונת העליה של WINDOWS נראית גרוע ומפוקסלת , אך כאשר אני נכנס ל WINDOWS המצב מסתדר. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר , וכאשר אני משנה לרזולוציה גבוהה או משנה עומק צבעים האייקונים נראים גרוע כל התמונה מרוחה , העכבר "סוחב" אחריו קוביה שחורה כזאת. מה לעשות ???? האם הכרטיס פגום?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by ofri11,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסיסי למשחקים, בתחילה חשבתי על ה-HD 4670, אבל אז ראיתי גם את ה-HD 4730 במחיר זול - 388 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? לפי מה שהבנתי הוא זולל חשמל, אבל עד כדי כך שהוא לא כדאי? לפי הסקירות הוא חזק משמעותית מה-HD 4670 ומה ה-GT 9600. לפי מה הבנתי הגירסה של PowerColor שונה מהגירסה הסטנדרטית ויש לה חיבור 6PIN אחד ולא שניים. צורך פחות חשמל? (הספק שלי הוא SS 400ET) אשמח לתגובות והצעות נוספות, עופרי.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by ychig,

זה קורה רק כאשר המסך מחשב עובד יחד עם הטלויזיה(במצב duplicate או extend). שני המסכים ב60 הרץ בנוסף לזה, אני תמיד מקבל מסך שחור לאחר הסרת הדרייבר הקיים,חייב לעשות ריסט ידני הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by NI4NI,

כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  10. מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה, כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dvi אין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'( אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ? בבקשה עזרו לי אנשים טובים !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orentz,

האם הספק הנ"ל יחזיק HD4870

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  12. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שירצה אותי אז אני מתלבט בין 2 הכרטיסים: ATi Radeon X1950XT GEFORCE 7950 GT

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by matan5165,

שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by Monstalicious,

האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by nuctornal wisdom,

אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. מתאר לעצמי שיש עדיין שוק לכרטיסים כאלה למי בונה מחשבי יד2?

18. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנדון, גירסת ה- 1 ג'יגה. מצ"ב קישור של ביקורת שנעשתה לכרטיס באתר GURU3D הנדון-גירסת ה- 1/2 ג'יגה. http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14 בסיכום הביקורת, התייחס המבקר אל רעש הכרטיס והפצת החום שלו אל תוך המארז, שאותם הגדיר כחסרונות, וגם הספקות שלו בנחיצות ההמהרה, שלטענתו שולית. אשמח לקבל התרשמות , וחוות דעת, לגבי הנ"ל, ואו כל בעיה שצצה לכם, ואיך פתרתם אותה (אם היה אפשר); וכמובן, חשובה לי התרשמותכם הכללית. תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by ShahafH,

כרגע יש לי GeForce FX5500 256MB ולפעמים משחקים עובדים לי דיי לאט גם אם זה ברזלוציה נמוכה והגדרות נמוכות. אין לי הרבה תקציב אז חשבתי אולי לשדרג לGeForce FX6200 256MB שלפחות המשחק יזוז נורמלי ולא לאט. אני גם משחק קאונטר סטרייק אז חשוב לי שהפריימים יגדלו. האם כדאי לי? יש לי לוח אם של GIGABITE והחיבור הוא AGP. תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. האם אוכל לחבר ל-AIW X600 רמקול חיצוני (mono זול!) בנפרד ממערכת הרמקולים הרגילה (5.1) של המחשב (על לוח האם במקרה שלי)? המטרה היא שה-AIW ישמיע בקול רם בבית תזכורות/שעון מעורר מוזיקאלי/רדיו-אינטרנטי/שיחה מזוהה/וכו' גם כאשר נניח אני שומע באוזניות (המחוברות ל5.1) דברים אחרים. כשאני הולך לישון אני לא רוצה לזכור לנתק את האוזניות כדי שהשעון המעורר יעיר, כמובן. לא רוצה בכלל להתעסק עם ניתוק האוזניות אף פעם. ב5.1 אפשר להדליק ולכבות בלי לנתק חוטים. במילים אחרות אני רוצה שרמקול אחד של ה-AIW תמיד יהיה דולק בלי קשר אם ה5.1 מושמע באוזניות או ברמקולים שלהם. אפשרי? האם אפשר לדוגמא לנגן קובץ MP3 ליציאת אודיו של ה-AIW או שזה לא כרטיס קול סטנדרטי מה שיש שם? תודה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה

24. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.