עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giloman,

אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by shark1011,

ערב טוב, יש לי כרגע כרטיס 4850 512MB, של חברת Gigabyte אם זה משנה. האם ניתן לעשות לו CF עם 4850 1GB vapor-x של saphire? או שעדיף עם דגם רגיל כמו שיש לי עכשיו? עניין הקירור השונה אני מניח שלא יהיה בעיה, השאלה שלי היא בעניין הבדלי כמות הזיכרון בין הכרטיסים. מפרט בצד. ותודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by dd7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6352 1. אם כן האם אפשר להפעיל איתו hdr AA ? 2. לאיזה כרטיס של נוודיה הוא מקביל?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  5. http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3463

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by Lirux,

טוב אז יש לי את הכרטיס ATI X800 GTO2 ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה... אז קיבלתי עם הכרטיס מסך את הכבל של ה vivo עכשיו לכבל הזה אני אמור לחבר את הכבל ממנו לטלוויזיה... הכבל שיש לי הוא זה: צד אחד s-video וצד שני rca אני מחבר את הכבל הכל טוב ויפה...אבל בדרייור של הכרטיס מסך הטלוויזיה לא מופיעה לי! מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  8. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by neil4,

אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?

11. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני פחות משנה קניתי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB הייתי בטוח שהכרטיס יאכל בלי מלח כל משחק, אבל או שטעיתי או שמשהו לא עובד כשורה. במשחק COD4, עם גרפיקה מקסימלית, אני מקבל 30-50 FPS, כאשר ה-FPS המומלץ הוא 125. קיבלתי המלצות להוריד AA, SHADOWS, טקסטורות וכו', להוריד רזולוציה ל-1024X768, וכל אלה אכן העלו את ה-FPS ל-125 כחצי מהזמן. אבל זה מבאס, משום שאני רוצה לשחק בגרפיקה הטובה ביותר. 2 שאלות: 1. האם ה-FPS המתואר הגיוני לכרטיס ולמפרט שלי, או שאולי משהו פשוט לא עובד נכון? 2. על איזה כרטיס טוב הייתם ממליצים, בתקציב של +1000 ש"ח? מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB ספק 450W תודה מראש לעונים…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by ran07,

היי חברה מה אתם אומרים על הכרטיסים האלה BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 חברה טוב , מתאים לתווך הארוך , האם צריך לצאת כרטיס יותר טוב בזמן הקרוב משהו בסביבות המחיר הזה (1990"ש"ח) האם שווה להוסיף עוד כמה מאות ולקחת 640 MB ואולי עדיף EVGA nVidia GeForce 8800GTS 640MB 2DVI/HDTV PCI-Express רק פה זה Clock: 500 MHz וב.. BFG 675MHz (vs. 650MHz תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by lmlm,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 לא יודע מה השיפורים. אם משהו יודע.שיביא כדי שכולם נידע

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. מה הבעיה צריכה להיות אם אני קונה עכשיו כרטיס מסך שתומך בdx9 מה אם ייצא dx10 אז הכרטיס מסך לא יוכל לתמוך בו??????

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Gosha,

לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by davidz,

איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by mazoneli,

התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה

25. במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים