כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש למשהו אולי מוסג אחרי שנה כמעט מאז שיש לי את הכרטיס איך מתקנים את ה aa של הכרטיס x1950p ? שגרם לי להתבעס על הכרטיס שבכלל קניתי אותו.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר, באזור ה800 שקל אפשר להביא משהו מכובד? כמובן שיהיה כמה שיותר חזק וכל הבלה בלה הרגיל, תודה רבה!! =] PCI-E למקרה שחשבתם אחרת
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצה לכרטיס מסך אשר ישמש למשחקים כמו FIFA ו PRO 10 ושימושי אינטרנט לא משחקים כבדים אבל חשוב שיוכל להתחבר לפלזמה לצפייה בסרטים המסך מחשב הוא LG19 196TWQ מפרט מחשב I5 750 לוח GB US3L זיכרון 4 GB ספק COOLERMASTER 425W המחשב ישמש למשחקים קלים בלבד וגלישה באינטרנט הכרטיס עם עדיפות ליציאת HDMI עם סאונד תקציב -500 -600
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1327 VS http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=771 מכל הפרמטרים ,ממשק , אמינות,רעש, צריכת חשמל ,וכ"ו תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחו"ל כרטיס מסוג: HD 6970 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP העם יש איזה שהוא משחק שהוא לא יתמודד יתו יפה (רצולוציות נכון להיום 1900X1200, וגם HD) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT אבל האם אני צריך להתקין ויסטה כדי לתמוך ב DX10 או שניתן להישאר עם ה XP ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אחים שלי. המאג הישן שלי מתחיל להבהב והרקע השחור כבר מזמן בצבע כחול. גסיסתו כנראה בלתי נמנעת. ינוח על משכבו בשלום בגן עדן למסכים. תודה ושלום חבר. אני מחפש עכשיו מסך 17 במחיר 800-900 וחשבתי על LG דגם 700B אן 710BH . השאלה היא איפה ניתן לראות מגוון מסכים בתצוגה כל שאוכל להשוות לפי עיני ולא לפי נתונים? אני גר באזור ת"א. כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי מסך כזה או אחר( למרות שוודאי נושא זה נטחן ועוכל פה מס פעמים) תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ את FS2004, אני רוצה לקנות כרטיס שיריץ לי את הסימולטור + התוספים על הגדרות גבוהות אבל גם לא להשתגע עם הכסף... חשבתי בהתחלה על ה-8800GTS 320MB אבל חשבתי שאולי יש כרטיס DX9 שיתן לי פחות או יותר את אותם ביצועים בהרבה פחות כסף... תודה לעוזרים. *הכרטיס מיועד למחשב חדש... לא להתייחס למפרט, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס שנמצא אצל KSP.. שם אני אקנה כנראה את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-