כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך טוב אבל זול עד 600 ש"ח שיהיה לו יציאה לטלויזיה תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים יותר (או טוב יותר) עבור משחקי מחשב Fifa 09 , call of dute .... כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 או כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB תודה\
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצה לכרטיס מסך אשר ישמש למשחקים כמו FIFA ו PRO 10 ושימושי אינטרנט לא משחקים כבדים אבל חשוב שיוכל להתחבר לפלזמה לצפייה בסרטים המסך מחשב הוא LG19 196TWQ מפרט מחשב I5 750 לוח GB US3L זיכרון 4 GB ספק COOLERMASTER 425W המחשב ישמש למשחקים קלים בלבד וגלישה באינטרנט הכרטיס עם עדיפות ליציאת HDMI עם סאונד תקציב -500 -600
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי. נשרף לי כרטיס מסך בפעם השניה (מאותו סוג) ואני הולך להחזיר אותו לחנות. בינתיים, אני רוצה למצוא כרטיס מסך חלופי. השאלה שלי, האם כרטיס מסך Radeon 9800 SE יתאים? אם לא, איזה כרטיס מסך הכי זול שיש אפשר למצוא בחנויות? כי עד שיחליפו לי, וזה קורה כבר בפעם השניה ובטח יקח עוד שבועים, אני רוצה לקנות כרטיס הכי חלש שאפשר רק כדי שיריץ לי חלונות ושאפשר יהיה לגלוש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש ברשותי 3DMARK 05 PRO התוצאה שקיבלתי היא 2380 רציתי לדעת אם התוצאה משקפת את המערכת בא אני משתמש? P4 3G 800 HT 256*2 KIGSTON 400 GIGABYTE CHIP875 R9800 PRO 128M 256 BIT
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מתלבט בין 4 מסכי 17 אינצ' מ-KSP המחיר דומה יחסית, אשמח לדעת מהו הטוב ביותר בלא התחשבות במחיר, אלא רק ליכולות המסך ולנוחות שלו. MAG TFT 17'' S-776I8 8ms DV ? 1590 SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI? 1680 BenQ ?TFT 17'' FP71G+ 8ms? 1530 PolyView ?TFT 17'' V372 8 msec +SP +DVI? 1350
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למה 95% מהמפרטים האחרונים בפורום ממליצים על ATI? אם זה 4850 או 4870... NVIDIA עומדים לפשוט את הרגל או משהו כזה ? אני כנראה באמת לא מעודכן... אודה אם תוכלו להבהיר את הנקודה. ועוד הבהרה קטנה - מה המקביל ל-4850 של Nvidia? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-