עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by SMSM,

http://www.digit-life.com/news.html?97792

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  7. לא מזמן נשרף לי לוח האם ויצא משימוש, מקיוון ששאר החלקים היו מיושנים נאלצתי להחליף גם מעבד ולקנות לוח אם במחיר מינימלי שיתאים לשאר החלקים לוח אם - ASOCK K8NF6G-VSTA מעבד - SEMPRON 3000+ זכרון RAM - 516MB התקציב שאני מתכוון להשקיע מאחר ששאר החלקים לא טובים הוא מקס 600 שקל, המחשב משמש בעיקר למשחקים, אבל לרוב עם הגדרות גרפיקה נמוכות, שימוש משרדי והרבה פעמים גם מתחובר לטלויזיה לראות סרטים. אני צמצמתי את האפשרויות כרגע ל-2: Palit nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe או Sapphire Radeon X1600PRO 256MB PCIe בבקשה הביעו את דעתכם על מה עדיף מבין השניים או הביאו אופציה יותר משתלמת, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by dor_la,

האם יש הבדל משמעותי בין ATI ל NVIDIA במשחקים??

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by guy_pr,

שלום אני מיתלבת בין Mag Samsung LG העם למישהו יש המלצנ על אחד משלושת אלה הוא אפילו דגם מסוים ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. למשחקי ילדים עם אפשרות לחבר ממיר דיגיטלי כבלים/לווין כדי לצפות בטלויזיה על מסך המחשב. אם לא קיים כרטיס העונה על הדרישה, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה זול וטוב.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  15. יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by zomero,

רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by itsik1231995,

האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by alergic,

ati radeon 9600 xt saphire or nvidia ge force 6600 gt both 256?

19. Started by Void,

מה הסיבה? \:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by teddy85,

מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח לעריכת בAVID (לא למשחקים) יש אתר שמתחייב לתאימות מלאה עם כרטיס מסך , עם המפרט הבא: nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E • מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים • שליחה ל TV • תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL (רוב הכרטיסים יש להם את האופציות האלה ובכל זאת...רשמתי לכל מקרה) מצד שני יש את אלה שטוענים כי כרטיס( ATI (X800, X1600 הוא הטוב ביותר לעריכה, (לרוב אלה עורכי פרימייר שמשתמשים בכרטיס עריכה ). אני צריך לערוך על שני מוניטורים ועוד יציאה בזמן אמת ל-TV הבנתי שרק כרטיס עריכה מאפשר זאת, או שלא? מי שיכול לפתור את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד ולהאיר את עיניי אשמח...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים