עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by sha1823,

פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :

3. Started by Torn,

אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=8&shownews=8656

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by NIRHA,

איזה כרטיס מסך עדיף ?? x1950pro עם ה- 512 זיכרון או x1950xt עם 256 זיכרון? תודה......

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by eladbu,

יש ברשותי 3DMARK 05 PRO התוצאה שקיבלתי היא 2380 רציתי לדעת אם התוצאה משקפת את המערכת בא אני משתמש? P4 3G 800 HT 256*2 KIGSTON 400 GIGABYTE CHIP875 R9800 PRO 128M 256 BIT

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by bendan7,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש(כול שבוע מתווספים 150 שקלי מעבודה) ויש לי כמה שאלות בנושא 1.דבר ראשון שמעתי שבכרטיסי אנווידיה (שתמיד קניתי) חלה ירידת ביצועים בדירקסט 9 זה נכון? 2.ראיתי חנות באינטרנט כרטיס 9800 פרו שעולה פחות מ1600 שקל זה הגיוני או שמשהו פה מלוכלך (הכרטיס מוחלש או משהו כזה?). זה האתר http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm 3.שמעתי שבקרוב תיהיה ירידת מחירים בכרטיסי ATI אני מתכוון ל9800 ורציתי לדעת מתי זה יקרה. 4.מתי כרטיסי הדגל החדשים של שתי החברות יצאו כי אז תהיי ירידת מחירים נוספת לא? 5.על פי לוח הזמנים שלי בתוך חודש וחצי בערך אני יוכל לקנות כרטיס בתקציב הזה עד אז תיהיה איזשהי ירידת מחירים? 6.האם 256 זיכון בכרטיס מסך באמת נותן איזשהו הבדל בביצועים ג…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by Tuna,

מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. Started by yz101,

מי מהם יותר טוב למשחקים? ברור שאלו כרטיסי הMID-LOW RANGE. אני יודע שאין עדיין בנצ'ים רשמיים. אין כוונה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות על 1200X1600, אלא על 1280X1024 על בינוניות. המחיר הוא 495 ש"ח ל-8500GT ו580 ל2600PRO. עם E2140/2160 ו2GB של RAM.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
    • 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by red wolf,

האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by super4life,

connect3d ati hd 4890 twinturbo pro 1g good for overclock? and its better then vapor x? a http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm

18. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by ronen100,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT אבל האם אני צריך להתקין ויסטה כדי לתמוך ב DX10 או שניתן להישאר עם ה XP ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.

23. שלום, רציתי לדעת מתי אתם (הכוונה לאתר) מתכוונים לפרסם ביקורת על כרטיס מסך HD2600XT. יש שמועות שהוא אמור להימכר החודש, אבל עדיין אין כרטיסים בחנויות לפחות לא את של כל החברות. אני באופן עקרוני מתעניין בכרטיס של GeCube דגם RADEON HD2600XT 256MB GDDR4. אשמח לקבל אינפורמציה ממי שיכול. תודה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by XCG120,

איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים