כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות 8800GT ואני מבקש המלצה לחנות אמינה שמוכרת אותו במחיר זול
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT אבל האם אני צריך להתקין ויסטה כדי לתמוך ב DX10 או שניתן להישאר עם ה XP ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה שאני יבין מה בעצם התפקיד של הצינורות עיבוד וכמה משמעותי זה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה הבעיה צריכה להיות אם אני קונה עכשיו כרטיס מסך שתומך בdx9 מה אם ייצא dx10 אז הכרטיס מסך לא יוכל לתמוך בו??????
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרטיס המסך השולחני הראשון של AMD עם ליבת Navi 23 ישא תג מחיר מומלץ גבוה קצת יותר מזה שניבאו לנו חלק מההדלפות - אך עם זאת עדיין כזה שנשמע כמו חלום בתנאי השוק העכשווייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-