עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. יש לי כרטיס נבידיה (בחתימה..) אני רוצה תוכנה שתאמץ אותו (בצורה כמובן "בריאה") שיצרוך את המקסימום "וואטים". האם 3DMARK מספיק? או בגלל שיש לו כל מיני סוגי בדיקות אז בחלק מהזמן הוא יתאמץ ובחלק מהזמן כמעט ולא?? רב תודות.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by Oztriker,

היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by רז קורן,

שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by Opizz,

אז ככה, מה יותר שווה לקנות ? [לא מבחינה כספית,כלומר מה יותר מחזיק טוב במשחקים] 9400GT 1GB או 9600GT 512MB תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  7. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by sap2221,

הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by arkadur,

יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Zoltrix,

היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by SendaRider,

אוקיי חבר שלי בשלבים אחרונים רק נשאר לו להחליט ביניהם, רק מה יותר טוב ...? תודה לעוזרים.. :]

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by suspect,

יש לי ספק corsair ‎550vx ‎‏ והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ‎‏ ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  18. יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  19. ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)

23. Started by Shtupel,

יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. יש לי הרגשת דז'ה ווה קלה יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מחבר הוא אומר שזה inno3d tornado FX יש כמה כאלה בסדרה ואני לא ממש מצליח להבין מה בעצם יש לי . הכרטיס לא ממש ניראה כמו מה שיש לINNO3D אז אני מצרף תמונות של הכרטיס שעושה לי כל כך הרבה כאבי רש בתקווה שמישהו יוכל לזהות אותו (: תודה ד"א אם יש דרכים אחרות לגלות מה הוא פליזזזז לט מי קנו [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים