עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nom1fan,

ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by dol222,

שמעתי על BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe מה אתם אומרים עליהם? מה עדיף? אם לא כדאי לקנות אותם אז תביאו לי דגמים שכן כדאי לקנות באותו מחיר. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. היי אני מיתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm ועוד שאלה: האם לפי המיפרט שלי (בצד) ,המעבד\לוח ייצרו לי צוואר בקבוק לאחר הרכבת 8800gt עד כדי צורך ב-oc ? תודה למגיבים

4. Started by RazRoNvidia,

חברים ה benchmark הזה יכול להיות הגיוני וקרוב למציאות??? או שרק אני מדמיין ומאמין ש ASUS EAH3870 X2 או של כל חברה אחרת הוא הכרטיס הכי טוב שיש בשוק ביום!! תסתכלו ותשפטו http://www.hardinfo.com/show.asp?page=8111 או שבעצם האתר שעשה את הבדיקה הזאת הוא בעצם בדיחה?? שבת שלום.. הגיבו בהמוניכם ;)

5. האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?

6. Started by Runny,

רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Markis,

GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Gill2,

קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Dan4,

I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by SkiOrDie,

שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by SV,

שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by 888,

יש לי FX 5600 של ליטק, והמעלות באזור ה70 מעלות, זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  15. יש לי כרטיס נבידיה (בחתימה..) אני רוצה תוכנה שתאמץ אותו (בצורה כמובן "בריאה") שיצרוך את המקסימום "וואטים". האם 3DMARK מספיק? או בגלל שיש לו כל מיני סוגי בדיקות אז בחלק מהזמן הוא יתאמץ ובחלק מהזמן כמעט ולא?? רב תודות.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Bar1234,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  20. יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. (מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by ezx,

בבסיו מופיע לי 1.5 וולט זה מספיק או שצריך עוד?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by ezx,

מישהו יכול להסביר לי בצורה שאני יבין מה בעצם התפקיד של הצינורות עיבוד וכמה משמעותי זה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. אני נוסע עם חברים וחשבתי עם כבר אני בגרמנייה אז למה לא לקנות משם מסך טוב.. מה אומרים?? כמה כבר יכול לעלות לי?? כי משעתי שבגרמנייה המחריים זולים מאד.. תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים