עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by coorva,

האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  3. הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by PHOENIX18,

היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by jorgito,

אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש

6. Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by IG,

מתי אמורים לצאת דגמים חדשים של ATI ואנווידיה?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  8. ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. המפרט הוא: לוח כניראה של אסוס, כ.מסך 6100 מעבד 2800 SEMPERON זיכרונות 512 במהירות 667 ספק רגיל והשאלה שלי היא האם המפרט הבא יעלה לי את המשחקים הכי חדשים שיצאו עד עכשיו על גרפיקה טובה/הכי טובה בצורה חלקה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by lipa,

למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by assaf990,

כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by kudish,

כותרת

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  19. היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by haimvrt,

יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שיציג טיוי במחשב וגם יקליט באיכות מצויינת על איזה כרטיס ללכת? גם הייתי מעדיף שהכרטיס שתמליצו יהיה בחנויות כמו אופיס דיפו,באג וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק

23. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

24. Started by gmchief,

ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם

25. שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.