כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1522&page=3 יש לי מפרט אפילו יותר טוב מההוא שם באתר ואני מקבל 16000 והוא 17420 נקודות ב3DMARK 2001SE.... לי יש:INTEL P4 2.6C@3.2 ATI RADEON 9700PRO GEIL GOLDEN DRAGON 256X2 400 לי יש לוח עם ציפסט 675 ההבדלים היחידים זה שהמעבד שלי חזק משלו ב200 מה"ץ אל שלי בOC ושלו אורגינל, הזכרונות ששלו הם CORSAIT TWINX באותה מהירות וכמות (256X2) ושהלוח שלו בא עם ציפסט I875... WTF?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://zone.hardspell.com/forum_posts.asp?TID=24 אין זיהוי של היצרן אבל בתמונה האחרונה ניתן לראות שאכן מדובר בכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?
-
- 14 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 רציתי לדעת אם המסך הזה טוב לסרטים ולמשחקים והוא עלה לי לפני חצי שנה 3200 שווה א המחיר?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכוונה היא לרגיל.. לא gt ולא le ועוד שאלה.. הבנתי ש7600 יותר חזק מ6600 והם באותו מחיר... יש גם 7600 לחיבור agp?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-