עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yehob,

של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by X-Style,

שלום, אני מחפש מסך 19 אינץ' בסביבות ה1000 שקל +-, CRT, שטוח, שיריץ משחקים כבדים שדורשים FPS גבוה כמה שיותר טוב =) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק

4. Started by ezx,

בבסיו מופיע לי 1.5 וולט זה מספיק או שצריך עוד?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. 1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by edbd,

אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by liordavid,

לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

12. Started by arnon,

כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. תודה רבה יום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by iyehuda,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1327 VS http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=771 מכל הפרמטרים ,ממשק , אמינות,רעש, צריכת חשמל ,וכ"ו תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by SenDeR,

יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש(כול שבוע מתווספים 150 שקלי מעבודה) ויש לי כמה שאלות בנושא 1.דבר ראשון שמעתי שבכרטיסי אנווידיה (שתמיד קניתי) חלה ירידת ביצועים בדירקסט 9 זה נכון? 2.ראיתי חנות באינטרנט כרטיס 9800 פרו שעולה פחות מ1600 שקל זה הגיוני או שמשהו פה מלוכלך (הכרטיס מוחלש או משהו כזה?). זה האתר http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm 3.שמעתי שבקרוב תיהיה ירידת מחירים בכרטיסי ATI אני מתכוון ל9800 ורציתי לדעת מתי זה יקרה. 4.מתי כרטיסי הדגל החדשים של שתי החברות יצאו כי אז תהיי ירידת מחירים נוספת לא? 5.על פי לוח הזמנים שלי בתוך חודש וחצי בערך אני יוכל לקנות כרטיס בתקציב הזה עד אז תיהיה איזשהי ירידת מחירים? 6.האם 256 זיכון בכרטיס מסך באמת נותן איזשהו הבדל בביצועים ג…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by yotam.m,

יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by sahar3434,

שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by nivzion,

היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by zurih,

אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים