כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפשת כרטיס מסך עד 500 ש"ח שיתאים למשחקים כמו סימס ולצפייה בסרטים בHD רצוי מאוד שתיהיה יציאת HDMI (תאמת דיי הכרחי). המפרט של המחשב: X2 זכרון- Elixir 2GB DDR3 1333Mhz - 184 ש"ח - 368 ש"ח ספק- SeaSonic 500ET 500W - 550 מעבד- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box - 389 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET - 340 ש"ח הציעו לי את אלה: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e - 360 ש"ח Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI Hyper Memory - 472 ש"ח Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail - 408 ש"ח אבל אני לא כל כך מבינה אז אני אשמח להמלצה שלכם לאחד הכרטיסים האלו או לאחר. אם אפשר מrsm כי אני קונה את הכל משם. אממ.. זהו ת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי כזה בשום מקום. זה כמובן בלתי אפשרי כי היה חייב להיות מתישהו כזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTX לפני כמה ימים הכול היה בסדר, עכשיו התחילו לקפוץ המשחקים ולא משנה אל איזה רזולוציה אני משחק מה זה יכול להיות? בדקתי את החום של הרכיבים והכול תקין, עדכנתי את הדרייברים וגם כן לא עוזר יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי (לאחר קריסה טוטאלית), ויש לי לוח אם של אסוס, עם כרטיס מסך מובנה של Intel® Extreme Graphics 2. מולו, ישלי את אחד הדברים היחידים ששרדו מלפני השדרוג, וזה כרטיס מסך radeon 9250 128MB. רציתי לדעת אם יש איזשהו מצב שהכרטיס המובנה יותר חזק מזה שיש לי, ואם שווה לחבר אליו את המסך? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת.. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים... הכרטיס באפיק PCI-E תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש לגיימינג לא מזמן ואני לא כלכך מרוצה מהביצועים שלו. חשבתי להוסיף כרטיס מסך נוסף (GTX 1070) ולהוסיף עוד זיכרונות (כרגע אני עם 2x8). המשחקים שאני בעיקר משחק הם: BF1, GTA V, The Witcher 3. לפי מה שקראתי והבנתי BF1 לא תומך באופן רשמי ב-SLI, ואם ככה אז אני חושב שלא אקנה עוד 1070. ראיתי שיש מלא "תיקונים" לא רשמיים שמאפשרים SLI במשחק, השאלה שלי היא כמה אתם חושבים שזה בטוח ועובד טוב, והאם קיים סיכוי גבוה שיצא עדכון רשמי שיתמוך ב-SLI במשחק. אני שואל את זה עכשיו כיוון שאם אקנה עוד כרטיס מסך אז זה יהיה בבלאק פריידי. המפרט שלי לכל מקרה (אשמח לקבל גם המלצות אחרות לשדרוג המחשב): מעבד: i7 6700 3.4GHz קירור מעבד: Artic Freezer 7 Pro Rev.2…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו. היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש). אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל). עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן: פנטים 4 1700 לוח של אינטל - 845 וזכרון - 640 MB של SD אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה? * הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג DP43TF עם כרטיס מסך GEFORCE 256 MB 8400GS. לא הצלחתי להבין מהפירוט של הלוח אם שלי בלינק הבא - http://ark.intel.com/products/36461/Intel-Desktop-Board-DP43TF באיזה כרטיסי מסך הלוח שלי תומך. האם אני חייב אך ורק כרטיסי זיכרון מסוג DDR 2? והאם כל כרטיס מסך שהוא DDR 2 יתאים? אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג אבל לא יודע איך לערוך חיפוש מתאים. למשל האם הכרטיס מסך בלינק הבא יכול להתאים? http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9500GT-1024-2&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he כי הכרטיס מסך בלינק שלמעלה הוא 128 ביט ושלי עכשיו 64 חייב את עזרתכם, תודה !
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי ENGTX260 TOP/HTDI/896M ואני חיברתי שני חיבורים של 6PIN מפרט מחזיק הכל.. עכשיו אני נזכרתי שעם הבנדל הגיע רק כבל אחד של חיבור 6 PIN והשני מהספק ואני חיברתי את שניהם. הכ.מסך של ASUS עכשיו איך הוא בדיוק אמור לעבוד? חיבור אחד של 6PIN או שני החיבורים. והם בראי לחבר לו את 2 החיבורים או 1 רק. קצת הסתבכתי פה... אין OC ספק ToughPower W0103 600W PFC (24pin מעבד E8400. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מפרט המחשב: P4 2.8GHZ לוח אם Asus P5LD2 כרטיס מסך נוכחי Ati 1600xt זכרון פנימי 2GB DDR2 ספק Hec 300VN 2RX במסילה הרלוונטית יש לפי מה שכתוב: 12V1 20A+ 12V2 20A+ רזולוציית מסך 1650X1080 , משחקים בעיקר world of warcraft ו- counter strike source.. האם יש כרטיס בתקציב הנ"ל (סביבות 350 ש"ח) שיתן שיפור מורגש מהכרטיס הישן? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-