עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

2. אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by digitalseeker,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by rayakov,

לפי מה שהבנתי בביקורת שעשו על ה4850 X2 לא הצליחו להפעיל CRYSIS לפני ששמעתי על זה רציתי לקנות אותו אבל אכשיו אני לא יודע ואני מתלבט עם ה280

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by Guy950,

היי, כרגע יש לי מסך 19 אינץ' רחב לכן בשבילו הכרטיס מסך 4850 מספיק מעל ומעבר. האומנם, אני מתכנן לקנות בסביבות החודש הבא את הT220 ואני תוהה האם ה4850 (גרסת ה512MB) יכול לסחוב את T220 על ההגדרות הכי גבוהות במשחק (או בכלל יכול לסחוב את הרזלונציה של המסך)? האם כדאי לי לקנות את גרסת 512MB או 1GB? בנוסף לכך הדילמה שלי היא מאיזו חברה כדאי? ספיר או פליט או מה? אני תוהה זאת בגלל שראיתי שפליט עשתה המרה קטנה על הכרטיס לכן אולי הביצועים יותר טובים. אני רוצה לדעת איזה חברה כדאי לי לקחת כי אני באמת מעדיף שהכרטיס יסחוב בלי בעיות.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by jingi01,

Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by kudish,

כותרת

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

10. סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by mulango,

שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.

13. Started by Yossi1981,

האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by alergic,

עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Norm4nde,

המטרה מישחקים...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by BoarderZone,

אני מתכונן לקנות כרטיס מסך חדש... ואני מתלבט בין ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL ו.. Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB מה יותר טוב לדעתכם..?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

24. ..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by Mafteah,

http://www.arcon.com.cn/product/intro/cmv/ct-723.htm

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים