עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dimness,

חיברתי היום את המחשב הקודם שלי עם המסך הישן (LG 774FT) והוא מסרב להידלק (המסך). יש את האור האדום בכפתור הדלקה/כיבוי ולא משנה מה אני עושה הוא לא משתנה, חיברתי את המחשב למסך חדש (LCD) והוא עבד מצוין. נ.ב: המסך הישן עבד לפני שלושה חודשים, מוזר לי שפתאום הוא יפסיק ככה לעבוד ??? יש לכם הצעות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by epichorus,

איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by tamiravigan,

אני רוצה לקנות 8800GT מפרט: C2D E6300 Gigabyte GA-965GM-s2 G.skill 1024x2 800mhz cl4 sunbeam transformer blue lg gsa-h10 WD 160GB sata2 Corsair 450VX זהו יעבוד טוב? כי אני ממש רוצה את הכרטיס הזה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=graphic&driveros=windows+xp∏=productsXPdriver&submit.x=5&submit.y=5

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463

7. Started by chaikr,

שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. הספק שלי הוא hec 580w Ace .

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. Started by STAS5,

שלום לכם ה HD5970 שלי אצלי קרוב לשנתיים ולאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעשים של גנרטור קטן והפתרון הזמני היחיד שמצאתי הוא להריץ אותו ב100% לכמה דקות, אחרי כמה שעות(עם יש לי מזל) הבעיה חוזרת. ניקוי וטיפול של גוף הקירור והמאורר לא עזרו. הכרטיס הוא REFERENCE של Sapphire שנקנה בזמנו בסקיי.פי.סי וכמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא בארץ ובכלל קירור יעודי לכרטיס ובנתיים הרעש ממשיך לעצבן, יש רעיונות למישהו? :-\

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by evman007,

אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by V-rs,

האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Snirs69,

שלום לכולם, לא מזמן נשרף לי הכרטיס מסך {nVidia GF 8800GT} ואני מעוניין לקנות חדש.. השימושים שלי הם משחקים {אני אוהב לשחק ברמת גרפיקה גבוהה [ מסך 22" , כלומר 1680X1050]} סרטים {אני צורפה בסרטי HD} וריבוי צגים {יש לי טלויזיה 32" שמחוברת למחשב}. התקציב הוא באזוור ה1000 ש"ח מפרט: Intel Q6600 Gigabyte EP35C-DS3R 4Gbit RAM DDR2 ספק 750W Thermaltake בגדול יש לי דיי כיוון, אני מתלבט בין כרטיס של ATI מסדרת HD5xxx {אולי 5770, או 5850} לבין כרטיס של nVidia מסדרת GTX 4xx {חשבתי לחכות ל460, השאלה אם זה שווה...}.. בתודה מראש על העזרה, שניר

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by zglazer,

ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה

15. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
    • 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב באזור ה-700 שח. חשבתי על gigabyte gtx 550 ti 1GB או asus gtx 550 ti 1 gb. תודה

17. רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…

20. http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.

21. Started by spike_staff,

שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. המאוורר שהיה הלך ורוצה בדיוק אותו מאוור

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.

24. שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים