עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  2. האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by arkadur,

יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

6. Started by digitalseeker,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?

8. יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by yuval1101,

אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by assaf990,

כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by sababchik,

מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by M-a-T-a-N,

לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  15. החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Evil Inside,

המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by wiz,

Hyundai HL-2882 (DeluxScan 21) רציתי לדעת איך המסך הזה? מישהו הציע אותו למכירה באתר גרפיקה ורציתי לדעת איך המסך לגרפיקה? האם הוא מדויק ונוח וטוב? אשמח לדעת איך המסך.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by lmlm,

השאלה בכותרת... תודה ( יש לי של סמסונג )

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. ברשת מדווחים על ירידות מחירים בפועל לדגמי ה-GeForce GTX 970, GeForce GTX 980 וה-GeForce GTX 960 של מפתחת השבבים. זה הזמן הטוב ביותר להשתדרג? לכתבה: http://hwzone.co.il/קיצוצי-מחיר-לכרטיסי-המסך-הפופולריים-מ/

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.