עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דגם דגל חדש יוכל להביא חומרה דומה לזו של ה-RTX 3080 השולחני אל המחשבים הניידים של השנה הבאהלכתבה

2. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by moskitos,

מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by x-pac,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT הוא גיימר כבד והתקציב 1000 והוא רוצנ 17 אינץ

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by NNI123,

שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Idan-h,

באובר קלוק עם מאוורר מתחת של 80MM מוציא אוויר אני מגיע איתו ל400 ליבה, 270 זכרון יציב לגמרי, ונראה לי אפשר טיפה יותר? אתם אומרים שווה לקנות לו סיילנסר או שזה בערך הגדול שלו? אם כן? איזה סיילנסר מתאים לו?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  10. מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by NightWing,

זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by shlomi_x,

היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

14. האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  17. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/squeezing_value_out_of_lower_end_cards/

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by hanokh,

9600GT 9800GT 8800GT HD4830

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by a-v-i,

היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. המטרה שלי היא שקט, ולכן אשמח לכרטיס עם קירור פאסיבי. שימושי הכרטיס יהיו HD בעתיד הקרוב, משחקים אני כמעט ולא משחק חוץ מPES והמשחק של לוסט שאני רוצה לשחק וכרגע לא עובד על המחשב הישן שלי, ואולי גם אנריל 3. תקציב 600 ש"ח בלי חריגות. אם אפשר פחות, מה טוב. חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~32003~8~0.htm שמתי עליו עין בעיקר בגלל הקירור הפאסיבי. תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by dashayan,

שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום אני מתכון לקנות כרטיס מסך ויש לי 2 שאלות אני רוצה לקנות כרטיס club3d 3650 א.האם יש הבדל גדול בין החברות כי אם החברה הזו אין לי נסיון ? ב.האם הכרטיס דורש חיבור pci-e מהספק? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים