עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crow3d,

מה עדיף? ג'יגהבייט HD5770 או אסוס? (GDDR5) או שאפשר להסתפק ב HD5670 ? למטרת משחקים כבדים אשמח גם להצעות אחרות לכרטיסי מסך ואיפה כדאי לקנות? אני גר באיזור הצפון, מה אומרים על KSP? מבחינת שירות ואחריות? אה ויש לי מעבד E8400 ולוח אם DG41RQ של אינטל וספק כח איזיקול 450W הצעות לשינויים/ שדרוגים יתקבלו בברכה אם צריך

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by גד :),

כל הזמן מדברים על כרטיסים חזקים, אבל מה עם רמת הגראפיקה? ;D לדוגמא: 8400GS כרטיס חלש,גראפיקה גבוהה לעומת 7800GT כרטיס חזק, גראפיקה פחות טובה מהראשון אז לאיזה כרטיס יש רמת גראפיקה יותר גבוהה? 9800GTX+ או 4870 ?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. היי האם תהיה בעיה מסויימת בשילוב שהזכרתי למעלה? אני קראתי על CF אבל לא הצלחתי להבין, אם אני לוקח את השילוב הנ"ל, האם אני צריך להתקין גם דרייברים של ATI וגם את אלה של Nvidia? לא תהיינה התנגשויות בין הדרייברים?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by prince amir,

במזל טוב קניתי היום כרטיס READEON 9100 חדש עם 128 MB של SHAPPRIE עובד ממש יפה ויש לו תוצאות ממש יפות, ניסיתי לחבר את הטלוויזה שעוברת דרך הרסיבר שכבר מתפקד עם כרטיס DIVX משלו, החלטתי לנסות את יציאת ה TV של ה ATI הבעיה ששום חיבור של 4 או 7 לא נותן שום תוצאה על המסך, ובנוסף בבדיקת הכרטיס ב PROPERTIES, DISPLAYES הוא מראה לי X על ה TV האם יש בעיה מסויימת<< האם מישהו ניתקל בזה תודה

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by Gohan,

אני צריך המלצות לכרטיס עד 700שקל בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני מחכה להוזלת מחירים מכל מיני אתרים ברשת לגבי כרטיסי מסך . וגם זה בא עם בעיה קשה של היתלבטות בין כמה כרטיסים . אני מחפש כרטיס שיתן יחס ביצועים \ תמורה \ בסכום נמוך - ויהיה הכי טוב שאפשר ! אני מודע לזה שאין דבר כזה להשקיע פעם 1 וזהו . כל שנה אני מחליף .. ( לצערי ) :-\ היה לי כבר 76GT של LEADTEK , הוא היה אחלה , אבל שחקתי בו עם משחקים לפני שנתיים .. והיתבאסתי עליו רצח והעפתי אותו מהר . לא רוצה לחזור שוב פעם על אותה טעות - לקנות משהו ( לזרוק סתם כסף ) ולא להנות כמו שצריך . :'( משהו שבאמת חשוב לי : לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות עוד כמה זמן שיצא כרטיסים חדשים .. ( כי תמיד אומרים שתחכה יצא עוד משהו , אבל למי לעזא יש כוח לחכות , בנתיים כל ה…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by daniel666,

של GIGACUBE

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. Started by tombcatz,

סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך הכי טוב והכי זול שניתן לקנות שישפר משמעותית ביצועים בניגון סרטי HD, רצוי יהכרטיס מסך יבוא עם כבל HDMI ממנו לטלויזיה ואפצייות DUAL DVI יכול להיות נחמד גם שיהיה... האם עדיף ATI במקרה של ניגון HD או NVIDIA ? אשמח להמלצות, תקציב עד 500 שקל.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by guyyug,

כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS

12. Started by גולדי,

(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 עריכת מודרייטור: בימים שלישי ורביעי הקרובים (17-18 לחודש מרץ) נעה מחשבים מוכרת את כרטיס המסך INNOVISION GTX260 SP192 במחיר מיוחד של כ-900 שקלים. כל מי שמעוניין בכרטיס יכול לשריין מקומות מראש. למי שמעוניין בכרטיס המסך ולא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת המחשב שלו (מעבד\ספק כח\רזולוציית מסך\שימושים), מוזמן לפתוח דיון חדש עם כותרת ותוכן תקינים על מנת שיוכל לקבל את המידע הדרוש לו. תודה.

• 212 תגובות
    • 19.3k צפיות
  15. Started by Goldenmario,

היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mx-3,

קראתי עכשיו את הכתבה באתר על הכרטיס 8800GTS320 של ספרקל.. עם האוברקלוק מהמפעל... והאמת כבר מזמן גם שמתי עין על גרסאת הOC2 של BFG, למרות המחיר... ועד שכבר הבנתי שחבל סתם להשקיע עוד 200 שקל, ואפשר ללכת בלב שקט על כרטיס רגיל של לידטק, ראיתי את הכרטיסים של XFX XXX EDITION, שבאים במחיר של כרטיס סטנדרטי, אבל עם נתונים מדהימים, שעוברים אפילו את גרסאת הOC2 של BFG.. הכרטיס הזה לדוגמא: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3033 אתר היצרן: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&seriesId=730995&productId=731024…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mp91,

מה עדיף 6600 רגיל או X600XT ועוד שאלה מה עדיף X600XT או 6600 TC?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by gforce,

האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by --Adidas,

יש לי 1950 pro ובזמן האחרון היתי משחק קוד 4 והיה עולה לי שגיאה של ati כאילו הכרטיס מתחמם . הורדתי atitool ובמנוחה הכרטיס על 70 מעלות וכשאני מחפש ארטיפקטים תוך 2 דקות הכרטיס מגיע ל 107 מעלות . למה זה קורה? ומה אפשר לעשות בקשר לזה ?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by totah,

1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היום אני אמור לקבל את המחשב שלי והוא יגיע בלי כרטיס מסך מכיוון שרציתי לקנות X1950 XT 512 שעולה 1350 ש"ח והוא יהיה במלאי רק בעוד שבועיים. אז בפניי עומדות שתי החלטות: 1. האם לקנות כרטיס זול מאוד זמני עד שיגיע הכרטיס שאני רוצה. או 2. האם יש מתחרה ראוי באותו המחיר לכרטיס X1950 XT 512 של חברת POWERCOLOR ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.