עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.

2. Started by naorai,

בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by .kakadu,

אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Evilized,

יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? אני מחפש כרטיס מסך AGP *8 שיש לו גם VIVO ולפחות 128 מגה הלוח אם אינו תומך בזכרון DDR2 אז אני לא יודע אם זה יתמוך בכרטיסי מסך שיש להם זכרון כזה אז מה יש לכם להציע? לא משהו יקר במיוחד בכל מקרה לפי דעתכם הלוח תומך בכרטיס מסך עם DDR2 או לא? המחשב הוא של חבר שלי אז המפרט הוא Amd Athlon 3GHZ K8Upgrade-VM800 1g kingston 400mhz cl3 mx440

8. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

10. האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. 9600 pro fx5600 256mb אני רוצה שזה יריץ את כל המשחקים גם בעוד שנה ולא יתיישן ברגע. תודה(=

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by dor_la,

האם יש הבדל משמעותי בין ATI ל NVIDIA במשחקים??

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Rinkadink,

יש ביקורת על הדריוור החדש?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי

16. אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by nivezrati,

שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 1400 לוח אם: LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - זיכרון פנימי : F2-5400PHU2-2GBNT G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - צורב: LG GSA-H22 X18 DVD מארז: כולל ספק Antec SLK3800B ------------------------------------------------------------------------------------------ יש לי בעיה שברגע שאני מפעיל אותו יש לי חלון POP UP שקשור לכרטיס מסך - ל FX1400 ואין לי מושג מה הו…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...

22. שלום לכולם, לפני פחות משנה קניתי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB הייתי בטוח שהכרטיס יאכל בלי מלח כל משחק, אבל או שטעיתי או שמשהו לא עובד כשורה. במשחק COD4, עם גרפיקה מקסימלית, אני מקבל 30-50 FPS, כאשר ה-FPS המומלץ הוא 125. קיבלתי המלצות להוריד AA, SHADOWS, טקסטורות וכו', להוריד רזולוציה ל-1024X768, וכל אלה אכן העלו את ה-FPS ל-125 כחצי מהזמן. אבל זה מבאס, משום שאני רוצה לשחק בגרפיקה הטובה ביותר. 2 שאלות: 1. האם ה-FPS המתואר הגיוני לכרטיס ולמפרט שלי, או שאולי משהו פשוט לא עובד נכון? 2. על איזה כרטיס טוב הייתם ממליצים, בתקציב של +1000 ש"ח? מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB ספק 450W תודה מראש לעונים…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.