עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WhiteLen,

ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by ZUMARA1,

EVGA הוציאו 7800 GTX 512 מומהר במקום 550 ליבה 600 ובמקום 1700 לזיכרונות 1800 מדהים .לעוד מידע. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051122212337.html

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אני עובר ליחידת דיור בתחילת החודש הבא, ויש שם כבר ממיר של חברת הכבלים, רק שלי אין טלוויזיה ולא מתכוון לקנות. אבל לא רוצה שהתשלום על הכבלים יתבזבז לחינם, אז יש איזה שהיא דרך לחבר את הממיר למחשב? הבנתי שעושים את זה דרך כרטיס טלוויזיה, רק כמה הוא עולה היום? אני לא מחפש משהו מלהיב יותר מדי, סך הכל אני אראה חדשות פה ושם, ודברים קטנים כאלה, אז מחפש כרטיס זול וטוב אם יש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by pidres,

שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by dastox,

זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by yaloner,

ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by eitam_simchi,

מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. ובכמה צינורות עיבוד הוא משתמש?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Macbi _Men,

כרגע יש ת רידון 9800 פרו של MSI .. אבל אני רוצה להיתקדם. אז איזה כרטיס אני יכול לקנות שהוא טוב .והוא יצאת AGP ראיתי באתר אחד.. את זה : XFX GeForce 6800GS 256MB AGP אני חושב שהוא טוב .. מה דעתכם ? הנה האתר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164086.new#new יש למטה רשימה של עוד כרטיסים .. אז אם אפשר בקשה עזרה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by falcon86,

אחרי שנתיים בשימוש ה9800פרו שלי התחיל ליצור בעיות התחממות שמתבטאות בארטיפקטים מרובים במשחקים. אני רוצה להחליף אותו ב6600gt והייתי רוצה לדעת איזה חברה מייצרת את הכרטיס עם קירור סטוק הכי טוב וגם עם איזה חברה יש פחות פוטנציאל לבעיות התחממות בעתיד (ה9800 שלי עבד מצויין שנתיים ולפני כחודש הוא החליט להתחממם יותר מידי ומה שלא עשיתי לא הוריד את הטמפ') החברות העיקריות שאני מתלבט בינהן הן: gainward, gigabyte, leadtek & eVGA

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by GREATTHUNDER,

מה זה PCIE2 ? הבנתי שהחיבור הוא אותו חיבור כמו 1 אז מה ההבדל ביניהם? ואני שומע בפרום שהכרטיסי מסך החשדים הם עם DDR5. אבל כשאני מסתכל אני רואה שהם עם DDR3 (לדוגמה ה 4850) אני טועה? או שפשוט לא בדקתי בכרטיס הנכון?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

19. Started by GZA3,

http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=50&cat2=135&cat3=323 מאיפה אפשר להשיג את הכרטיס מסך הזה ובכמה הכי זול והכי מהר? הוא בכלל שווה את המחיר שלו ? (באיזור ה 3500 שקל) http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_735&products_id=4854

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה דומה מאוד ל 7900GTX. הציפ יהיה G71 ,ליבה 650MHZ עם 24 צינורות עיבוד 16 ROP ו 8 vertex shader engine( איך אומרים בעברית?) כמו הכרטיס 7900GTX ההבדל היחיד ביניהם יהיה הזיכרון, לא נפח הזיכרון אלא הקלוקים שלו: 1.38GHz לזיכרון כמו ה GT עם GDDR3 1.4 NS המחיר יהיה בין ה 7900GT ל 7900GTX . הכרטיס יהיה לשוק הOEM כמו שה7900GS היה ועכשיו הוא כבר בשוק הרגיל, לנו יש את 7950GT מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=664851

21. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

יש לי מחשב ישן עם לוח ישן של אינטל http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm אני יודע שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני צריך אחר (לא מובנה) היה עליו MX4000 והוא התקלקל אני צריך אחד הכי זול שיש מצאתי אחד דומה לזה שהתקלקל MX4000 זה מה שכתוב שפירוט שלו Product Specification : Graphics Controller : NVIDIA GeForce MX 4000 Interface : AGP8x or PCI bus Memory Configuration : 128 MB DDR Product Overview : *Please refer to the product sticker to select your desirable product item Powered by GeForce MX 4000 GPU 256-bit graphics core and 128-bit memory interface AGP 8X (2.1 GB/s bandwidth) NvidiaR Lightspeed Memory Architecture II NvidiaR Accuview Antialisaing technolo…

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Vissor,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אהלן. אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500... אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+ ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך.. כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני... דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו.. שני הכרטיסים הם: radeon 9200 128mb vivo radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים