עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zomero,

רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by nADAUV,

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by lmlm,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 לא יודע מה השיפורים. אם משהו יודע.שיביא כדי שכולם נידע

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by liortaib,

תגידו משהוא יודע מתי הכרטיס מסך הזה יצא? והם הוא יהיה יותר חזק מ cf 4870?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by oren12,

אהלן, נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT 512MB אני חייב דחוף לשדרג, ובמילא זה מה שרציתי לעשות לפני שהוא נשרף, הוא ישרת אותי לסרטים בעיקר ולמשחקים. יש לי מעבד Q6600 G0 לוח אם P35-DS3L זיכרון g.skill 2GB(2X1) ddr2 800MHZ שהאמת גם אותו אני רוצה לשדרג, אם אפשר באותו נושא אני אשמח. מסך 22'' אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. טוב אז לאחר חיפושים ומשחקים במסגים שלי חפשתי "קצת" יותר ממה שאני יודע על DUAL VIEW ועוד... ומצאתי באתר של NVIDIA סרטונים להורדה ללימוד בכלל על NVIEW DESKTOP. ממליץ בחום להוריד... בטוח שיחדש לכם דבר או שניים... http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials.html

12. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  14. אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. לחבר נשרף הכרטיס מסך...הוא צריך כרטיס AGP עד 200 שקל... תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by huber,

השוואה של CF 16/16 ל CF 8/8 עם 4850: http://www.tweaktown.com/articles/1472/10/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. אני קונה קרוספייר של ספיר ואני רוצה לדעת אם ברזולוציית 1280X1024 הוא ירוץ טוב. תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  21. יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  24. האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים