כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה גרסא של דריברים אתם ממליצים לי ל asus geforce 3 ti200 כי הכי מעודכנים מורידים לי ת'ביצועים ואני לא יודע באיזה דריבר להשתמש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יעבוד טוב אל מול ה- LCD החדש שרכשתי ? המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574683 או זה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410991 בגדול, מה עדיף ? צ'יפסט של nVIDIA או של ATI ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
באתר skypc יש את הכרטיס הזה ב2 גירסאות של GECUBE שתי הגירסאות אותו הדבר ההבדל היחיד הוא שבאחת יש 256 זיכרון שעולה 1162ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 ובשניה יש 512 זיכרון שהיא עולה 1373 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 איזה עדיף לקחת? שווה להשקיע עוד 211 ש"ח בשביל 512 מגה? במה זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם , מה דעתכם על הכרטיס X800 הרגיל ? הוא עולה בנועה 2000 ש"ח. (רציתי להשים לינק אבל יש איזה בעייה הוא לא נותן לי..) יש לו 12 צינורות פעילים. יש מצב שאפשר עם עדכון ביוס של X800XT או PRO לפתוח אותו ל 16 צינורות ? מישהו אולי קרא בפורומים אחרים בחו"ל על אנשים שהצליחו ? יש לי אפשרות להחליף את ה 6600GT שלי תמורתו ולהוסיף את ההפרש אז רציתי לדעת אם זו קנייה טובה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי. נשרף לי כרטיס מסך בפעם השניה (מאותו סוג) ואני הולך להחזיר אותו לחנות. בינתיים, אני רוצה למצוא כרטיס מסך חלופי. השאלה שלי, האם כרטיס מסך Radeon 9800 SE יתאים? אם לא, איזה כרטיס מסך הכי זול שיש אפשר למצוא בחנויות? כי עד שיחליפו לי, וזה קורה כבר בפעם השניה ובטח יקח עוד שבועים, אני רוצה לקנות כרטיס הכי חלש שאפשר רק כדי שיריץ לי חלונות ושאפשר יהיה לגלוש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-