כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תגידו ? שמים שתי גשרים או אחד רשמתי בגוגל ATI CF וכולם עם שנים אצלי עובד עם אחד נשים עוד אחד?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מתכון לקנות כרטיס מסך ויש לי 2 שאלות אני רוצה לקנות כרטיס club3d 3650 א.האם יש הבדל גדול בין החברות כי אם החברה הזו אין לי נסיון ? ב.האם הכרטיס דורש חיבור pci-e מהספק? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
זה ידוע שתדירות רענון בכרטיסי מסך, אפילו ישנים מגיע לכיוון ה75-80 hz בכרטיס שקניתי 8800GT , רשום באתר NVIDIA, הוא אמור להגיע עד ל-85HZ ברזולוציה ענקית ,מסך כפול whatever.. עכשיו, בגדרות הכרטיס יש לי אפשרות ל-60HZ בלבד. מישהו יודע במה מדובר, ומה עליי לעשות ?? אני מפעיל מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט בעברית . מחשב, q6600 Quad 2.4 asus p5k Leadtek Geforce 8800gt 4giga זכרון פנימי המחשב עצמו , בנוי להחזיק כרטיסים וחומרה חזקה. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני חדש פה בפורומים מישהו בפורומים אחרים מתווכח איתי שהכרטיסים שיצאו מתישהו שנה הבאה G90 ו G92 ירוצו על מקסימום ביצועים עם המעבד pentium D שלו ושהמעבד הזה לא יצור צוואר בקבוק והוא מתווכח איתי על זה... האם הוא צודק לגבי שלא יווצר צוואר בקבוק מאוד רציני? או שהוא סתם לא מבין?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב למשחקים? ברור שאלו כרטיסי הMID-LOW RANGE. אני יודע שאין עדיין בנצ'ים רשמיים. אין כוונה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות על 1200X1600, אלא על 1280X1024 על בינוניות. המחיר הוא 495 ש"ח ל-8500GT ו580 ל2600PRO. עם E2140/2160 ו2GB של RAM.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות בצד, כן המערכת ההפעלה שלי היא וינדוס 98.... בגלל שהמחשב שאני משתמש בו הוא: פנטיום 2 400 מגה הרץ. 128ראם gforce 2 mx 400 32 mb כמה לדעתם בשביל הצחוק התוצאה שהייתה יוצאת לי ב3dmark ? יש את ה200 נקודות :]?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !
-
- 11 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? עריכה: יש לי גם שני חיבורי mini DP + HDMI (וגם מתאם של mini dp to dp) שאני יכול להשתמש בהם. יש מתאם מהחיבורים האלה ל VGA / DVI , כמה עולה מתאם כזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-