כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card 381 ש"ח במזומן. (bulk זה ללא קופסה, נכון?) PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card 391 ש"ח במזומן. ה 10 שקלים לא מפריעים לי, רק רציתי לדעת איזה חברה יותר ממולצת? חשוב לי שהכרטיס יגיע עם מאוורר. האם בשני החברות הוא מגיע עם מאוורר, אם בכלל? וגם אני רוצה לדעת האם יש חסרונות בכך שהכרטיס מגיע bulk ? אם זה חשוב לדעת, אני מתכנן לעשות לו OC, אז במקרה הזה יש חשיבות לחברה? תודה מראש לעוזרים. **עריכה** לפי דפי המידע של הכרטיסים, זה נראה של gigabyte אין מאוורר ולעומת זאת ל powercolor יש. אני צודק? (שאני מתכוון מאוורר אני מתכוון למאוורר שמתחבר לכרטיס עצמו). http://www.tul.com.tw/global/productl…
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מאחר וכהרגלי אני קונה מסך לכמה וכמה שנים טובות, אני מעוניין לרכוש מסך LCD רחב בגודל 24" או לא רחוק. חשוב שיוכל להציג רזולוצייה של 1900X1200 לפחות ושניתן יהיה לקרוא טקסט בקלות ברזולוצייה זו. עוד דבר חשוב - קצב ריענון גבוה (MS נמוך כמה שניתן) כך שאפשר יהיה גם לשחק מבלי לאבד מהחוויה. לגבי תקציב - אני מצפה למחיר גבוה מאוד ומוכן להשקיע אבל ממש לא בהגזמה פראית כמו מעל 15K
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
דוד שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים וחשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי 2100 שקל, אבל אני לא בטוח רוצה לבזבז את הכל על הכ.מסך. המפרט שלי כרגע: P4 3GHZ HT 800 FSB 1024 400 DDR RAM Asus p4p800 deluxe Readon 9700 pro 1) האם כדאי לי בכלל לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת, אולי עדיף לחכות כמה זמן ופשוט לקנות מחשב חדש? פשוט הכרטיסים בארה"ב עולים הרבה פחות והReadon 9700 שלי כבר קצת צולע (אני משחק Battlefield 2 לרוב). 2)אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים, אך לא יותר מדי יקר. זאת אומרת, אם יש כרטיס ב2000 שקל שנותן 50 FPS במשחק X וכרטיס ב1600 שקל שנותן 3 FPS פחות, זה לא מה שישנה לי, אני רוצה משהו טוב, אבל שלא יהיה ביזבוז של כסף. 3) אני לא מתכנן לעשות OC אם אני אקנה, לפחות לא בשנתיים הקרוב…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה הפירוש של SE בכרטיסי המסך של RADEON, זה שהם חלשים אני יודע אבל הSE זה אומר SECOND EDITION? עשיתי חיפוש בפורום אבל כל אחד אומר משהו אחר חלק אומרים שזה SECOND EDITION וחלק אומרים שזה SLOW EDITION. מה באמת נכון?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המסך ישמש לישומי אופיס ולצפייה בסרטים בעיקר ולעתים רחוקות למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-