כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אפשר לראות איתו טלוויזיה? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
8800GT של גיגהבייט עם PCB מקורי של NVIDIA ו9800GT עם PCB של גיגהבייט לא מקורי... SLI של 2 אלו אפשרי?(כמובן שניהם 512MB ואותם מהירויות שעון בידיוק)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האורך הממוצע שלהם הוא 16.5 ס"מ, זה לדעתכם יכנס? אשמח לשמוע עצות איך אפשר לוודא מבעוד מועד שהכרטיס המיועד לא מפלצתי מידי למארז מיקרו. גם הערות מניסיון אישי כמו "לי יש כרטיס של חברה _______ דגם _______ במארז מיקרו" יעזרו כי אוכל להכנס לדף המפרט שלו ולהשוות את הdimensions למה שאני רוצה לקנות. 10x!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ' ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאוד חלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסך זה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אני ישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצל את כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציה של 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408699.0 פירסמתי את ההודעה בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם. בגלל שזה נוגע גם לכרטיס מסך (בעיקר לכרטיס המסך...) אני אשמח אם תגיבו! אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינט…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראו שאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-