עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by k22,

שלום אני קונה מחשב למשחקים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה הכי אידאלי בשבילי יש לי מסך lg - e2350t חשבתי על 560 או על 460

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by rtr,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שני הדורות הבאים של כרטיסי ה-Arc מבית אינטל עשויים להגיע באיחור - ולהתחרות רק בחלק התחתון של התחום עם ליבות במימדים קטנים יחסיתלכתבה

4. Started by tal_levi1000,

יש לי מחשב ישן עם לוח ישן של אינטל http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm אני יודע שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני צריך אחר (לא מובנה) היה עליו MX4000 והוא התקלקל אני צריך אחד הכי זול שיש מצאתי אחד דומה לזה שהתקלקל MX4000 זה מה שכתוב שפירוט שלו Product Specification : Graphics Controller : NVIDIA GeForce MX 4000 Interface : AGP8x or PCI bus Memory Configuration : 128 MB DDR Product Overview : *Please refer to the product sticker to select your desirable product item Powered by GeForce MX 4000 GPU 256-bit graphics core and 128-bit memory interface AGP 8X (2.1 GB/s bandwidth) NvidiaR Lightspeed Memory Architecture II NvidiaR Accuview Antialisaing technolo…

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by buzz man,

מידע מעניין שנתקלתי בו,מסתבר שישנו 4 גרסאות למסך כשההבדלים באיכות ניכרים,ניתן להגיע לנתון על סוג הפאנל ע"י כניסה לתפריט "סודי במסך. אפשר לקרוא פה: http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html http://www.behardware.com/articles/673-1/samsung-syncmaster-226bw-c.html

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by see4,

http://topic.expreview.com/2007-10-23/1193114539d6255.html לא אנגלית אבל הניווט כן ואפשר להבין מהגרפים , מבחני משחקים ב DX9 ו DX10 ועוד ב 3D06 ....

8. נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!

• 12 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by flesh2,

קיבלתי 20263, אני די בטוח שאני במרחק של 100 נקודות מהשיא. אפשר לדעת מה השיא הישראלי בשביל לדעת מתי אני אהיה (אם אני אהיה, כלומר) מקום ראשון?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by moshon,

רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…

13. Started by BENIT,

אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך בסכום של עד 400 שח הציעו לי מספר כרטיסים: 1. ‏9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0‎ 2.‏GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ‎ 3.‏HD 4650 OC 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ 4.‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ המחשב הוא מבוסס INTEL Daul Core e6300 עם מסך 19 אינטש הוא מיועד לעבודה משרדית ולמשחקים

14. Started by haimvrt,

soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by guy1995,

היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. בס"ד שלום, אני מאוד אשמח לקבל נתונים על כרטיסי מסך כמה שיותר מקצועיים ואיכותיים בתקציב של 400-500 שקלים, בעיקרון אנירוצה את הכרטיס מסך למשחקים

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלדעתכם לוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? במיפרט שלו זה לא כתוב...ומה ההבדל בין גירסה 1 ל 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? כי גם זה לא כתוב לו במיפרט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by nim901,

היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

המטרה מישחקים...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

22. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. Started by SV,

שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by nistelroy,

בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by bad-sector,

יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.