עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by marvje,

זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. GV-R477D5-512H-B :Name 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) Monitor Samsung Syn…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

4. Started by arikbaron,

כדאי ב 470 שח(חדש עם אחריות מוגבלת לחודש)?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by eran57,

שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by אברם מהמכולת,

מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by menacex,

שלום ברשותי 6800GT של GAINWARD. המאוררים של הכרטיס עובדים על 50 % מאמץ כאשר רק התוכנה EXPERTOOL נותנת לשנות את המהירות אבל התוכנה לא עובדת טוב אצלי ויש לה באגים :\ האם למישהו פה יש רעיון איך אני יכול לשלוט במהירות המאווררים ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. Started by slowdive,

שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  9. היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב אז חשבתי לשאול עם הכרטיס הזה טוב.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by nimrod5,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. Started by mistaarvim,

מצטער על הבורות, תודה!

17. כשאני עושה Summary לחומרה דרך התווכנה, כתוב לי ככה Display: VIDEO ADAPTER ATI Radeon Xpress 200 (RS 3D ACCELERATOR ATI Radeon Xpress 200 (RS מתחת לMotherboard כתוב לי ככה: Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200, AM אז ככה, אני קניתי כרטיס מסך ATI Radeon X300. מובנה בלוח אם. השם של הכרטיס מסך לא מופיע באף אחד מדפי הסיכום של EVEREST. לפי הנתונים למעלה של התוכנה, האם יכול להיות שכן יש לי כרטיס מסך X300 אבל הם כותבים לי Xpress 200? או -אמור להיות כתוב X300 איפשהו ואם כן אז איפה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אני מחפש לקנות כ.מסך 6800GS לאפיק AGP רק לא מבית PALIT בבקשה תודה מראש לכל העוזרים גיא

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Danman,

*

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by danny25,

ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by moris1977,

שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!

24. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by DDD$,

היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS תודה

• 10 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים