עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sahar3434,

שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by navk2,

הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by zam,

היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by StreetRacer,

שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by shar00750,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  11. הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by ofir341,

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by kikkler,

אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by A.N,

קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  17. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by game kILLer,

אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by bombadil,

לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by IP,

CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

דיונים חדשים בפורומים