עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eizik26,

?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by shimon23,

יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by SV,

שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by stingeR-,

8800GT של גיגהבייט עם PCB מקורי של NVIDIA ו9800GT עם PCB של גיגהבייט לא מקורי... SLI של 2 אלו אפשרי?(כמובן שניהם 512MB ואותם מהירויות שעון בידיוק)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by nistelroy,

בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?

7. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  8. e-GeForce 8800Ultra Black Pearl 768MB $899.99 USD !!!!!! פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N888-AR&family=23 e-GeForce 8800Ultra Superclocked 768MB $799.99 USD פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N887-AR&family=23 תתחדשו

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Cyron,

צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס מסך eVGA 6800GS 256MB עכשיו אני יכול לראות דרך הדרייברים של NVIDIA יש לי אופציה שם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי לפני חודשיים היה לי 40 מעלות מתי שאני לא נכנסתי לשום משחק או משהו כזה.. ככה היה לי יציב עכשיו לאט לאט זה התחיל לעלות לי 45, 47, 50 עכשיו זה כבר הגיע ל-55 מעלות ואני לא יודע מה נסגר עם זה הוצאתי את הכרטיס התחלתי לנקות לו את המאוורר מאבק כי ראיתי היה עליו אבק בפנים וזה לא עזר עדיין הטמפרטורה נשארה אותו דבר מה יכול לגרום לזה? ד"א שאני במשחק כבד ואח"כ אני יוצא ממנו אני מוצא את הכרטיס על 80 מעלות ובדרייבר זה על קו צהוב כזה יענו בינוני ולא במצב מסוכן שיותר מדי חם או משהו אבל עדיין אני רוצה שזה יחזור להיות 40 מעלות במצב רגיל למה לא מת…

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  13. האורך הממוצע שלהם הוא 16.5 ס"מ, זה לדעתכם יכנס? אשמח לשמוע עצות איך אפשר לוודא מבעוד מועד שהכרטיס המיועד לא מפלצתי מידי למארז מיקרו. גם הערות מניסיון אישי כמו "לי יש כרטיס של חברה _______ דגם _______ במארז מיקרו" יעזרו כי אוכל להכנס לדף המפרט שלו ולהשוות את הdimensions למה שאני רוצה לקנות. 10x!

14. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by charm,

http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by KoM,

אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?

18. Started by ophir555,

מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by edbd,

אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  20. היי, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש עם כרטיס LEADTEK 7800GT, ניסיתי לבדוק אפשרות לאובר אבל שמתי לב שהוא נתקע בלי קשר לטמפ' של הכרטיס מסך או התדר, יכול להיות שאנוידיה מגבילה בדרייורים שלה אובר? יש לי גירסא 77.77 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

22. ראו שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by Director,

שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by moskitos,

מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. תודה ...זה דיי מוזר לא ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים