עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lapland,

תמליצו לי על קירור טוב לHD 4850 אין תקציב בנתיים רק תמליצו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by silverlight,

Palit GTS 250 512MB GDDR3 http://www.skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm Gainward HD4850 512MB GDDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm אם אני לוקח את הGTS 250 אני יכול להכניס מעבד E6300 בתקציב. אם אני לוקח את הHD4850 אני הולך על E5300. ספק כוח: Seasonic SS-400ET. איזה לדעתכם עדיף יותר?

3. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

4. Started by LRa,

בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by Lirux,

טוב אז יש לי את הכרטיס ATI X800 GTO2 ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה... אז קיבלתי עם הכרטיס מסך את הכבל של ה vivo עכשיו לכבל הזה אני אמור לחבר את הכבל ממנו לטלוויזיה... הכבל שיש לי הוא זה: צד אחד s-video וצד שני rca אני מחבר את הכבל הכל טוב ויפה...אבל בדרייור של הכרטיס מסך הטלוויזיה לא מופיעה לי! מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  6. שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. אהלן, יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 1400 לוח אם: LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - זיכרון פנימי : F2-5400PHU2-2GBNT G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - צורב: LG GSA-H22 X18 DVD מארז: כולל ספק Antec SLK3800B ------------------------------------------------------------------------------------------ יש לי בעיה שברגע שאני מפעיל אותו יש לי חלון POP UP שקשור לכרטיס מסך - ל FX1400 ואין לי מושג מה הו…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. חלק א': http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/index.html חלק ב': http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/index.html חלק ג': http://www.tomshardware.com/2006/08/08/graphics_beginners_3/ יש שם הסברים גם על המבנה של כרטיסי המסך, הטכנולוגיות המיושמות בהן והבדלים בשימוש ויישום של ארכיטקטורות ומבני כרטיס שונים על הFPS. כדאי לקרוא ולהעזר בו למכל מיני שאלות שיש לכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אני מחפש כרטיס ללא מגבלת תקציב שיתן לי תמיכה ברמת החומרה וברמת מנהל ההתקן למסך CRT ולטלויזיה רגילה (לא LCD) כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתצורה מורחבת (EXTENDED) ועם יכולת לכוון במדוייק איך תשב התמונה על המסך בלי זנבות וקצוות מתים וללא הבהובים. אנא כל מי שיש לו נסיון בפועל אשמח ללמוד מניסיונכם. תודה !

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by T-Flash,

אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OC2 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail תודה ואם אפשר גם הסבר

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by dani,

יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. GeForce GTX660Ti Power Edition 2GB GDDR5 192Bit DX11 2xDVI HDMI DP PCI או ATI Radeon 7950 3GB GDDR5 384bit ההבדל במחיר הוא שקלים בודדים, המחשב עצמו מבוסס i7 3820 3.6 GHZ | 4X4GB 1600 MHZ | 120 GB SSD | 2TB WD. כל מה שנשאר זה להחליט על כ.מסך, אם יש לכם הצעות טובות יותר, משתלמות ואיכותיות אשמח לשמוע. סביבות התקציב לכ.מסך הוא 1500-1800 ש"ח. *שכחתי לציין המסך הוא גם חלק מהקנייה DELL U2311HM

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by lmlm,

HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by adamlevi,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by mc_elad,

אין לי מוסג בנושא... הוא אמור לצאת?? תודה מראש למגיבים..

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. ^^^ כותרת. (מפרט בצד)

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by zuzu89,

היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Checker,

שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by 888,

יש לי FX 5600 של ליטק, והמעלות באזור ה70 מעלות, זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by Access Denied,

אני צריך המלצה למסך lcd 15" זול מאוד (עד 1700 שח) ברמה בינונית פלוס עד טובה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים