עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ArZi17,

ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by dashayan,

שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני מתכון לקנות כרטיס מסך ויש לי 2 שאלות אני רוצה לקנות כרטיס club3d 3650 א.האם יש הבדל גדול בין החברות כי אם החברה הזו אין לי נסיון ? ב.האם הכרטיס דורש חיבור pci-e מהספק? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by Ranik,

אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by zomero,

רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by dani,

יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by ran07,

היי חברה מה אתם אומרים על הכרטיסים האלה BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 חברה טוב , מתאים לתווך הארוך , האם צריך לצאת כרטיס יותר טוב בזמן הקרוב משהו בסביבות המחיר הזה (1990"ש"ח) האם שווה להוסיף עוד כמה מאות ולקחת 640 MB ואולי עדיף EVGA nVidia GeForce 8800GTS 640MB 2DVI/HDTV PCI-Express רק פה זה Clock: 500 MHz וב.. BFG 675MHz (vs. 650MHz תודה מראש

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by moshe20,

שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by jambo7,

שלום הכרטיס נועד למחשב חדש ביתי מעבד Q6600 לוח gb p35/ p43 זיכרון 4gb muskin הכרטיס מיועד לתוכנות ומשחקים לא כבדים [ מה הכי כדאי היום לקנות ב 400 שקלים ] ואולי עתיד יעבור שדרוג למשחקים [ אחרי הלימודים ] תודה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  12. ובכמה צינורות עיבוד הוא משתמש?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  13. אינטל, שרובנו מכירים אותה משוק המעבדים וגם משוק כרטיסי מסך המובנים מתכוונת להכנס לשוק כרטיסי מסך הלא מובנים בטווח של 300$ +- היא תציג כמובן גם טכנולוגיה דומה ל SLI,CF ואף תשלב אותה בלוחות אם שלה. כרטיסי המסך יגיעו בתחילת רבעון השני של 2008 http://www.digitimes.com/mobos/a20070606VL207.html

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Bakshi1,

האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. הלוח תומך. הספק הוא CORSAIR VX450W הוא יספיק?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS ‏P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD‎ שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by zam,

היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by GREATTHUNDER,

מה זה PCIE2 ? הבנתי שהחיבור הוא אותו חיבור כמו 1 אז מה ההבדל ביניהם? ואני שומע בפרום שהכרטיסי מסך החשדים הם עם DDR5. אבל כשאני מסתכל אני רואה שהם עם DDR3 (לדוגמה ה 4850) אני טועה? או שפשוט לא בדקתי בכרטיס הנכון?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

24. Started by GZA3,

http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=50&cat2=135&cat3=323 מאיפה אפשר להשיג את הכרטיס מסך הזה ובכמה הכי זול והכי מהר? הוא בכלל שווה את המחיר שלו ? (באיזור ה 3500 שקל) http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_735&products_id=4854

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה דומה מאוד ל 7900GTX. הציפ יהיה G71 ,ליבה 650MHZ עם 24 צינורות עיבוד 16 ROP ו 8 vertex shader engine( איך אומרים בעברית?) כמו הכרטיס 7900GTX ההבדל היחיד ביניהם יהיה הזיכרון, לא נפח הזיכרון אלא הקלוקים שלו: 1.38GHz לזיכרון כמו ה GT עם GDDR3 1.4 NS המחיר יהיה בין ה 7900GT ל 7900GTX . הכרטיס יהיה לשוק הOEM כמו שה7900GS היה ועכשיו הוא כבר בשוק הרגיל, לנו יש את 7950GT מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=664851

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.