עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by leshets,

אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומתלבט בין שני הכרטים מה מהם טוב יותר..?.. למשחקים ואינטנט ..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by rtr,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by RDS,

טוב תראו.... קניתי מחשב בסה"כ לפני שנה, אבל אני לא מסוגל לסבול את התקלות החוזרות ונישנות של ה-1950PRO.... בעיקרון המפרט שלי כרגע הוא: amd 3800X2 twinmose 1G 667 GigaByte s3-m55s בעיקרון ספק כח ישודרג לאחד טוב יותר.... טוב אז הכרטיס צריך להיות בתקציב של כ-1000 ש"ח, 200 יותר או פחות זה לא כל כך קריטי.... ראיתי לגבי ה-8800GT שהמעבד מינימום שלו זה-4000... יהיה צוואר בקבוק? כמו כן ראיתי הבדל די משמעותי במחיר בין חברות שונות לכרטיס זה... מה הסיבה? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by dovik,

מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by moshon,

רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. שלום. ברשותי כרטיס מסך - XFX 7800GS Extreme Edition 440Mhz / 1.3Ghz. קודם כל לפעמים יש לו בעיה של קווים הוריזונטליים במהלך המשחק שבאים ונעלמים. החלטתי לבדוק את הטמפרטורה שלו בעזרת תוכנת Everest. הפעלתי את תוכנת AtiTool ולאחר כ-40 דקות של מאמץ מד הטמפרטורה הראה 85 מעלות ולא עלה יותר. יש לציין שבמנוחה הטמפרטורות נעות סביב ה-55-60 מעלות. 1. האם זה חם מדי בשביל כרטיס מסך זה? 2. האם יש פיתרון לארטיפקטים שאני רואה לפעמים במשחקים (אותם קווים הוריזונטליים). תודה!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by TIMI,

ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??

12. Started by hichkock,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. מדובר על 572.83. https://www.youtube.com/watch?v=XasSDvPtpU8

16. Started by Pika007,

הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by guy1995,

היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by lipa,

למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. חיפשתי באתר של ATI אבל ין שם אפשרות של powercolor ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by איתמר,

שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by yaron@,

שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים