עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe20,

שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!

• 12 תגובות
    • 611 צפיות
  3. איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by vipersh,

אני צריך עזרה קטנה, יש לי 2 כרטיסים שאני הנחתי את עייני עליהם אבל אני לא יודע מה לבחור האחד זה הXFX 8800GT XXX 512MB, שאני מניח שאין מה להציג אותו אבל בכל זאת: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1908896 והשני הוא Inno3D 8800GT OC: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm איזה מהם עדיף לי? כי מבחינת מהירויות שעון הInno3D יותר חזק והוא גם יותר זול אבל אני לא מכיר כל כך את החברה.... או שידוע לכם על כרטיס בטווח ההמחירים הזה (כשהXFX הוא היקר ו בסביבות ה1600)

5. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by yaniv123123,

האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by kiss987,

רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by dastox,

זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by hostp013,

GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  10. ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  13. 84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql

• 13 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by KoM,

אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?

15. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Moshep,

תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by ar2r,

יש לי למטה מפרט

20. כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה

21. הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…

22. Started by shikaka33,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by edvin22,

i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by raul53,

מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים