עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tsvika,

שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Cyron,

יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by 111111,

האם כדאי לקנות 6800GT ב-1700 שקל או לקנות X800XL ב 2100 שקל האם ההפרש בביצועים שווה את ה400 שקל? מהי החברה הכי מומלצת ל6800GT? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. אני מקווה שזה מתאים לפה.. יש לי כרטיס מסך: gigabyte R9550 128MB 128BIT אני מתכוון לעשות לו OC, ושמעתי שכדי להתקין אומגה דרייבר במקום הדרייבר שמותקן לי עכשיו. 1. מישהו יכול להגיד לי איזה גרסה של אומגה דרייבר אני צריך להוריד, ואם אפשר גם קישור. 2. בנוסף ראיתי שבהתקנה של הדרייבר יש בחירה בין 3 אפשריות: (התמונה נלקחה מהאתר הבא: http://www.driverheaven.net/articles/omegadna ) במה אני צריך לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by bizzo,

שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by MasterDK,

מה זה צינורות? איפה הם נמצאים? בשביל מה צריך אותם?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jcdenton1,

חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by Ran_Alcobi,

אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Dvich,

3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

Sapphire RANDON 9600XT 128MB DVI? Sapphire RADEON 9600XT 256MB? Sapphire RADEON X600 Pro 128MB, PCI-E, VIVO? ABIT X600-XT 128MB DVI PCI-E? כולם באותו מחיר פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by sherlock1212,

מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.