כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, אני יכול לקנות מארה"ב כרטיס מסך, תקציב 150$ אולי עם חריגה של 10$-20$... חשבתי על 4870.. אבל אני לא יודע איזה לבחור. לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם OC מהמפעל, אבל חשוב שיהיה קירור טוב ושקט עד כמה שאפשר.. אני לא יודע אם לקחת 512MB זכרון או 1GB, אני הולך לשחק על רזולוציה של 1680X1050 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=4870&x=0&y=0 או אם למישהו יש חנות אחרת..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הערה:לשם הקיצור x1950pro יכונה רק -PRO ואילו הכרטיס השני יכונה -xt. מכל ה-benchmarks שראיתי בזמן האחרון מתברר שה-xt משיג בממוצע כ-4 fps יותר מאשר ה-pro מה שהופך את הפרו לכרטיס המשתלם ביותר נכון לעכשיו . חרף העובדה שהמחיר של שניהם זהה , הזיכרון של הפרו גדול פי שניים(בגירסת ה-512 כמובן). http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5976 ------------------------------------------------------------- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5976 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 העובדה הזאת לטעמי ,הופכת את הפרו לעוד יותר משתלם מפני שבשנה הקרובה מתוכננים לצאת הרבה משחקי dx9 שיציגו ביצועים משופרים בצ…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT אבל האם אני צריך להתקין ויסטה כדי לתמוך ב DX10 או שניתן להישאר עם ה XP ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
3DMark 07 צפוי לתמוך באופן מלא במרובעי ליבה,המשתמשים יהנו מקצב FPS גבוה יותר אפילו בבדיקות גרפיות. בעקבות גרסאת הבטא ניתן להבין שיהיו 3 בדיקות גרפיות. http://vr-zone.com/index.php?i=4358
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני יודע שצריך להתחשב גם במפרט המחשב ברשותי ועקב כך אני לא יודע אם הכרטיס הזה מתאים לי המפרט שלי זה: מעבד: Amd Athlon XP 1.4Ghz זיכרון: Mushkin 256MB High performance (ואני יוסיף עוד 256) לוח אם: GigaByte 7vtxe+ שתומך ב- AGP x2/x4 האם זה מספיק לרכישת הכרטיס? אם לא אז תוכלו להמליץ לי על כרטיס חזק קצת פחות (רק Radeon) אבל שמתאים למפרט שלי? ומה ההבדל בין הכרטיס Radeon 9600 Pro של הרקולס לזה של Gigabyte מבחינת ביצועים/תוספות? מי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך ASUS LCD 22" WIDE עם הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3. אך ברזולוציה של 1680by1050 הכרטיס דיי מגמגם. רציתי לדעת מהו הכרטיס האידיאלי במחיר 1000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קטנה] לרזולוציה הנ"ל וכמובן שאם כבר, אז שיהייה DX10. תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-