עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה

4. המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה

6. בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה

7. בס"ד שלום רב. ברשותי מחשב נייח להלן נתונים המחשב לא הכי חדש אלו הנתונים. Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz זיכרון 16 RAM צג BenQ GW2255 כרטיס מסך nvidia geforce GTX 960 רזולוציה 1920*1080 אני מנסה לשחק במשחק Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered למעשב בהתחלה לא הצלחתי בכלל, עכשיו אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש ידנית דרייבר מעודכן, הצלחתי לשחק חלק נכבד, אבל שוב חוזרת התקלה. מה התקלה? המסך נתקע ומתנתק, ואז מופיעה הודעה שהמסך מנותק, כמו למשל שתנתק את המסך מהחשב , כתוב שקבל HDMI לא מחובר. אני מצרף ניטור של תוכנת hwinfo , בקובץ PDF או בקישור הבא באקסל. אני מדגיש שלא עשיתי בתוכנה עצירה לניטור כי אין לי גישה אחר…

8. Started by M009007,

שלום, המשחקים Fifa 23 ו Battlefield 2042 לא עובדים בגלל שהכרטיס מסך חלש מידי, איזה כרטיס מסך ישדרג את המחשב? Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Quadro K2200 NVIDIA RAM: 16 GB ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by pellop12,

הוא מעוניין לקנות כרטיס סביב המחיר של 270X בערך.. שמתי לב כשהשוותי, ה-270X חזק באחוזים בודדים מ-GTX660 ו-660 עולה פחות, האם שווה להוסיף 100 שקל בערך בשביל 270X? לדעתי 660 יותר משתלם.. המפרט שלו מתאים.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  10. מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by no nick,

עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by pC gUy,

my clocks are fine? MY video card is X1800XT 594 MHZ for the VPU and 693 for the memory ???

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by groovy,

Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,452 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,055 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח x2 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 4,197 ש"ח אני צריך להוסיף רק כרטיס מסך - שיהיה רק מהאתר www.pandas.co.il תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  19. אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by naknir,

אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by dd7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6352 1. אם כן האם אפשר להפעיל איתו hdr AA ? 2. לאיזה כרטיס של נוודיה הוא מקביל?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  25. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

דיונים חדשים בפורומים