כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
עוד מעט אני משדרג את המחשב ספק חדש ומעבד חדש(E7300)וגם לוח אם חדש תומך CF. עכשיו יש לי 4850 אחד.בעתיד אני ישדרג מסך אם רזולוציה 1900X1600 . האם משתלם ליקנות עוד 4850X2 ולעשות איתו CF אם 4850 שיש לי עכשיו?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי. יש לי מערך של שני GTX 560. יש לי שני מסכים, אחד 23" 1920x1080 והשני 17" 1440x900. שמתי לב שבמצב מנוחה, GPU-Z מראה שמנוצלים 200-250MB מהזיכרון של הכרטיסים (מתוך 1GB). האם זה אמור להיות כך? והאם זה יכול להשפיע על הביצועים של משחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפי מה שרואים כאן הכרטיס כופל את 7900GTX בביצעיו! פרטיי הכרטיס: * 500 MHz core clock * 600 MHz memory clock * 1GB GDDR3 memory * Dual dual-link DVI+HDTV-out * HDCP Support הכרטיס ישחורר ב6 ביוני במחירים 600-650$ מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל ב-200$ ואיני יכול חרוג בתקציב יש לי ספק כח 450 שיספק חשמל לכרטיס כרגע אני נוטה מאוד לכיוון ה960 מיני של גיגהבייט אבל לא סגור עליו אני מחפש כרטיס מיני וכמה שיותר חזק תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת מתפרסם היום הFAQ הרשמי של פורום גרפיקה, בנושאים שעלו בפורום פעמים רבות. קודם כל, אני מעוניין להודות לTOXIGUN ולlev_18b בעזרתם הרבה להכנת הFAQ. אני מאמין שבלעדיהם זה לא היה יוצא לפועל. כמו כן, אם יש לכם תיקונים כלשהם לFAQ, רעיונות של מה להוסיף וכו', אנא שלחו אותם לאי-מייל: tamir38@netvision.net.il, בהודעה פרטית או פרסמו אותם בת'רד הזה קריאה נעימה! עדכון מרץ 2006: עבר הרבה זמן מאז עודכנו המדריכים הראשונים בסטיקי זה. השינויים הם: - עודכנו השאלות והתשובות. נוספו שאלות על דברים עדכניים יותר כמו הבדלים בין אפיקי התקשורת השונים. - נמחקו הפרטים הטכניים של סדרת ה9XXX והFX. - הורד ההסבר על LCD. הועבר במתכונת חדשה לסטיקי על מסכי LCD מומלצים והמושגים הנלווים לכך: ht…
-
- 14 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
לפני איזה כמה ימים התחילו לי במחשב להיות צורות מוזרות כאלו במסך לאחר כשעה או שעתיים...כשהדבר קורה במשחקים אז זה ממש תוקע אותם...כשלא אז פשוט עושים רענן וזה נעלם...למישהו יש מושג מה הבעיה? http://img85.imageshack.us/img85/1520/17210383vy1.jpg
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? כולם נעים סביב ה-1300 ש"ח. אני לא מחפש את הכי טוב כי אין לי כסף להכי טוב, אבל השאלה היא אם הם שווים את הכסף. אני מתכנן לעבוד ב-1280*1024, ב-refresh rate סביר (75+). אני משתמש במחשב לעיצוב גרפי, אינטרנט ומשחקים. *האם ה- LG F900B שעולה 1600 ש"ח וה- ViewSonic G90f שעולה 1700 ש"ח באמת מצדיקים הבדל של 300-400 ש"ח מהמסכים האחרים שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עבור עבודה רצופה מול מחשב (לא משחקים) בעיקר שימוש משרדי. 1. צריך לתמוך בשני מסכים. 2. כמה שיותר זול (לא זול כאבי ראש אבל המינימום מעבר) המלצות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 גם יקר וגם OEM. לא שווה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מתלבט בין 4 כרטיסי מסך שונים(PCI E), מי שמבין בזה מתבקש לעזור. האופציות הם: 1. LEADTEK 7600GS 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 700MHZ, שלוש שנים אחריות. 450 ש"ח 2. LEADTEK 8500GT 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 490MHZ, תומך DIRECTX10 שלוש שנים אחריות. 470 ש"ח 3. PALIT 7600GS SONIC 256MB DDR3, מהירות מעבד - 450MHZ, מהירות זיכרון - 1000MHZ (מגיע אחרי אוברקלוקינג), שנה אחריות - 490 ש"ח 4. GIGABYTE 7600GT 128MB DDR3, קרור פאסיבי, יד שניה, אין אחריות בארץ (לפי מה שהבנתי) אלא רק בחו"ל. 400 ש"ח מי שמציע מה לקחת מתבקש לנמק כדי שאבין למה האחד טוב מהאחר. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכרטיס הכי טוב לגיימרים בתקציב 500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בכרטיס קיבלתי S-VIDEO שיוצאים ממנו 4 כבלים -צהוב אדום כחול וירוק איך אני יכול לקבל תמונה מהממיר ועם איזו תוכנה.? התקנתי את WDW דרייבר. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-