עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו, חבר שלי משחק פיפא,פרו אבולושין,גיטיאי,cs משחקים רגילים לילדים בני 13 [= מישהו הציע לו מפרו עם כ.מסך מובנה של אינטל 950.. ויש אותו לחבר שני והוא מריץ עם זה פיפא 2008 סבבה.. מה אתם אומרים על ה950..כדאי לו?או שעדיף כבר איזה לא מובנה(עצמאי)פשוט אפעם לא היה לי את ה-950.אז אני לא יודע ביצועים... טוב תודה[= ;)

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by 246810,

יחוםךיח

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. היי המערכת שלי לא חשובה כרגע.. אני צריך כרטיס מסך למשחקים כבדים כמו ה crysis החדש שיצא עכשיו ו cod4 mp הכרטיס הקודם שלי היה X1950XT שיספק אותי נאמנות אבל הוא הלך לעולמו.. בקיצץ אני צריך כ.מסך עד 700 שקל בלי חריגות כי חרגתי כבר מ 600 המליצו לי על ה 9800GT אבל משהו מוזר פעם אני רואה אותו ב 800-1000 ודגם אחר ב 650

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. האם ממולץ להתקין את הדרוויר החדש הזה!? תודה לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by DanielHatuka,

יש לי מעבד intel E6600 2 GB זכרון לוח אם Gigabyte 965p-ds3 ספק 500w jspteach וכרטיס מסך שאני רוצה להחליף שהוא sapphire X1900Gt שהתקלקל אם אפשר למצוא כרטיס שלא יעשה בעיות כי כל פעם היו לי בעיות עם כרטיסי מסך בכמה מחשבים בעיקר בקשר להתחממות שלהם, וגם כרטיס שיחזיק כמה שיותר משחקים בטווח הארוך. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by I.Robot,

שלום. אתמול הלך לי המסך, אז אני צריך מסך חדש, התקציב נמוך ועומד באזור ה700 ש"ח. אני צריך מסך 17" , עדיף שטוח שיחזיק כמה שיותר זמן, כמובן צריך איכות תמונה טובה אבל אני לא גרפיקאי או משהו אז אני לא צריך משהו רציני, רק משהו שיציג דברים באופן נורמלי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. מהיא החברה שנותנת את הכרטיס הזה עם קירור סטוק הכי קריר...? מישהו אולי יודע או שיכול לכוון אותי לטבלת השוואות?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  10. http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by UserX,

אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by urik,

אוקיי קלטתם כבר מהנושא...

15. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון

16. Started by gzlt,

שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by tovtov,

למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

18. Started by arkadur,

יש לי מערך CF של 4850, אני מעוניין בריבוי מסכים, אך כרגע אני לא יכול להוציא יותר מידי על ה MATROX TRIPLEHEAD2GO DIGITAL יש לי 4 יציאות DVI, האם אני אוכל לחבר 4 מסכים , לבטל את אפשרות הCF בדרייבר, ולהנות מריבוי מסכים? האם כאשר אני אפעיל משחק, ואני אפעיל את אופציית הCF, הדרייבר למעשה ינתק לי 2 מסכים, ואני יהנה מיתרון הביצועים? נשמע הגיוני? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by izhark,

מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by idanaz,

כרטיס מסך של PALIT 3850 ב640 ש"ח האם המחיר נכון ? או שהיתה ירידת מחירים ? http://tms.co.il/product/5281

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. השימושים לכרטיס (בנוסף לאינטרנט ואופיס) הינם הצגת סרטים על טלויזיה, עיבוד תמונה ברמה לא מקצועית, VIVO, דחיסת mpeg2 (רצוי גם mpeg4).

23. Started by dddd211,

זה כותרת טובה:<? RADEON X800 SE RADEON X800 PRO יש סיכוי שהכרטיסים האלו יעלו איזה 2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים