כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע לכרטיס מסך תומך 3D. זו המערכת שיש לי כרגע: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-945GM-S2 v3 ATI Radeon HD 4650 (RV730) Video Adapter CHIEFTEC 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail המחשב הוא לא לגיימינג אלא בעיקר מדיה סנטר. מחפש כרטיס שייתן איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 600 שקלים. אלו הכרטיסים שבינתיים ראיתי השאלה אם יתאימו וכמובן איך הם: SAPPHIRE HD 6670 או 6770. דרך אגב המחשב מחובר למסך סמסונג C7000 46 אינץ. תודה לכולם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכרטיס מסך PCI-E בתקציב של עד 1200 ש"ח. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש לו תאימות אחורנית לAGP X4. תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את חוות דעתכם על מסך CRT "21 Samsung 1100MB מיועד בעיקר למשחקים. נ.ב. לא מעוניין ב-LCD בגלל הרזולוציות הנמוכות. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408699.0 פירסמתי את ההודעה בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם. בגלל שזה נוגע גם לכרטיס מסך (בעיקר לכרטיס המסך...) אני אשמח אם תגיבו! אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינט…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-