עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ar2r,

יש לי למטה מפרט

2. Started by Vortex,

תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. יש לי הזדמנות למכור את הכרטיס שלי 6800GT ב-1500 ש"ח.. ולקחת 7800GT כנראה של XFX ב-2100.. בעיקרון מישהו שאני מכיר רוצה לקחת 6800GS ב-1400ש"ח.. ואני יכול למכור לו את שלי 6800GT ב-1500.. שזה יותר נמוך ממה שמוכרים את הכרטיס הזה בשוק.. (הכרטיס שלי בן 4 חודשים בערך).. וגם יותר חזק מה-GS.. כדאי לקפוץ על זה או להישאר עם מה שיש לי?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  4. האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה

5. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by rani,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by shon,

אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by bd,

יש לי mag770t הוא טוב או שאני יצטרף לקנות מסך חדש? :s05: יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים יש הבדל במסכים כל כך שאני ירגיש?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Cyron,

צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Predator,

היי, מחפש המלצה לכרטיס מסך PCI-E בתקציב של עד 1200 ש"ח. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש לו תאימות אחורנית לAGP X4. תודה.

14. Started by X-Style,

שלום, אני מחפש מסך 19 אינץ' בסביבות ה1000 שקל +-, CRT, שטוח, שיריץ משחקים כבדים שדורשים FPS גבוה כמה שיותר טוב =) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by gabi_y,

האם OCZ GameXStream 600W יחזיק את שני הכרטיסים באוברלוק + Q6600 באוברקלוק? טעות שלי,מצטער. קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור לא מצליח להחזיק אותם במערך,ולכן אני מחפש ספק חדש..

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Unavoidable Encounter,

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  18. לפי הפרסום ב FUDZILLA הבעייה נעוצה בשימוש בחומרים ברמה ירודה אשר יכולים להתפרק כאשר הם מחוממים ומקוררים ללא הרף - כמו בסביבת מחשב נייד. במחשבים רגילים הבדלי הטמפרטורה הם פחות חדים ולכן אנשים לא נתקלו בבעיה הזאת באותו נפח בעיות בניידים למרות שהבעייה שקיימת בניידים קיימת גם בשולחניים. מסתבר ש NVIDIA השתמשה במשך שנים בחומר הלחמה מסוג ירוד. וכמו ש HWZONE מדווח הבעייה קשורה גם ללוחות האם של החברה...בקיצור מישהו שם מסתיר משהו... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8730&Itemid=1 That little problem with Nvidia's GPUs seem to be much bigger that first though, as it doesn't just affect the mobile GPUs, as it affects every single GPU over …

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by edbd,

אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by A.N,

קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  21. כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. :s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by GZER,

חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש

25. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.