עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ezx,

הכרטיס שלי במאמץ 94 מעלות זה נורמאלי ועוד שאלה הלוגו של הלוח שלי dfi ניהיה מוזר כאילו הוא רץ על 16 ביט אותו איכות צבע איפה הוא נישמר ביכלל יכול להיות נידפק הכול עובד כרגיל רק הלוגו ניהיה מוזר תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by tzr84,

הבטחתי לאחי בן 16 כרטיס מתנה ליומלודת בשביל המשחקים שלו... ההתלבטות היא בין 2 אלה: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 לבין: 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 המפרט שלו הוא כמו שלי אך עם 2GB זיכרון וכונן קשיח קטן יותר בחצי. חשוב לציין לא יעשה שימוש בOC בכרטיס. אלא הכרטיס יעבוד בהגדות המפעל שלו. או שמא בכלל עדיף ללכת על כרטיס כמו שלי בשביל 25 שקל פחות?... למרות שזה לא משנה לי כי המהיריות ב2 אל גבוהות קצת יותר בסטנדרט. תודה.

3. Started by roey somech,

שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

5. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by charly0,

יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ToY_SoldieR,

אני מדגייש שאני לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד אז ... מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1452&catcode=337 ובכלל מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין כרטיסי מסך PCI- EXPRESS???

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אוקי ,אז ככה אני רוצה להבין באופן מלא מה זה mhz ,הסבר מפורט ואל תגידו לי אופן תדירות,ואיך הכל מתקשר בכרטיס מסך לpipelines ואיך הם עובדים ,ומה הכוונה בoc לכרטיס מסך,מגבירים מתח? בבקשה תסבירו באופן ברור לגמרי כי נמאס לי להבין באופן לא ברור

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי

11. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by BWER21,

אהלן , שבוע טוב לכולם . לאחרונה ביצעתי בדיקה מקיפה בתוכנה 3DMARK VANTAGE ( לא 2006 ) על הגדרות ה-DEFAULT ( רזולוציה של 1280X1024 ) והנה התוצאות שקיבלתי , אם תוכלו להגיד לי מה מצב המחשב שלי , במה הוא טוב יותר , במה הוא יותר חלש הודה לכם ( הנתונים של המחשב שלי רשומים למטה.. ) קישור לתמונה : http://img370.imageshack.us/img370/5734/weeeyy9.jpg מעבד : CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHS 8MB CACH S775 1066MHZ לוח אם : GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך : ASUS HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 זיכרון :2x2GB Corsair XMS3 DHX DDR3 1333MHz דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק כח : Thermaltake ToughPower W0116 750W PF…

13. Started by tmpusr,

שאלת נוב בתחום, אבל כבר נואשתי למצוא HD4850-1G שני לזה שברשותי במחיר שפוי. את ה-Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition המצויין אפשר למצוא במחיר זנות של 625 ש"ח לזמן מוגבל אז אני שוקל לצרף אותו ל-HIS HD4850-1G שלי וזהו... מה צפוי משילוב כזה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. ^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by azulgrana,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Zoltrix,

היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by NETANELKOREN,

הסתכלתי באחד האתרים של מכירות וראיתי שה1950XTX עולה פחות כסף מה1950XT אני מתכוון הXTX המקורי שעולה 1800 אז מה יותר טוב 1950XTX 512 MB המקורי שעולה 1800 או 1950 XT 512 MB שעולה 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. הערות: AGPX8

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by raul53,

מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום הכרטיס נועד למחשב חדש ביתי מעבד Q6600 לוח gb p35/ p43 זיכרון 4gb muskin הכרטיס מיועד לתוכנות ומשחקים לא כבדים [ מה הכי כדאי היום לקנות ב 400 שקלים ] ואולי עתיד יעבור שדרוג למשחקים [ אחרי הלימודים ] תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים