כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת כמה שווה בימנו מחשב ישן שרכיביו הם: Intel Penttium III EB 866MHz (המאוורר של המעבד הרוס) SDRAM 320 MBytes Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter Quantum Fireball lct10 15GB (הרוס) inno3D (הרוס) אני לי יודע מהו סוג לוח-האם אבל ה - Motherboard ID הוא: 05/20/2002-694-686B-6A66LJPRDC-00 Compact Disk DVD - Rom FSP Group fsp235-60Gi (המאוורר של ספק-הכוח תקוע, אך הספק עובד) Floppy תודה מראש אורי. חשוב לציין כי תיקנתי את המחשב והוא עובד כרגע אבל אני מבקש לדעת כמה הוא עלה לפני התיקון. אני פשוט רוצה לסגור עם מישהו שאני קונה את זה ממנו מחיר.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך טבלאות השוואה בין Radeon HD3850 V.S 8800GT... של FPS... תודה מראש. אם אפשר גם בידע כללי מה עדיף [כולל מחיר, ביצועים עם OC, טמפ' וכדו'].
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חברים ה benchmark הזה יכול להיות הגיוני וקרוב למציאות??? או שרק אני מדמיין ומאמין ש ASUS EAH3870 X2 או של כל חברה אחרת הוא הכרטיס הכי טוב שיש בשוק ביום!! תסתכלו ותשפטו http://www.hardinfo.com/show.asp?page=8111 או שבעצם האתר שעשה את הבדיקה הזאת הוא בעצם בדיחה?? שבת שלום.. הגיבו בהמוניכם ;)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אפה אפשר למצוא כבלים של DVI באורכים שונים וגם אדפטורים מ DVI ל SVGA
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז יש לי מסך מחשב ישן והוא נורא שחור נגיד כשאני רואה סרטים ויש חושך אז כמעט ולא רואים כלום ורציתי לדעת האם יש דרך לעשות את המסך יותר בהיר חוץ מהכפתורים הרגילים שלו? המסך של energy אני חושב...
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למחשב AMD *2 3600 ויציאת PCI-E תקציב- עד 800 ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בין http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325R ל http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814150267 אפילו המהירויות שעון זהות ! שניהם הליבה החדשה G92 ..... מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? למה לשלם כל כך הרבה על ה XFX ? יש משהו שלא שמתי לב אליו בטעות ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אם זיכרונות של HYNIX במהירות 2.8NS!! עכשיו מה אני בדקתי אם RIVA TUNER ורשום שם שהביוס שלי הוא של ATI RADEON 9700 PRO SAMSUNG BIOS למה??!!
-
Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OC2 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail תודה ואם אפשר גם הסבר
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הבנתי מהרבה ביקורות שה 73GT יותר חזק מה 76GS והוא גם יותר זול האם הוא קיים לAGP? נ.ב לא מצאתי 76GS לAGP עם GDDR3 הוא קיים?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-