עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by kknd,

טוב, אני חייב לבחור באחד מבין שני כרטיסי המסך הבאים: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6200_td_2.html או http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp יש למישהו דעות לכאן או לכאן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by ranyr,

ברזולוציה 1152X864 הוא עובד ב100 FPS??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by djzander,

מזה PCI-e ואם זה מתאים לכניסה רגילה ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך יותר טוב רדיאון 9600pro או 9500pro?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר שלי בטווח של 600- 800 ש"ח אני יודע שהוא לא הולך לשחק במשחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 אבל משחקים כמו SAN ANDREAS ומשהו קצת יותר חזק אבל לא הסוג של HALF LIFE תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by swg,

כמה הרץ כדי לשים למסך? ראיתי פה שאמרו ש 60 זה כואב בעיינים והרץ שלי עכשיו הוא על 60. יש לי מסך LG F700B. אשמח אם תמליצו לי על כמה לשים, וכמה מותר למסך שלי, מה טוב למשחקים, סרטים וכו'... תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Snufkin,

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!! http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

תוכלו בבקשה להגיד לי מה עדיף לי..? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3250 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3079 אני מתכנן לקנות את זה ממש בקרוב ! תודה מראש,עידן.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by דניאל מלנקי,

מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?

19. אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by yoel14,

שלום, מחר אני מתכנן לקנות את אחד משניהם. אם תוכלו לעזור לי ולומר מה עדיף? מביחנת ביצועים? אמינות? איכות? המחיר זהה. תודה רבה מראש, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by tintin,

בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  22. ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by dgolverk,

יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים