כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי Asus ATi Radeon HD5770 גרסא 1.0 הגרסא עם הקירור הגדול, עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כדי לעשות CF אתם מכירים מקום שמוכר את הכרטיס עם הגרסאת קירור הזאת ולא עם המאורר המגעיל ??? (: או אפילו חברה אחרת, לא חייב ASUS. לצורך השוואה, זה מה שיש לי http://www.guru3d.com/imageview.php?image=20715
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מעבד P4-2.4GHZ 1 גיגה זיכרון, חיבור AGP X8, עם ספק ומארז גנרי. כרגע יש לי FX5200 שלא סוחב שום דבר, והמטרה שהמחשב הזה ישמש למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם ה NF4 לא מומלץ עם ATI ? אמרו פה שזה לא מומלץ...אז אם אני מחפש לוח אם ל x1900 xt , עם כפול ליבה- עם איזה לוח אם ללכת?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הנה המסך + הנתונים שלו: נתונים: תגובה: 16 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1: 400 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 30~80 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz כניסות יציאות : VGA: כניסה AUDIO: כניסה גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD צבע: שחור כסוף מחיר שלו: 1300 שח'! מה אתם אומרים...? יש משהו יותר טוב באותו המחיר...או עד 1500 שח' גג!!!!!....?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
7800GS או 7600GT ל AGP ואני שואל ספציפית לגרסה של BFG gefoce 7800GS OC כמול כל הגרסאות של 7600 GT (לא שיש הרבה) ועם ה7600 יותר טוב אז תסבירו לי בבקשה במה כי זה מוזר וגם ההפרש מחירים בינהם הוא כ 500 שקל.. זה חשוב לי כי אני עוד יכול להחליף את הכרטיס שלי בעד 7600Gt
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500... אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+ ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך.. כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני... דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו.. שני הכרטיסים הם: radeon 9200 128mb vivo radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ככה שלום לכולם קודם כל אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, למחשב חדש. כיום יש לי geforce 2 7700ti של asus אני סופר מבסוט ממנו הוא עדיין סוחב משחקים. השאלה היא. האם לקנות 4200ti? האם לקנות RADEON 9600? האםלקנות GEFORCE FX 5600? השוואות רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-