כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז חוץ מהמחיר שלהם רק רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת כרטיסי המסך האלה, כולם של HIS דרך אגב... 1) X850Xt iceq II platinium edition AGP 2) X850xt platinium edition AGP 3) x850xt iceq II turbo AGP לא מצאתי בניהם הבדל כזה גדול... אני הולך רק על אחד משלושת אלה, מחירים אני לא כל כך יודע... תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
האתר VR-Zone טוען שnVIDIA עובדת במרץ על הG80 שיתמוך בUnified Shader, כלומר, הפייפליינ (אם עוד אפשר לקרוא לזה ככה) יכול גם לעבד fragmentים וגם גאומטריה, וכמובן יתמוך בWFG 2.0 שהVista (לונגהורן לשעבר) תביא, כמו כן הוא הליבה תהיה בנויה בליטוגרפיה של 90nm, תושק\תוכרז ב2006 ותתחרה בR580 של ATi, והחלק המעניין באמת הוא שnVIDIA צופה שהליבה תוכל לרוץ ב1GHZ. http://www.vr-zone.com/?i=2492&s=1
-
- 35 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הכנתי רשימה של כרטיסי מסך שאני יכול לקנות אתם תבחרו את ה3 הכי טובים בענייכם ואם אפשר להגיד גם למה ? Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Albatron Geforce 6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Asus GeForce 6600 N6600/TD AGP 256MB Retail Video Card Club-3D Radeon 9600XT AGP 256Mb 128bit DVI Video Card Gainward Geforce 6600GT Ultra/1960 AGP 128MB DVI Video Card Gigabyte FX6600GT GV-N66T128VP AGPx8 128 Mb VIVO Bulk Video Card Gil Forsa FX6600GT AGP 128Mb Retail Video Card Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card PowerColor Radeon 9800 Pro 256Bit 128MB Video Card Sapphire Radeon 9800 Pro AGP 128Mb 256Bit DVI Video Card תודה חברה אתם ממש עוזרים זה הפורום מספר 1 !!!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזהו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה? ASUS? BFG? אשמח לשמוע תגובות, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכול אנשי HW אני חושב שעשיתי טעות מרה... בקשתי מדוד שלי שיקנה לי מחוץ לארץ LEADTEK 6800NU אך שלשום קראתי שאם קונים 6800LE ניתן לפתוח אותו לכרטיס 6800NU ולחסוך הרבה כסף האם באמת עשיתי טעות?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-