עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DoT12,

בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכול אנשי HW אני חושב שעשיתי טעות מרה... בקשתי מדוד שלי שיקנה לי מחוץ לארץ LEADTEK 6800NU אך שלשום קראתי שאם קונים 6800LE ניתן לפתוח אותו לכרטיס 6800NU ולחסוך הרבה כסף האם באמת עשיתי טעות?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by ThaPhoeniX,

שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by galz,

לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by slater,

שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by rtr,

גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by rtr,

ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by evman007,

: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by giri71,

They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 8-Ball,

אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  16. תראו, הסתובבתי קצת ברשת ומצאתי מבחן מאוד מעניין שמראה מה קורה לכל אחד מהאטלונים 64 ביחד עם 7800GTX וביחד עם 6800GT. המסקנה העיקרית לפי דעתי שאפשר לקחת מהמבחן שהAMD 3000 עושה צוואר בקבוק ל7800GTX רק ברזולוציות הגבוהות, למרות שכאילו המעבד צריך פחות להתערב שמשחקים ברזולוציות כאלה, למרות שגם אז ברוב המשחקים אין צוואר בקבוק. עוד מסקנה שאפשר לקחת מהמבחן שה3500 לא עושה צוואר בקבוק בשום מצב (רוב מצבים שגם ה3000 לא עושה), ההפרש בינו לבין ה3000 יותר גדול מהפרש בינו לבין הFX57. אישית ראיתי מהמבחן הזה השילוב של 3000 ו7800GTX זה לא תמיד צוואר בקבוק, אבל לפעמים כן, בכל מקרה גם לכרטיס המפלצתי הזה מספיק 3500 בשביל לנצל את היכולות. כמובן שממש ברוב המשחקים ה3000 לא עושה צוואר בקבוק ל7800GT…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ScreameR,

אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by Elysian,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  19. צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא: Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT רציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו' אודה על כל תגובה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by דניאל מלנקי,

משיהו מוכן להגיד לי למה הכרטיס הזה כזה זול???http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7110 כי אני רוצה לקנות אותו אבל אני פוחד שזה סתם זיוף אחד גדול.........למישהו יש מושג?!?!?! כי חיפשתי ביקורות עליו ולא מצאתי כלום, אפילו לא מצאתי ת'אתר של החברה!!!!!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  22. X800XL - מה כדאי יותר - ASUS או POWERCOLOR ? הכוונה לדגם מדוייק X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ASUS X800XL POWER COLOR X800XL מבחינת ביצועים ? מבחינת שקט ? המחיר לא משנה, אני מקבל את אותו מחיר על שניהם. תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום רב! מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש. אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח. אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה.. למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה. תודה רבה רבה, שי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilanb0,

יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

יש לי תקציב של 2000 שקל והמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061 נראה לי טוב, אבל אני לא מכיר טוב את החברה שלו . אז מה אתם אומרים שווה את הכסף או לקנות LG או משהו כזה?

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.