עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The Ball,

לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by smit,

מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אני קונה מחשב הבא... AMD Athlon 64 S939 3000 830 שקל GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 שקל ?512MB Samsung? 300 שקל xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E 760 שקל ?HEC Compucase CI-6A19? 390 סך הכל יוצא 2900 שקל... מחנות www.ksp.co.il המליצו לי על xfx 6600 128MB PCI-E הוא עולה 760...אתם יכול להמליץ לי על כרטיס שברמה דומה אבל טיפה יותר זול?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Predator,

היי, מחפש המלצה לכרטיס מסך PCI-E בתקציב של עד 1200 ש"ח. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש לו תאימות אחורנית לAGP X4. תודה.

5. Started by sblueeye,

שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by דניאל מלנקי,

מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?

8. אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  9. http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by roma4k,

יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by Pac Pac Chick,

1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא

13. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by shon,

אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by x-pac,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT הוא גיימר כבד והתקציב 1000 והוא רוצנ 17 אינץ

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by ofirahamim,

שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by jambo222,

שלום המלצה לכרטים מסך 8gb עד 1800 שח, אני רוצה לקנות משקפיי VR אוקולוס 2 ואני צריך כרטיס מתאים ספק כוח שלי הוא 550w אבל המחשב שלי כולל 3 דיסק קשיח ו 3 מאווררים ,השאלה אם הספק יספיק ? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by ha,

קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…

20. אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום הכרטיס נועד למחשב חדש ביתי מעבד Q6600 לוח gb p35/ p43 זיכרון 4gb muskin הכרטיס מיועד לתוכנות ומשחקים לא כבדים [ מה הכי כדאי היום לקנות ב 400 שקלים ] ואולי עתיד יעבור שדרוג למשחקים [ אחרי הלימודים ] תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by suslik,

אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by barakv,

אלה שני הכרטיסים... ASUS Radeon HD3870 512MB DDR4 PCI-E VS BFG GEFORCE 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בטומס' הרדוור ה 8800 לוקח בביצועים... השאלה אם ההבדל בין הזיכרונות שה 8800 זה DDR3 וה 3870 זה DDR4 ישפיע בעתיד הקרוב רחוק על הביצועים? תודה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אני מחפש קישור שמדבר על כמה GBPS עובר דרך כבל ? מכרטיס מסך העברת מידע מקסימלי ברזולוציה 1080P או איך מחשבים את זה ? או כמה מידע יכול כרטיס מסך להעביר ? בתודה מראש למבינים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים