כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
של ATI או NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
GV-R477D5-512H-B :Name 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) Monitor Samsung Syn…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
7900GT Vs 1900GT (OverClock) עשיתי חיפוש ומצאתי טרייד אחד אבל זה לא בדיוק מה שאני רוצה לדעת אני רוצה לדעת מה יותר חזק *ללא קירור נוסף (רק הקירור של הכרטיס מסך) *אחרי אובר קלוק של שתיהם מה יותר חזק? *ואיזה תוכנה זו זו http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ומשהו שאולי יעזור למומחים פה http://sg.vr-zone.com/?i=3646&s=9
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין כרטיס 8800GT G92 512MB לבין כרטיס 8800GTS 640MB (מלבד גודל הזכרון)? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש, ואנחנו לא בטוחים אם כדאי כרטיס תומך DX9 חזק או כרטיס תומך DX10 חלש יחסית. ידוע שכרטיסי 9 אמורים להריץ משחקי 10 בזמן הקרוב, כי הם ירוצו גם על כרטיסי DX9, אבל השאלה שלי היא, האם יש מצב, שבעוד שנתיים למשל, המשחקים החדשים שיצאו ידרשו DX10 כדרישת מינימום שלהם וכך בעצם הוא יתקע עם כרטיס שלא שווה כלום?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר'ה שווה להוסיף 450 שקל ולהביא 256MB X1800GTO במקום X800GTO 256MB? ה-1800 שווה ת'תוספת במחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תעשו לי סדר בבקשה יש שני סוגים ? ישן וחדש אחד g-92 ואחד לא? אחד אם קירור משופר ואחד לא? אני צריך להיזהר שאני בא לקנות שלא דוחפים לי ישן?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מאוד אשמח לקבל נתונים על כרטיסי מסך כמה שיותר מקצועיים ואיכותיים בתקציב של 400-500 שקלים, בעיקרון אנירוצה את הכרטיס מסך למשחקים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס מסך הישן שלי התקלקל אני רוצה לקנות אחד חדש. הקודם שלי היה nVidia FX 5500. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר באפיק AGPx8. אני לא גיימר כבד אבל אני משחק במחשב די הרבה (משהו כמו שעה וחצי ביום). את המפרט שלי אתם יכולים לראות בפרופיל משתמש שלי. יש לציין שיש לי מסך 19" LCD שאני משתמש בו ברזולוציה של 1024x1280. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1,000 ש"ח ועדיף אפילו פחות אלא אם כן הכרטיס הוא ממש טוב ושווה להשקיע בשבילו עוד כמה שקלים. יש לכם הצעות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-