כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש,יש לי 650 שקל ואני רוצה לקנות 9600XT עם 256 מגהבייט! הנה קישור http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp מה דעתכם על הכרטיס והאם יש משהו עדיף בתקציב הזה,הלוח שלי לא תואם PC-E תנו הצעות והמלצות,תודה אני לא מעוניין לעשות OC דרך הגב
-
- 51 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
readon 9600 256mb tv out או G-FORCE 6600 256MB GT בנתיים כל מי ששאלתי כל אחד אומר אחרת אני כבר מבולבל והאם ב G-FORCE 6600 256MB GT יש tv out ??? מה עדיף לקחת 128 או 256 mb ? ולמה? אם יש לכם הצעות בשביל כרטיסי מסך אחרים בערך באוו תקציב כמו אלה שלמעלה אז בכיף תגידו אני פשוט קונה מחשב חדש ואין לי ממש מושג בכרטיסי מסך אני קונה אותו בשביל משחקים תודה ..
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מה ההבדל בין כרטיסי מסך עם אותה ליבה אבל של יצרניות שונות. למשל, כשאני קניתי 6600GT קראתי ביקורת השוואה בין 11 פירמות שונות. בעיקר ראיתי התייחסות לקירור. אז השאלה שלי היא האם יש הבדלים משמעותיים בין כרטיסים שונים פרט לאלמנט הקירור. אולי הבדלים בשביל OC ? חשבתי על משהו - אני קניתי Leadtek שעלה משהו כמו 150 ש"ח יותר מ-Giga-byte בגלל שהקירור שלו יעיל ושקט. הוא לפחות אמור להיות כזה, לא משנה שעכשיו אני סובל מכרטיס מסך חם מידי... אז אם ההבדל ביניהם הוא בקירור, אולי הכי טוב לקנות כרטיס זול יותר, נגיד זה של -GigaByte ובהפרש לקנות קירור ייעודי לכרטיס מסך ב-150 ש"ח. הקירור בטח יהיה אפקטיבי ושקט יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי החליט להחליף את המסך CRT הישן והשרוט של אח שלי במסך LCD חדש. למה LCD? כי אבא שלי עובד על המחשב הזה, וחשוב לו שיהיה מדובר ב LCD. השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים, עבודת דסקטופ וצפייה בסרטים. (לכל היותר שני אנשים צופים בסרט, אז זווית הצפייה לא צריכה להיות מוגזמת). רציתי לשמוע בתור התחלה מה עלי לחפש במסך, ואחר כך על דגמים מומלצים. מבחינת מחיר מדובר על עד 1700 שקלים.
-
- 51 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI וכל הזמן בכל המשחקים מופיע לי הודעה של: vpu recover יש לי את הדריבר הכי חדש 5.7 רוצים לדעת מה לא עשייתי בישביל לסדר את זה?אז הנה: התקנתי את כל הדריברים של ati , התקנתי מחדש את הwindows , עשייתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה לבעיה הזו... אני משתגע כבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אני מתחיל משחק אחרי 5 דקות באה ההודעה הזו , אני כבר לא משחק במשחקים בגלל ההודעה הזו יש לי כרטיס מסך מסוג: ?ATI RADEON 9550 128MB? עוד פרטים עליו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm לא עשייתי שום oc , מקווה שמישהו יעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6687#mushkin_memory http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGN-628TVD&show=&filter= זה רק אני או שהכל מראה שזה גירסת ה 128 ביט אף על פי שכתוב בפרטים שמה 64 משום מה? גם הקישור לדגם של החברה הוא 128 ורק 530 שח?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך המסך הבא? lcd philips 170c5 הוא 17" הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ומתלבט בין האם לקנות Geforce 7800 GTX מחברת XFX או מ-BFG. המהירות ליבה של הXFX היא 490 לעומת הBFG בו מהירות הליבה היא 460, וההפרש בינהם במחיר הוא 20$ לטובת הXFX. איזה כרטיס עדיף לי מבחינת איכות, מחיר, אמינות החברה, מהירות? תודה לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-