עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by rom747,

שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by kobi_af,

איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? ל6600 יש לו תמיכות יותר חדשות נכון ? במשחקים של שנה הבאה (במידה וה9800 פרו עובר) אז 6600 יהיה יותר טוב כי יתמכו בטכנולוגגיה שיש ל6600 ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mair,

מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה . WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by moshe_ha,

?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by KF,

שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by ward,

איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by bad-sector,

חבר שלי מוכן להשקיע את הסכום הנ"ל לכרטיס המשתלם ביותר לסכום... (גם אם זה כרטיס זול יותר עם אמצעי קירור או כל וריאציה אחרת של הסכום הנקוב) ממתין להמלצות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Coca Cola,

אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moshe51,

אנשים מה יותר כדי לקנות מבחינה הגרפית שלו והתפקוד שלו בעתיד ועכשיו? Leadtek Winfast GeForce A6200 TD128M 128-bit DVI הינה קישור מאיפו שאני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10220 או ?RADEON 9600XT 256MB? הינה גם קישור מאיפו שאני יקנה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1073 שניהם יש אותו מחיר אני רק לא יודע מה עדיך לקנות ותדה מראש. נ.ב מי שיגיד שאני סתם פתחתי עוד דיון שלא יגיב כי כבר אמרתם זה איציק פתח ולא אני אז זה לא קשור אחד לשניה(מה שאתם אמרתם)

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  15. חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אחים שלי אני יודע שלרוב בילדים כאן שיש להם את הכרטיסים של ati יש את הבעיה של ה vpu recover שבינתים לא ראיתי שאף אחד הצליח לפתור אותה. כמו שכולכם יודעים הבעיה נוצרת כאשר הכרטיס נכבה או מפסקי להגיב ובמחשב הנחמד שלנו המחליט או להתכבות או לסגור את כל התוכניות שמשתמשות בכרטיס =. אז אני מרוב צער כאב וסבל החלטתי לעשות ניסוים כדי להגיע למצב שהזין הזה יעבוד...והופה זה הצליח לי ...=] אז אני פה כדי שאתם תוכלו לשחק איתי =[ חחח עכשיו אני משחק unreal 2004 כבר שעתיים וחצי ככה וזה לא עשה לי את הבעיה ב Radeon 9600 שלי (זה היה עושה לי את זה אחרי 5 דקות!!!) האחריות בשינוים אלה הם על המשתמש בלבד ואינינו אחראים על שום תקלה או נזק פיזי שיגרם לחומרה (אבל לי לא נגרם נזק =]) אז ככה... …

• 51 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by maorbe,

אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

יש חיה כזאת? מישהו יכול להמליץ על דגם טוב?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  21. כמו שכולכם יודעים לרבים מאיתנו יש את בעיית ה-VPC recover שגורם לכיבוי המחשב במצבים שמשחקים במשחקים ולהודעת התשלח והאל תשלח. אני עם הבעייה הזאת כבר כמה חודשים... ניסיתי הכול, החלפתי כרטיס מסך , התקנתי את הדרייברים של ה-chipest VIA את הדרייברים הכי מעודכנים, שיניתי את ה-AGP ל-4x אין אין פשוט ניסיתי ה-כ-ו-ל. אז עכשיו אני מקווה שיש למישהו פה בפורום פיתרון סופי לבעיה הזאת. ולמה ATI לא מוציאים עידכון או פאט'צ נגד הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. טוב, לפני מספר ימים השארתי הודעה בקשר למסך השרוף שלי, ושאני צריך אחד חדש... קודם כל, אני רוצה להגיד המון תודה לכל מי שטרח והמליץ לי. לבסוף רכשתי את ה-SyncMaster 793DF, ואני רק רוצה להגיד שמהורשם הראשוני שלי, הוא נפלא. הצבעים אמיתיים, התצוגה מדויקת, הוא לא קופץ (כמו הקודם), ממש ממש מומלץ. אני חושב שבמחיר של 730 ש"ח, לא ניתן למצוא מסך טוב יותר... הוא מדהים העיצוב שלו גם מאוד עדין ויפה, המסגרת שלו לא עבה כמו של אחרים, וזה גם יפה... היו כאלה שאמרו שהכפתורים בצד (התפריט) לא נוחים.. אבל השימוש בהם לא קשה... ועוד בחור שאמר שלא ניתן לשלוט ממש על הקונטרסט והבהירות.. אז כן.. ניתן, וזה גם פועל נהדר בכל אופן, מאוד מאוד ממליץ למי שהתקציב שלו מוגבל, זה מסך ממש מדהים... אני, …

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by AMIT1024,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by שורטי,

אני מדבר על המשטח עצמו זה משנה? אדום? ירוחק? או כחלחל?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.