עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by k-o-b-y,

היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. הייייי יש לי התלבטות בין כרטיסי מסך. היעוד: העברת סרטים למקרן ברזולוציה של 1280/720 דרך hdmi וכן שימוש במסך עם רזולוציה של 1280/1024 דרך dvi למשחקים קלים. המפרט הקיים: asus p5ld2-x e2160 3gb ram ddr2 667 nvidia 7300le/7200gs ספק ג'נרי חדש 500W (כן, כן, אני יודע שצריך להחליף) מארז ג'נרי אך מאוורר. האפשרויות הקיימות (באותו טווח תקציב מבחינתי) 9500gt 1gb ddr2, radeon 6450 1gb ddr3, radeon 5450 1 ddr3 , geforce gt 210 תודה לעוזרים, דובי.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by mekaya,

הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אוקי ,אז ככה אני רוצה להבין באופן מלא מה זה mhz ,הסבר מפורט ואל תגידו לי אופן תדירות,ואיך הכל מתקשר בכרטיס מסך לpipelines ואיך הם עובדים ,ומה הכוונה בoc לכרטיס מסך,מגבירים מתח? בבקשה תסבירו באופן ברור לגמרי כי נמאס לי להבין באופן לא ברור

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by dzbeda,

שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Flamester,

אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Idanp,

איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  11. אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by omer_y,

ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by zachbachar,

המפרט שלי כתוב בצד.. אני רוצה לקנות את ה260GTX מpandas.co.il (הזול של גינוורד) השאלה שלי היא אם הספק בוודאות יחזיק אותו(?)(שימו לב שאומנם עשיתי OC למעבד אבל לא העלתי מתחים) והאם שווה להשתדרג עכשיו למרות שאין כ"כ משחקים באופק.. רציתי גם לדעת אם מישהו יודע עד כמה רועש הכרטיס הספציפי הזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by eitam_simchi,

מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. כרטיס המסך השולחני הראשון של AMD עם ליבת Navi 23 ישא תג מחיר מומלץ גבוה קצת יותר מזה שניבאו לנו חלק מההדלפות - אך עם זאת עדיין כזה שנשמע כמו חלום בתנאי השוק העכשווייםלכתבה

18. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?

20. בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!

21. שלום לכם, קראתי את ההודעה המכילה את כרטיסי המסך המומלצים לקניה, וראיתי את ההערה כי כרטיסי המסך המומלצים בהודעה לא יציגו את יכולותיהם במידה וישויכו למסכים בעלי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 ומטה. לטעמי זה נשמע קצת קיצוני - מן הסתם ככל שהרזולוציה עולה הביצועים מרהיבים יותר, אבל האם רזולוציה של 1280X1024 שבה אני עובד כיום לא תספק לי בשילוב עם כרטיס שכזה (GeForce 8800GTS 320M) איכות יוצאת מן הכלל במשחקים ? תודה רבה. אגב, אם זה משנה, המסך שברשותי הינו ViewSonic VP171b.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by amig2,

יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. תראו, חבר שלי משחק פיפא,פרו אבולושין,גיטיאי,cs משחקים רגילים לילדים בני 13 [= מישהו הציע לו מפרו עם כ.מסך מובנה של אינטל 950.. ויש אותו לחבר שני והוא מריץ עם זה פיפא 2008 סבבה.. מה אתם אומרים על ה950..כדאי לו?או שעדיף כבר איזה לא מובנה(עצמאי)פשוט אפעם לא היה לי את ה-950.אז אני לא יודע ביצועים... טוב תודה[= ;)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים