עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. כרטיס 5XXX של ATI יש מידע ? תאריך ?יתרונות ? שם ?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by ophir555,

רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע לכרטיס מסך תומך 3D. זו המערכת שיש לי כרגע: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-945GM-S2 v3 ATI Radeon HD 4650 (RV730) Video Adapter CHIEFTEC 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail המחשב הוא לא לגיימינג אלא בעיקר מדיה סנטר. מחפש כרטיס שייתן איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 600 שקלים. אלו הכרטיסים שבינתיים ראיתי השאלה אם יתאימו וכמובן איך הם: SAPPHIRE HD 6670 או 6770. דרך אגב המחשב מחובר למסך סמסונג C7000 46 אינץ. תודה לכולם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by fred15,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by icecore,

שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אני מחפש כרטיס עם מהירות GPU ומהירות זיכרון מהזריזים ביותר ביחס למחיר אנא תנו הצעות.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by shmoopy,

אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by d-undertaker,

צריך LCD 17 אינץ' ב1200 שקל...אפשרי?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by lmlm,

השאלה בכותרת... תודה ( יש לי של סמסונג )

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. טוב!... זה בדוק על המחשב שלי מי שלא הצליח על המדריך אני יעלה את הקובץ.... http://www.megagames.com/news/html/pc/doom3enhancetheexperiencept2.shtml בבקשה ..... זה רק לכרטסי ati מקווה שזה יעשה רק טוב ! לכולם ! אוהב אותכם hwzone

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by ramimz,

איזה כרטיס מסך יעבוד טוב אל מול ה- LCD החדש שרכשתי ? המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574683 או זה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410991 בגדול, מה עדיף ? צ'יפסט של nVIDIA או של ATI ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by omerz90,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ' ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאוד חלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסך זה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אני ישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצל את כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציה של 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by GambiToN,

אני חייב לקנות כרטיס מסך טוב דחוף... סטודנטים.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו סביר... עד 700 שח ? מצאתי INNOVISION GF FX 5600 128MB ב 550 שח.. שווה משהו ? אם מישהו יכול להמליץ לי גם על חנויות טובות, יהיה סבבה.. אני פשוט צריך אותו דחוף..

19. מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. Started by liranvaisser,

היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן

22. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by niner,

האם זה נחשב טוב?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by motir,

אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. מחפש המלצה לכרטיס מסך, השימושים הם רק יצירת תוכן לא משחקים, השימוש בתוכנות אדובי פוטושופ אילוסטרייטר דו מימד, הקבצים יכולים להיות כבדים, מחפש כרטיס חזק שיעבוד במהירות בלי גמגומים, אבל אין לי צורך ב’אובר’ תודה

דיונים חדשים בפורומים