עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. הסאונד לא עובר עם המתאם של ATI במחשב הוא מזוה במקור פלט אבל אין סאונד דרך הריסיבר והכניסה הזו עובדת נבדק בעזרת סוני3

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by sasmimo,

שלום יש לי לוח ASUS P5-KC שלא מזהה כרטיס 8600GT SUPER 1GB בחריץ של 16X והוא עובד רק בחריץ של 8X למרות שעידכנתי את הביוס של הלוח ושל הכרטיס ממה יכולה הבעיה ???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. אני יודע שהספק לא חזק.. אבל זה מה יש לבינתיים. רזולוציה מקסימלית אין לי מושג אבל יש לי מסך 21' של LG קישור לחנות: www.pandas.co.il דבר נוסף רצוי כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  5. הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.

6. Started by lidor111,

יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by Real_Me,

שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין: אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב. הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE. בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti: http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html ציטוט: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family" וכאן: http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3 ציטוט: "About 15% of the useful vide…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by vladk,

מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה זה בדיוק? והאם צריך רק שהכרטיס מסך יהיה X8 או שגם כרטיס מסך צריך מיוחד לזה?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by Marvelace,

8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?

15. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by eizik26,

?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by kingscorpion,

אז יש לי מסך מחשב ישן והוא נורא שחור נגיד כשאני רואה סרטים ויש חושך אז כמעט ולא רואים כלום ורציתי לדעת האם יש דרך לעשות את המסך יותר בהיר חוץ מהכפתורים הרגילים שלו? המסך של energy אני חושב...

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  20. יש לי את הג'יפורס 5600 ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של הוספת פילטרים. משהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה?? אני משתמש בגירסה מ"ס 61.76

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by דניאל מלנקי,

מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?

22. Started by Ido.G,

אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. 1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים