עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by אוריפ,

אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by ovssj,

שלום יש לי תקציב לכרטיס מסך כזה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=378721 האם בתווך המחירים הזה יש כרטיס מסך יותר טוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by roey somech,

שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by little_big,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by pellop12,

הוא מעוניין לקנות כרטיס סביב המחיר של 270X בערך.. שמתי לב כשהשוותי, ה-270X חזק באחוזים בודדים מ-GTX660 ו-660 עולה פחות, האם שווה להוסיף 100 שקל בערך בשביל 270X? לדעתי 660 יותר משתלם.. המפרט שלו מתאים.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by noam1983,

איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!

13. יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by saar3,

שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by iakovl,

יש לי כרגע GV-NX66T128D, אחלה כרטיס (6600GT למי שלא יודע) ויש לי כרגע אופציה להחליף אותו בWinFast PX6800 TDH האם שווה לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. רזולצייה משחק 1024 על 768. זכרון 2gb e6400 מערכת הפעלה vista/xp אני צריך כרטיס עד ה1000 שקל בערך. אני זקוק לו לחצני שנה בערך פשוט מתגייס עוד חצי שנה. כרגע יש לי 7600gs.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  17. לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?

18. ^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by eliau21071981,

אפשר לקבל המלצה על חבילת codecs pack האם החבילה של קאזה היא הכי טובה או שיש משהו יותר טוב או יותר כדיי תודה לעוזרים מראש

20. Started by ybe,

ברשותי כרטיס מסך 8800 gts שתומך בDX10 ,אני משתמש בwindows xp ואני לא מעונין ל"שדרג" לvista.כרגע אני כמובן משתמש בDX9 , האם ניתן לשדרג לDX10 על מנת להפיק מהכרטיס יותר ?

21. אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

הסתכלתי באחד האתרים של מכירות וראיתי שה1950XTX עולה פחות כסף מה1950XT אני מתכוון הXTX המקורי שעולה 1800 אז מה יותר טוב 1950XTX 512 MB המקורי שעולה 1800 או 1950 XT 512 MB שעולה 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by eliasfen,

אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?

24. Started by liortaib,

תגידו משהוא יודע מתי הכרטיס מסך הזה יצא? והם הוא יהיה יותר חזק מ cf 4870?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.