כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב שלי מת,ואבי החליט שצריך להחליף את המעבד ואת הלוח אם... אז הוא יקנה לי i5\7,ולוח אם בהתאם לכך אני צריך רק את ההמלצה לכרטיס מסך יש לי מסך 22 אינץ'.....ואני מנסה לשכנע אותו שיקנה לי 550\60\70...מה כדאי? מבחינת התקציב,2000 שח זה סבבה בשבילי... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנתונים של המחשב: מעבד E8400 3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9600GT לוח אם GiGABYTE g31m s2l ספק כוח 300W (כנראה אני גם אצטרך לשדרג ספק אשמח לקבל המלצה גם בנוגע לזה). התקציב הוא עד 600-650 שקל. שימושים: צפייה בסרטים , אינטרנט, עריכת מסמכים, להריץ משחקים ברמה סבירה (מדיום). חשבתי ללכת על הכרטיס הזה Gigabyte GTX650 OC 1GB: https://ksp.co.il/?uin=16917 אם יש אופציות יותר טובות או זולות אני אשמח לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף. x1950pro עם 512 זיכרון או x1950xt עם ה- 256 זיכרון ???!!!!! תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני משוגע על הכרטסי מסך של ATI ואני רוצה לקנות רדאון 800PRO ואני רוצה לדעת של איזה חברה בטוח אפשר לפותח אותו לגירסת XT שלו תודה ועוד שלאה קטנה אז הוא יהיה חזק יותר 6800 אולטרה תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ASUS GF3 Ti200 עכשיו הוא נדפק ויש לי אפשרות להחליף אותו הבעיה שאני יכול להחליף לleadtek TI4600 אבל אני צריך לחכות זמן לא ידוע או לקחת עכשיו במקום Asus Ti4400 אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SAMSUNG 710TM הוא מסך 17 עם 12ms ועולה 2350 BENQ FP937 הוא מסך 19 עם 12ms ועולה 3200 אני מעדיף את ה-19 (כמובן) אבל אני מפחד קצת לקנות אותו בגלל החברה. (אין לי כסף ל-19 אינץ ב-4000 שקל) מה אתם אומרים? עריכה - עכשיו גליתי שיש FP937s+ (לא בארץ) עם 8ms. אין לזה גבול
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=974 במחיר 1950 שקל חחח והוא גם קצת יותר יפה ויש גם ב1900 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=968
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם , תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים, הם של אותה חברה ועם אותו קירור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 - זה הVALUE PACK ראיתי שהמליצו עליו פה . מה גם שהוא נראה קצר יותר מהכרטיס השני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 - לעומת הכרטיס הזה בעל אותו קירור אבל נראה גדול יותר וגם עולה יותר. תודה רבה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-