כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תקציב בין 500 ל600 אני צריך שהכרטיס יהיה חזק למשחק גיימינג כבדים כמו Aion , smite ,diablo כל החדשים שיעבדו בלי תקיעות אני ייתן לכם פרטים על המפרט מחשב כדי שתוכלו לבחור משהו שיתאים למחשב אז הנה: מעבד:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) לוח אם:Gigabyte GA-P35C-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 210 (1024 MB) מארז: http://www.fastup.co.il/images/12732364.jpg ספק כוח: Ezcool real 300w אני יודע שהוא חלש אני מתכוון לקנות משהו טוב שיחזיק כרטיס מסך חזק אם אפשר על הדרך על המלצה גם על ספק שיתאים לכרטיס תקציב עד 400 אם לא לא חשוב העיקר שיהיה כרטיס מסך טוב תודה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקיי, הוא קנה מחשב חדש מ PCH, ובמנהל ההתקנים ובאפשרויות של הדרייברים כתוב שה רדאון 9800 שהוא קנה הוא פרו. המוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd2140581701.htm השאלה למי שלא הבין היא אם הוא מזליסט, זה משהו שהחברה עושה לכרטיסים (פירוט) או שמשהו דפוק בכרטיס. הוא שלח לי שת תמונות (חיברתי אותן):
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש בכל מקום ולא מצליח למצוא. כל מה שיש זה את הגירסה הקודמת. מנבידיה אי אפשר לקנות באינטרנט בשום דרך... וזה קיים באמאזון, אבל ב2000 דולר!!! האם כדאי לקנות כרטיס אחד, או לגשר בין 2 gtx 1080 rog strix של אסוס? אני הזמנתי מאמאזון את הרוג סוויפט pg279q (יש לי יום הולדת נא לא לשפוט) ורוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים מאוד גבוה. לא רוצה לרדת מ60 fps. נמאס לי להתפשר, רוצה פעם אחת להשקיע ממש על החוויה. ונא לא לשפוט חברים - רוב העניין יהיה מהכסף שלי. ממלצר, ורוצה להשקיע בעצמי טיפה.
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות בקרוב מסך Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp, האם יהיו לי בעיות עם כ.מסך GeForce 9600GT 512MB GDDR3 ברזולוציות גבוהות? אני גיימר ורציתי לדעת אם כ.המסך יחנק לי מהרזו' הגבוהות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: מה יהיה כרטיס המסך שינצל את המחשב שלי (פלוס קצת) - אין הגבלה תקציבית (PCIE) ??? מפרט המחשב: לוח אם- ASUS P4GPL-X - תומך בדואל צ'אנל, 800 אפ.אס.בי זכרון- DUAL CAHNNEL GEIL 2 GB מעבד- P4 (SOCKET 478( 2.6 - ניתן להאצה - ביג טייפון הארדיסק - WD 160 GB 8MB BUFFER SATA ספק ENERMAX LIBERTY 500W POWER STREAM :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי אשכול אם 6600 יותר חזק מ7300LE, והסתבר שכן, אפילו מאוד. אז חיברתי את ה6600 והמאוורר בו עושה המון רעש כי משהו בו דפוק והוא חורק. אז רציתי לשאול אם יש טעם שאני אחבר את הכרטיס מסך בלי שהקירור מחובר למקור מתח, או שכדאי להוציא את המאוורר לגמרי ואם בכלל הכרטיס יחזיק מעמד בלי מאוורר... אם זה משנה אז גם יש לי משחה טרמית, מרחתי על הכ. לפני כחצי שנה, אפשר למרוח שוב למרות שמן הסתם זה לא מה שיגרום לו להתקרר יותר מדי. תודה למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תודה =]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב להחליף את המסך גרוטאה שיש לי... (אני לא אנקוב דגם.. כי אין לי כוח שיכנסו ויכוחים לא רצוניים..) ולעבור למסך LCD. אז ככה חובה DVI חובה זמן תגובה שמתאים למשחקים ושיפיק את המיטב מ ה 6800 שלי.. בלי להתפשר על יותר מדי בתחום הטקסטואלי..(אתרים וכו) וחובה שיהיה אותו בארץ >< אני מחכה כבר כמה חודשים לקנות מסך! ומשום מה המסך היחידי שנראה לי מתאים לא נמכר כאן.. Hunday L90D+ ...
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי אפשרות לניסיון כזה: X1950XTX + X1950PRO + P5B DLX נתיב אחד 16 ואחד 4 מה לדעתכם יצא מיזה ? CF לא סימטרי על לוח 16-4
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד חדש בעל כרטיס gt330m עם 1g רציתי לדעת לאיזה כרטיס הוא מקביל ומה היכולות שלו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,9382.html לא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני. לתשומת לבכם.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-