כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל בין: Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ל: Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ? הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי גוסס. יש ברשותי Nvidia 5500 FX של Inno 3d בערך 4 שנים והוא מראה סימני מצוקה. היה לי אותו כרטיס בדיוק והוא התקלקל לפני שנה בערך עם אותו סימפטומים (הבהובים שחורים, פתאום המסך נמרח כולו בצבע והמחשב נתקע). אני רוצה לעבור לבנתיים לכרטיס מסך המובנה עד שאני אקנה מחשב חדש. אני צריך לנתק את הכרטיס מסך הרגיל, לחבר לסלוט של המובנה, להתקין את הדרייברים שלו וזהו? יש דברים מומלצים לעשות אולי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכוונה היא לרגיל.. לא gt ולא le ועוד שאלה.. הבנתי ש7600 יותר חזק מ6600 והם באותו מחיר... יש גם 7600 לחיבור agp?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הלוח אם והמעבד שלי תומכים ב-AGP ככה שאני צריך כרטיס מסך לAGP והמחיר שינוע בין 1200-1400 אפשר חריגה אבל שתהיה כמה שיותר קטנה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחבר את המחשב הישן שלי לטלויזיה כדי להריץ DVD\DIVX למיניהם על הטלויזיה שלי. הבעיה היא שאני רואה תמונה על הטלויזיה שאינה חלקה אלא מורכבת מהמון נקודות ופיקסלים באופן די גס. כשמסתכלים קרוב זה ממש בולט לעין. הכרטיס מסך שלי מאד ישן ואולי זה אמור להיות ככה? הכרטיס הוא MSI GFORCE TI4600. בדקתי ולכרטיס יש צ'יפ ליציאת טלויזיה מסוג Philips SAA7108E. הדרייברים בהם אני משתמש הם של NVIDIA מעודכנים. הרזולוציה שקבעתי ליציאת הטלויזיה היא 800X600 (אגב על איזו רזולוציה זה אמור לעבוד?) הטלויזיה שלי היא טלויזיה רגילה מסוג טושיבה 100HZ בגודל 34'. נסיתי לשחק גם עם השיטות שידור PAL\NTSC בכרטיס המסך וזה לא עזר. הכרטיס מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור ה - SVIDEO. …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה משהו.. MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 128MB DDR TV-Out/DVI - Retail יש פשוט כל כך הרבה סוגים שלו... חברות שמיצרות אותו (ultra\GT) רציתי לדעת איך הוא אם הוא שווה קניה. ושאלה אחרת, רציתי לדעת איך הוא מול ati 9800xt. אם הוא יותר טוב, פחות טוב..(מצטער אם אני שואל שאלות מצחיקות)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הספק שלי הוא hec 580w Ace .
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני חושב על צג T240 של Samsung (המליצו לי פה) ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף? 4870 1GB או שני 4850 512MB? שניהם עולים בערך 1600. או שבכלל עדיף כרטיס מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לכרטיס 9550 מאוור גדול יותר עליו, ופתאום הוא מריץ משחקים טוב יותר, למשל MOSTWANTED אני מריץ על 1204X768 בלי שום בעיה. כל זה בלי שום OC.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-