כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GTX 260 C216 ושמעתי ממישהוא שיש שמירת לוג ל OC בזכורונות של הכרטיס מסך כך שהחברה יכולה לדעת אם עשיתי OC דאך תוכנה... [לא BIOS] זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רדיאון X800XL של ג'יגהבייט (בלי קירור אקטיבי), ובימים האחרונים (לאחר שהמחשב חזר מתיקון) הוא מתחמם ותוקע את המחשב, בעיקר במשחקים, אבל לפעמים גם בפעולות אחרות. אני מניח שהכרטיס מסך הוא הבעייתי משום שבמשחקים מופיעים (לאחר כמה זמן) ריבועים קטנים בצבעים שונים על כל המסך. האם יש פתרון ללא רכישת קירור לכרטיס? האם הורדת הגרפיקה במשחק אמורה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ככה שלום לכולם קודם כל אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, למחשב חדש. כיום יש לי geforce 2 7700ti של asus אני סופר מבסוט ממנו הוא עדיין סוחב משחקים. השאלה היא. האם לקנות 4200ti? האם לקנות RADEON 9600? האםלקנות GEFORCE FX 5600? השוואות רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ראיתי כמה מסכים... LG L1710S http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3941707 MAG LP717 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3930927 Proview HD-723 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3893887 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire מחיר - 1240 או 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE מחיר - 1420 תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-