עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע לכרטיס מסך תומך 3D. זו המערכת שיש לי כרגע: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-945GM-S2 v3 ATI Radeon HD 4650 (RV730) Video Adapter CHIEFTEC 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail המחשב הוא לא לגיימינג אלא בעיקר מדיה סנטר. מחפש כרטיס שייתן איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 600 שקלים. אלו הכרטיסים שבינתיים ראיתי השאלה אם יתאימו וכמובן איך הם: SAPPHIRE HD 6670 או 6770. דרך אגב המחשב מחובר למסך סמסונג C7000 46 אינץ. תודה לכולם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Markis,

GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by roylu,

התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. חבר שוקל לקנות מסך חדיש ומחודש ומתעניין לדעת הם הכרטיס הנוכחי בכלל יתאים לרזולוציה הטבעית של המסך....

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום לכולם היום קיבלתי X1600PRO 512MB חדש ויש לי כמה שאלות: 1) דבר ראשון בקשר לחיבור של הכרטיס למחשב, את החיבור לספק עשיתי עי כך שהוצאתי את החיבור של ה-FLOPPY וחיברתי אותו לכרטיס מסך-זה בסדר? 2)לא עשיתי פורמט למחשב אלא מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי את החדשים (כרטיס מסך קודם גם מסדרת RADEON) להשאיר ככה או בכל זאת לפרמט? 3)מה אמורות להיות מהירויות השעון של הכרטיס? (לפי ATI TRAY TOOLS זה 500\800 ?) 4)מבחינת ביצועים איך הכרטיס אמור להיות? GHOST REACON:AW לדוגמא מקרטע על רזולוציות גבוהות (1024X768) כשכל השאר על MAX כנ"ל לגבי PREY יש גם קירטועים ב-TITAN QUEST וגם בFEAR במיוחד כשאני מפעיל SOFT SHADOWS כרגע אני משתמש בדרייבר של אומגה שמבוסס על קטליסט 6.4 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ethernet,

הלוח אם והמעבד שלי תומכים ב-AGP ככה שאני צריך כרטיס מסך לAGP והמחיר שינוע בין 1200-1400 אפשר חריגה אבל שתהיה כמה שיותר קטנה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by elicom,

יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. בעיקרון אני מתלבט בין הכרטיס של NVIDIA 8600Gt לבין הכרטיס של ATI 2600XT מה עדיף לפי דעתכם?

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by mDs,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה משהו.. MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 128MB DDR TV-Out/DVI - Retail יש פשוט כל כך הרבה סוגים שלו... חברות שמיצרות אותו (ultra\GT) רציתי לדעת איך הוא אם הוא שווה קניה. ושאלה אחרת, רציתי לדעת איך הוא מול ati 9800xt. אם הוא יותר טוב, פחות טוב..(מצטער אם אני שואל שאלות מצחיקות)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by nVIDIA70,

שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Gamer-Emperor,

אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by vipersh,

היום מכרתי את הכרטיס מסך שלי (X1950PRO) ותכננתי לקנות XFX 8800 GT ALPHA DOG XXX 512MB ב1600 שקל... כשהגעתי לחנות הם אמרו לי שהכרטיסים עוד לא הגיעו ואמורים להגיע בעוד שבועיים... תהיתי אולי תוכלו להציע לי הצעה לכרטיס מסך בסביבות המחירים האלה (1500-1700) שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות, או שפשוט שווה לי לחכות לXFX וזהו... תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

19. Started by NIVV,

הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by FatallChill,

אני מחפש את כרטיס המסך הכי זול שתומך בDX9 במלואו ואם אני לא טועה זה ה Palit Radeon X800GTO 256MB ?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by jenia11,

שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by itaybar,

אם כן מה יותר טוב ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.