עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by zumara,

יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. החתדשתי בטלוויזיה LG 53FR 32" עם FULL HD, המסך של המחשב מחובר ליצאה אחת בכרטיס מסך דרך DVI, וביציאה השניה הטלוויזיה מחוברת דרך כבל HDMI-DVI. הבעיה היא השולחן עבודה שלי "התרחב" ובמקום לראות אותו דבר בשני המסכים אני רואה חצי על כל מסך, ככה: http://up55.siz.co.il/up2/m5hgmgzywmjq.jpg איך אני עושה שיראו אותו דבר בשני המסכים? אם זה חשוב יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

1193 ש"ח - ViewSonic E92F+SB נותן תמורה מלאה לכסף ? אני מחפש מסך במחיר עד 1200 ש"ח - שיהיה "בריא" לעיניים עם איכות תמונה נחמדה, לא יותר מזה

7. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Shira130678,

מחפשת כרטיס גרפי 2050-2060. עלויות ? איפה קונים ?

10. Started by EAD,

RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by avishaiar17,

שלום רב! בנוסף לכרטיס שכבר קניתי למחשב , אני רוכש כרטיס אחר למחשב אחר שתפקידו יהיה בתחום המפות ,גרפיקה כבדה עם מספר שכבות וברזולוציה גבוה . בעניין התקציב עד 2000 עדיפות לאזור 1500. בנוסף אני רוצה שתסבירו לי מה כרטיס מסך לדוגמא 8800 GT עושה או לא עושה שכרטיס QADRO של LEADTEK או של כל חברה אחרת עושה ?? אשמח לתגובות בנושא והצעות..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by roeiw,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

15. מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3463

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

שלום, ברשותי מסך ASUS LCD 22" WIDE עם הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3. אך ברזולוציה של 1680by1050 הכרטיס דיי מגמגם. רציתי לדעת מהו הכרטיס האידיאלי במחיר 1000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קטנה] לרזולוציה הנ"ל וכמובן שאם כבר, אז שיהייה DX10. תודה!

18. Started by zombie,

הרבה פעמים כשאני משחק יש לי פס עולה ויורד לאורך המסך שקורע את התמונה....(חשבתי שזה קורה רק בcrt) נדמה לי שהבעיה בכרטיס מסך כי אפילו בסרטון פתיח של grid זה קורה לי וזה קורה גם כשמשחקים על 40fps..... מה עושים?הכרטיס תקולל?

19. Started by xpl0it,

לגיימר ואני מוכן להשקיע עד 2000 שח מקס כמובן שזה יהיה חלק ממחשב חדש כך שהמעבד והזכרון לא יהוו צוואר בקבוק

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  20. חבר שלי רוצה לקנות מסך והאפשרויות הן כאלה: *LG F700B *AOC FT700 + כרטיס מסך ב-500 ש"ח. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקנות? הכרטיס שיש לו עכשיו זה Voodoo 3 ומסך 15". עריכה:-------------- תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  22. הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.

23. Started by DaniDin,

יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by Asot,

חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by NaRKoMaN,

אני חדש פה בפורומים מישהו בפורומים אחרים מתווכח איתי שהכרטיסים שיצאו מתישהו שנה הבאה G90 ו G92 ירוצו על מקסימום ביצועים עם המעבד pentium D שלו ושהמעבד הזה לא יצור צוואר בקבוק והוא מתווכח איתי על זה... האם הוא צודק לגבי שלא יווצר צוואר בקבוק מאוד רציני? או שהוא סתם לא מבין?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים