כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא מדבר איתכם על ה ultra או ה 3870 x2 אלה משהו שונה יותר יקר וחזק מכל אלה לא משנה מה המחיר.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא גיימר בכלל פה ושמה משחקים לכן אני צריך כרטיס ממוצע שיפעיל את רוב המשחקים על איכות סבירה וסבבה עכשיו שמעתי על הכרטיס הזה Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card ב450 אבל אין לי מושג איך הוא ועד עכשיו בכלל ההיתי סגור על כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB ועכשיו אני מתלבט כי כל כרטיס הוא לוח האם שונה אז ככה תנו לי המלצות טובות מה עדיף מבחינת ביצועים לא על השידרוג העתידי ודרך אגב הלוחות שאני יקח את אחד מהשנים הבאים K8NS-939 (s939) nForce3 תומך AGP K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E מה עדייף חברייה..........
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?
-
אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמובן שאני מחכה לקושחה החדש של המסך אבל שיגיע ישר אקנה מסך + מחשב אני מחפש כרטיס/ים משהו בסביבות 2000 שקל כי לרוב במשחקים אשתמש בקונסולה לכן לא ארצה להשקיע על כרטיס יקר בטרוף כי נמאס כבר שיוצא כרטיס כל כמה חודשים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600gt ודריברים אחרונים (לא שזה ממש חשוב) האם שימוש ביציאת הטלוויזיה מוריד מביצועי המשחקים או שזה זניח כי למעשה מדובר בכמו מראה ולא עוד תצוגה כמו שני מסכים. אני מדבר כמובן על מצב clone בשביל צפייה בסרטים על מסך הטלווזיה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שניהם מחברת GIGABYTE 7600GS (מגיע עם מאורר של זלמן) 7300GT איזה כרטיס מסך משתלם יותר לקנייה? אינני גיימר כבד אני משחק אך ורק במשחקי אסטרטגיה ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 30 דולר האם שווה להוסיף את ההבדל ולקחת את ה- 7600GS
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-