עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by evman007,

הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .

5. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by bsphere,

שניהם באותו מחיר, לא מצאתי מבחני ביצועים ל x1950pro 512mb. מה עדיף?יחובר למסך LCD 19" אם זה משנה כך שהרזולוציה מוגבלת. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  9. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  11. אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by amig2,

יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  13. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by rubib,

יש לי מסך 22 של VIEWSONIC שלפי המפרט שלו יכול להגיע לרזולוציה של 1680 * 1050. אני צריך לבחור בין HD4870 לבין 9800GX2. איזה מהם עדיף? (מה גם שלא לגמרי הבנתי איך HD4870 מנצח את GX2 כשלNVIDIA יש 2 ליבות ופי 2 זיכרון). מישהו יכול לעשות לי סדר? תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  17. פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  18. שלום לכולם. אני יודע שכבר טחנו את הנושא מכל צד אפשרי אבל בכל זאת אני מתלבט לגבי שני הדגמים הספצפים. 8800GTS - http://tms.co.il/product/4888 1270ש"ח 8800GT - http://tms.co.il/product/4622 1099 ש"ח. איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש ושוב פעם סליחה אם העליתי נושא שדיברו עליו לא מעט בעבר

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by ברוס לי,

אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …

21. Started by phenomenal,

המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]

22. שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק. חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by johnwoo,

מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by sroolik,

do you think its worth to buy this cars? http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A9630820 please answer in hebrew thank you

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by pringles,

טוב קניתי את הכרטיס הזה אבל אני לא מבין או שזה רק אצלי או שזה אצל כולם.. הוא עושה רעש של גנרטור!!!!!!!! מה זה??? חשבתי הוא עם קירור שקט וככה הבנתי פה מהמלצות שלכם או שפשוט אצלי זה תקול האם אפשר לנתק את המאוורר שלא יעבוד...? הכוונה האם זה ישפיע?(לא מתוכננים אוברקלוק או משו סתם שימוש רגיל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים