עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raped,

שמעו חברה יש לי 8800GT 512 MB OC2 של BFG עכשיו הוא אצלי כבר יומיים התחילה לי בעיה פתאום יש לי נקודות ירוקות במשחק והמשחק נהיה שחור אני פותח תמארז לא יכולתי לגעת בכרטיס הוא חם כל כך כמו לא יודע מה והוא חדש מה יכולה להיות הבעיה? המעבד שלי עובד של 30 מעלות אין לי בעיות של חום במחשב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by H.I.V,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה עם חיבור DVI במקום ה S VIDEO אבל בפלזמה יש רק חיבור DVI אחד שאני כבר משתמש בו עם ה PS3 יש מפצל DVI שאני יוכל לחבר גם את המחשב וגם ה PS3 לפלזמה? אם יש אז אפשר בבקשה לינקים לחנויות שמוכרות אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by hck,

היי, חבר שאל אותי אם המסך הזה נותן יחס של מחיר-איכות סביר? בסה"כ המסך הזה דיי זול. מסך "17 NEC

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה

8. Started by AtomiX,

נשרף ה 6600GT יותר נכון נפגע במהלך שיפוץ המחשב אצל חברה מסויימת.. טווח מחיר 1000-1200 גג... מעדיף nvidia

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  9. לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by aronis,

שלום קניתי לפניי כמה ימים את 3850 וואלה השקעתי 1100 ש"ח ווואלה הוא מפעיל לי הכול על מקסימום במשחקים אבל רק קריסיס מקרטע כלומר הלוגו של החברות איטי מאוד והתפריט משחק איטי. נראה לי זה בעיה של דרייברים אבל יש לי את המעודכן ביותר תעזרוו לי בקשה כי קנתי את הכרטיס רק בשביל קרייסיסי :-\

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by eladbu,

או קי קניתי את ה 9800 פרן הזה מה אתם אומרים http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=59&Item_Id=18355 והאם המחיר לא מסריח כמעה?אפשר לבטל תמיד

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. אמרו לי שהכרטיס מסך מדגם POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB ירד מהמדפים. זה נכון? כי ראיתי בכמה אתרים שזה עדיין נמצא אבל ייתכן שלא עידכנו את האתרים האלו אז אני לא בטוח. תודה

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות את "CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0" ואני רוצה לדעת עם הוא יהיה טוב למשחקים אני משחק בכל מיני משחקים אני רוצה לשחק על HIGE +- התקציב שלי עד1K גג ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. היי חברים, לא ידעתי אם זה המקום הנכון לרשום את הפוסט, אבל במידה ולא אנא העבירו אותו לפורם מתאים יותר. בכל מקרה שוטטתי לי באינטרנט ורציתי למצוא את הסרטון הכי מרשים מבחינת איכות ויופי שיש. כמובן שיש לבחור בהגדרות באיכות 2160P. דרך אגב, יש איכות טובה/גבוהה יותר מזו כיום באינטרנט שניתן לצפות בה? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב למחשב באיכות הזו?

16. Started by Oray Lola,

שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.

17. Started by Rockstatement10,

נניח וקניתי בעבר כרטיס מסך ב-KSP ועדיין יש עליו אחריות והכרטיס נהרס ומגיע לי כרטיס אחר. האם יש לי אפשרות להוסיף כסף תמורת כרטיס טוב יותר? למשל להוסיף 100-200 ש"ח מסכום הכרטיס שלי ולקבל כרטיס חזק יותר ממנו? דבר נוסף - במידה וקניתי את הכרטיס הזה יד2 ויש ברשותי את החשבונית, מגיעה לי אחריות עליו? כי כתוב בחשבונית שהאחריות לא ניתנת להעברה.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  18. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. א: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7900GT-TD256&affiliate=zap ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13137&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. היי אשמח לקבל עזרה! (מפרט 1) 1.לפני הכל בכמה הכרטיס יותר ארוך? כי אם הוא יותר גדול מה8800 שיש לי אז אין מה לדבר! 2.האם שווה לי להחליף בכלל כי בגדול הוא מספיק לי חוץ מכמה כרטיסים שקצת מגמגמים.. 3.בכמה הוא יותר חזק מה8800 שיש לי במיוחד שרזולוצית המשחק שלי היא 1280X720. 4.ואם כן! אז מהפרט שלי מספיק טוב לכרטיס כזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

23. הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by doc-kwl,

קיבלתי 16,101 נקודות ב3DMARK החדש, אחרי אוברקלוקינג בינוני עם המערכת: מעבד Intel Pentium 4 2.53Ghz לוח אם ASUS P4T533-C זיכרון RDRAM 256MB מהירות 1066MHZ כרטיס מסך - R A D E O N 9700 PRO (טוב OC דיי רציני לראדון, אבל ללא תוספת קירור)

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by ולרי88,

NVIDIA הוציאה את ה7800GS עם 512 מגה זיכרון לAGP כאשר יש לו 20 צינורות עיבוד...! http://forums.gamershell.com/index.php?act=ST&f=48&t=14451

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.