כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עובד על אוטוקד הרבה, גם 2D וגם 3D, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות... וכמובן שיהיה גם מוכן לויסטה. תודה על העזרה, מחכה לתגובות!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר טחנו את הנושא מכל צד אפשרי אבל בכל זאת אני מתלבט לגבי שני הדגמים הספצפים. 8800GTS - http://tms.co.il/product/4888 1270ש"ח 8800GT - http://tms.co.il/product/4622 1099 ש"ח. איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש ושוב פעם סליחה אם העליתי נושא שדיברו עליו לא מעט בעבר
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. מה ההיתם ממליצים בין שני כרטיסי מסך אלה.?ולמה? אני מציין שאני רוכש מסך 22 אינצ'. הכרטיסים הם: hd4870 9800gtx מה ולמה? תודה . בן.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
do you think its worth to buy this cars? http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A9630820 please answer in hebrew thank you
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה זה הספק שלי -FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זה שאר המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114 מה אתם הייתם לוקחים ת9800gt שאני יכול לקבל חינם אין כסף עקב כרטיס שנשרף לי.. או להוסיף כמה שקלים שאין לי בעיה להוסיף אותם עבור ה4850. אני ניראלי סגור על ה4850 כי הוא יותר חזק אני רק רוצה תשובה בטוחה שהספק שלי יתמודד איתו טוב ולא יקרטע. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-