כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ל- GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אז אני מכיר את היונדאי המפורסם Q17 שכולם ממליצים עליו... http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp וחשבתי לקנות אותו אבל אז פגשתי את הVIEWSONIC VP171 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ שגם פה המליצו עליו לא מזמן תאמת הVIEWSONIC יותר מרשים אך יותר יקר ב400 שקל (בשבילי ב200 ועל הQ17 כולם ממליצים וגם ראיתי אותו בפעולה. לדעתי אלו ה17 אינץ LCD הכי טובים בארץ אז ההחלטה קשה מה אתם אומרים??? נ.ב מה באמת הזמן תגובה של הQ17 כי בשום מקום לא מצאתי איזכור חג שמח..
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כל הזמן מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין לשדרג רק את הכרטיס מסך יש לי מחשב די ישן AMD5200 2 RAM ספק כח 300 וואט של EZCOOL מאייבורי כ.מסך GEFORCE9400 קפצתי לחנות והציעו לי ב400 שח את אחד משני הכרטיסים האלו הם טוענים שלא אמורה להיות בעיה מבחינת ההספק חשמל מה אתם חושבים על זה? הציפיות שלי הם להריץ משחקים כמו oblivion fallout medieval total war בהגדרות גבוהות האם כדאי ללכת על זה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה
-
שלום, הכרטיס מסך שלי גוסס. יש ברשותי Nvidia 5500 FX של Inno 3d בערך 4 שנים והוא מראה סימני מצוקה. היה לי אותו כרטיס בדיוק והוא התקלקל לפני שנה בערך עם אותו סימפטומים (הבהובים שחורים, פתאום המסך נמרח כולו בצבע והמחשב נתקע). אני רוצה לעבור לבנתיים לכרטיס מסך המובנה עד שאני אקנה מחשב חדש. אני צריך לנתק את הכרטיס מסך הרגיל, לחבר לסלוט של המובנה, להתקין את הדרייברים שלו וזהו? יש דברים מומלצים לעשות אולי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
8800GT של גיגהבייט עם PCB מקורי של NVIDIA ו9800GT עם PCB של גיגהבייט לא מקורי... SLI של 2 אלו אפשרי?(כמובן שניהם 512MB ואותם מהירויות שעון בידיוק)
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא מבין איך כרטיסי מסך מגיעים למחירים כמו 5K לדוגמא:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=380161993&sog=C-GraphicCard איך הכרטיס הזה טוב יותר מזה:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=371236100&sog=C-GraphicCard
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1) האם כדאי לרכוש את הLG1750SQ שהוא 8MS או MAG שהוא 12MS כשהם אותו המחיר. 2) להתפשר על כרטיס מסך אינטגרלי של לוח האם (intel graphics extreme II O\B) או להשקיע בכרטיס מסך פשוט? 3) אם להשקיע מה עדיף FX6200 256MB או ATIX300?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-