כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך להרצת Solidworks המחשב יחובר למסך 19 אינץ', והתקציב הוא עד 270 ש"ח עם חריגה ל300 לא מתוכנן OC, ירכש בTMS. יש את הHD3470 ששמתי עין עליו.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe כמה משמעותי זה אם היצרן יהיה palit או PowerColoer לעומתו? ועוד שאלה, יהיה לי מסך 22 של LG הכרטיס יתאים לו או שעדיף ללכת על כרטיס אחר לגמרי כמו ה9800GT רק בשביל המסך?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה (ודיי צריך) כרטיס חדש למחשב שלי. השימושים העיקריים הם ניגון סרטים והרבה תכני HD, ומדי פעם משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין ה86GT לבין ה-85. הבנתי שהביצועים של ה85 נחותים במשחקים, אבל ההפרש במחיר באמת שווה את זה? גם איך ה86GTS לעומת הGT? תודה רבה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שיש לו 3 יציאות תומך בזה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להפוך את ה-FX5200 ל- 5200ULTA או ל- 5600 גג. האם שינוי שם הכרטיס ב-BIOS WRITER צורך סיכון ? ומה עדיף א"ק דרך צריבת ביוס או RIVA TUNER ? נ.ב יש לי על הכ. מסך ICEBERQ4 עם היטסינקים של נחושת לזכרון
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צפיתי במפרט ולא הכי הבנתי האם כרטיס nVIDIA GeForce 8400GS 512MB כולל יציאת HD? תשובתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בן דוד שלי מתכנן לקנות אותו ב 400 דולר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800ultra.asp
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הGTX295 אבל המוכר של IQPC אמר לי שהם לא יהיו לו זמינים בימים הקרובים והוא יכול לתת לי במקום VGA ואין לי מושג מה זה או מה ההבדל בבקשה אני צריך תגובות
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את ה8800 GTS הישן יותר לא המשופר שייצא אלא הראשון שייצא לפני שנה בערך, ורציתי מאוד לדעת אם ה9600 יותר טוב ממנו, וגם אם הוא יותר טוב מהGTS החדש. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12604 תודה.
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-