עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו מהארץ בשם ענאן זכה בכרטיס מסך X800GTO שעל הכרטיס חתם דייס אורטון! מנכ"ל ATI! התחרות נערכה באתר Driver Heaven ובה השתתפו עשרות אלפי אנשים! לינק: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97929 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=94131&page=1&pp=15 ד"א הכרטיס מוצע למכירה צרו קשר בפרטי מי שמעוניין לקנות קצת ציטוטים על הכרטיס "I have met Dave Orton (ATI's CEO) a few times and I have to say he is a very easy guy to talk with and has a good understanding of Drivers and support. We thought at Driverheaven it would be great to have something very cool to wrap up the end of the year ....... we have Number 1 of 5 X800GTO (256meg) cards that Dave personally…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  2. נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by CXC,

שלום, שמעתי שיש תהליך שמאפשר לפתוח את מעבדי הזרימה הכבויים ב-HD 6950 בדגמים שהם לא רפרנס. אפשר אולי הסבר, פירוט והדרכה על ה-GUM MOD? זה משתלם בסופו של דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. האם יכולה להיות התנגשות בין כרטיס AGPx8 וכרטיס PCI שאחד מהם מבוסס nVIDIA והשני מבוסס ATI? (כל אחד למסך אחר) תודה לעונים ולמתעניינים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

8. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by sirsnir,

אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?

10. Started by urik,

אוקיי קלטתם כבר מהנושא...

11. Started by erbu,

מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by ophir555,

רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by em28,

מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by liav12,

מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by davidt99,

שלום, הכרטיס מסך שלי גוסס. יש ברשותי Nvidia 5500 FX של Inno 3d בערך 4 שנים והוא מראה סימני מצוקה. היה לי אותו כרטיס בדיוק והוא התקלקל לפני שנה בערך עם אותו סימפטומים (הבהובים שחורים, פתאום המסך נמרח כולו בצבע והמחשב נתקע). אני רוצה לעבור לבנתיים לכרטיס מסך המובנה עד שאני אקנה מחשב חדש. אני צריך לנתק את הכרטיס מסך הרגיל, לחבר לסלוט של המובנה, להתקין את הדרייברים שלו וזהו? יש דברים מומלצים לעשות אולי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח עם תושבת AGP חשבתי לקנות כרטיס 7300GT - מחיר 380 ש"ח שווה את המחיר ? 9400GT עולה 200 שקל וזה כמעט 400 איך זה ? וה 9400GT הרבה יותר חזק. אני מתבאס לקנות זיכרון 140 ש"ח של DDR 1024MB 400

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by tsvika,

התקציב הוא בסביבות ה-700 ש"ח אם אפשר שהמסך יהייה במלאי בחנויות כמו הדובים או לוג'יק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by yuvalki,

שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850

21. Started by LL@SS,

שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  22. אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP

23. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.