עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DDD$,

היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS תודה

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Internal,

כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by The-StiG,

השבוע שלחתי את הכרטיס מסך שלי שהוא 7900GT לתיקון וכשקיבלתי את הכרטיס חזרה הביאו לי 7900GS EXTRIM ואמרו לי שזה שווה ערך לכרטיס שהיה לי . אני לא בטוח שזה באמת נכון או משו כזה אז אם מישהו יכול להגיע לי אם עבדו עלי או לא כדי שאני ידע אם לדרוש כרטיס כמו ששלחתי לתיקון או להירשאר עם הכרטיס שנתנו לי .

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. השימושים לכרטיס (בנוסף לאינטרנט ואופיס) הינם הצגת סרטים על טלויזיה, עיבוד תמונה ברמה לא מקצועית, VIVO, דחיסת mpeg2 (רצוי גם mpeg4).

6. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. Started by Guy950,

היי, כרגע יש לי מסך 19 אינץ' רחב לכן בשבילו הכרטיס מסך 4850 מספיק מעל ומעבר. האומנם, אני מתכנן לקנות בסביבות החודש הבא את הT220 ואני תוהה האם ה4850 (גרסת ה512MB) יכול לסחוב את T220 על ההגדרות הכי גבוהות במשחק (או בכלל יכול לסחוב את הרזלונציה של המסך)? האם כדאי לי לקנות את גרסת 512MB או 1GB? בנוסף לכך הדילמה שלי היא מאיזו חברה כדאי? ספיר או פליט או מה? אני תוהה זאת בגלל שראיתי שפליט עשתה המרה קטנה על הכרטיס לכן אולי הביצועים יותר טובים. אני רוצה לדעת איזה חברה כדאי לי לקחת כי אני באמת מעדיף שהכרטיס יסחוב בלי בעיות.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Alfies,

אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Sting,

ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש

16. יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by kisharon,

היי לכולם. הגיע הזמן להחליף את 440MX שיש לי למשהו חדש יותר אני מחפש כרטיס מסך AGP עד לסכום של 700-750ש"ח. המפרט שיש לי: Abit nf7-s amd barton 2500 512mb 3200 על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 639 צפיות
  18. יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by NIRAN,

האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. הייייי יש לי התלבטות בין כרטיסי מסך. היעוד: העברת סרטים למקרן ברזולוציה של 1280/720 דרך hdmi וכן שימוש במסך עם רזולוציה של 1280/1024 דרך dvi למשחקים קלים. המפרט הקיים: asus p5ld2-x e2160 3gb ram ddr2 667 nvidia 7300le/7200gs ספק ג'נרי חדש 500W (כן, כן, אני יודע שצריך להחליף) מארז ג'נרי אך מאוורר. האפשרויות הקיימות (באותו טווח תקציב מבחינתי) 9500gt 1gb ddr2, radeon 6450 1gb ddr3, radeon 5450 1 ddr3 , geforce gt 210 תודה לעוזרים, דובי.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by silverlight,

Palit GTS 250 512MB GDDR3 http://www.skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm Gainward HD4850 512MB GDDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm אם אני לוקח את הGTS 250 אני יכול להכניס מעבד E6300 בתקציב. אם אני לוקח את הHD4850 אני הולך על E5300. ספק כוח: Seasonic SS-400ET. איזה לדעתכם עדיף יותר?

22. Started by RoyShefy,

אני מוכר את הR9500P שלי (כן, אותו אחד שלפני שנה ניהלנו עליו דיון מופרע). הוא בא עם קירור HP של זלמן+מאוורר מקורי של זלמן. הצעתי 700 שקל... בתור כרטיס שנמצא מקום ראשון עכשיו בARC של AQM3, (אל תתחילו אם הכן והלא, זה יהרוס את הת'ראד) כמה הוא שווה? בחור הציע לי TRADE-IN עם הTi4200 שלו, הוא אמר שהוא יכול למכור אותו ב400 שקל... לי זה נשמע מופרח, מה אתם חושבים? תגובות רציניות, בבקשה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by yair71,

יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן

24. Started by nesber,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש גירסת לייט: מה הם ההבדלים הבולטים בין הכרטיסים? מה זה C3? האם החברה הזאת מומלצת באופן כללי?(אני לא עושה אוברקלוק)

25. Started by liortaib,

חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850

• 6 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.