עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arkadur,

אשמח לקבל המלצות עבור כ"א מהכרטיסים הנ"ל, גם מבחינת עלות\תועלת וגם מבחינת ביצועים.. המחירים של שניהם דומים, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא..

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/13/xfx-set-release-radeon-3850 XFX ATI once again ATi got OWN3D! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by esaly,

היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by eliau21071981,

שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

15. Started by domuzy,

פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.

16. כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Radeon 9000 64MB DDR תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

20. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by faceman_007,

http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html פשוט מדהים מה שקורה פה....מקווה מה שאמרו בכתבה יתגשם :

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by מרתה,

היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים