כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה שאני יבין מה בעצם התפקיד של הצינורות עיבוד וכמה משמעותי זה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי שפורסם בראשי של האתר על דרייברים חדשים של ATI, אני בעל כרטיס R9200. בכתבה נירשם כי : המערכת שלי היא אינה מעודכנת, זאת אומרת לא מעודכנת ל-SP2, אני עובד עם Windows XP SP1 מעודכן .... וגם אני לא מעוניין לעדכן ל-SP2, האם אני יכול להתקין למרות זאת ? תודה על ההקשבה .
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הדרישה שלי היא די שטחית אבל תכליתית , אני רוצה לשחק ברוב המשחקים החדשים שיוצאים,עם הגדרות ULTRA HIGH,חובה כרטיס שתומך בDX11 מפרט המחשב: מעבד : Intel Core I5 2.67 GHZ לוח אם: GYGABYTE UD-33 כרטיס מסך נוכחי: GYGABYTE NVIDIA GTS 250 מארז: UANTEC ספק כוח: HEC 600W מסך : SAMSUNG SyncMaster P2370 רזולוציה מירבית 1920X1080 FHD פרטים כללים: רכשתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי, 4GB RAM, המחשב מריץ WIN 8, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-