עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The-StiG,

השבוע שלחתי את הכרטיס מסך שלי שהוא 7900GT לתיקון וכשקיבלתי את הכרטיס חזרה הביאו לי 7900GS EXTRIM ואמרו לי שזה שווה ערך לכרטיס שהיה לי . אני לא בטוח שזה באמת נכון או משו כזה אז אם מישהו יכול להגיע לי אם עבדו עלי או לא כדי שאני ידע אם לדרוש כרטיס כמו ששלחתי לתיקון או להירשאר עם הכרטיס שנתנו לי .

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by n_aviv1,

מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by owen10,

התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by balagan,

טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. כרטיס ה 450GTS שברשותי התחיל לעשות לי גלים במסך בעת משחק.. נישארו לי 2 אפשרויות- להחליף בחינם באחד חדש 450GTS*. או לרכוש אחר, חבר שברשותו ה Ati 6870 אמר לי לנסות אותו ושהוא כרטיס פצצה. מצאתי ב Ebay בסביבות ה 220$ ובארץ+אחריות זה 330$. אז.. הינה המפרט שלי: והאם אני יכול להחזיק את ה 6870? Intel i5 650 3.2 GHz. 2GM ram. 1.333Mhz Motherboard: GA-H55M-D2H. WIN 600W. עריכה: לא WIN BOOW .... הייתי מסטול בליילה 600W היה ניראה כמו BOOW חחחחחחחחחחח..... 500GB hardrive. קישור לכרטיס:http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD6870-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-/160620185920?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2565b58940 כי שמעתי ש MSI טובים בקירור. אז.. האם המחשב יחזיק תכרטיס טוב ו: -איך לבצע ניק…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  12. שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by Psycho17,

לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by WaREZ-MaN,

שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by PCguy,

אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים? אני יודע שהם לא השיא אבל זה התקציב

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by e.i69,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by vip133,

אז ככה המחשב בכללי די חלש אני רוצה בשבילו כרטיס שיוכל להפעיל לי קאונטר 1.6 ומשחקים בסגנון בסכום שציוין בכותרת תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

מה זה פילטרים וכל מה שקשור בהגדרות של הכרטיס

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by Freeze,

היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני צריך באצ'ים של 6600GT, הכוונה של כל החברות (לידטק, ג'יגהבייט, אסוס וכל אלו) כדי לגבש החלטה. תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים