כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח עם תושבת AGP חשבתי לקנות כרטיס 7300GT - מחיר 380 ש"ח שווה את המחיר ? 9400GT עולה 200 שקל וזה כמעט 400 איך זה ? וה 9400GT הרבה יותר חזק. אני מתבאס לקנות זיכרון 140 ש"ח של DDR 1024MB 400
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עד 7000שקל. הגודל של המסך צריך להיות 32-34אינץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כמובן עם ליבת הR580! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2653 מעניין יהיה לראות תוצאות
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קיבלתי בערך 13.5K. איך התוצאה הזו בשביל הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הוא מעוניין לקנות כרטיס סביב המחיר של 270X בערך.. שמתי לב כשהשוותי, ה-270X חזק באחוזים בודדים מ-GTX660 ו-660 עולה פחות, האם שווה להוסיף 100 שקל בערך בשביל 270X? לדעתי 660 יותר משתלם.. המפרט שלו מתאים.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי. המפרט הוא: לוח אם גיגבייט s3 ga p35 מעבד e6750 2.6 כ.מ. gf 8800 gt השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה . ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-