עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by ShowstoppeR,

hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אני מנסה לבנות מפרט אבל נתקלתי בבעיה בחלק של כרטיסי מסך: באלה של GIGABYTE יש ?GF FX5500 256MB,TV,DVI? ב475 ש"ח אבל כשנכנסים למפרט שלו רשום 128MB אחד מעליו יש ?GF FX5500 128MB,TV,DVI 128 BIT? ב 453 ש"ח מישהו אולי מכיר את המחירים? יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by alonlior,

במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אני נוסע בקרוב לארה"ב, יש לי בערך 100$ תקציב לכרטיס מסך חדש. לא מבוסס ATI (אמרו לי שדרייברים שלהם לא משהו ויש להם בעיה בלהתקין פרופיל צבע, זה נכון בכלל ?) מישהוא יכול להמליץ ? תודה. AGP אגב.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. Started by mano_frish,

שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. Started by HwareNewb,

ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by שאול1,

שלום, למחשב קיים עם MB Intel DH55PJ וזכרון DDR3 4GB אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל- Gigabyte GeForce GTX 460 או לכרטיס אחר במשפחת GTX בתקציב של עד 1100 ש"ח. מה דעתכם, האם יש תאימות לMB, איזה כרטיס מסך יתן יחס טוב בין מחיר וביצועים? אין כוונה לבצע OC המחשב מיועד לגיימינג עם הפילטרים החזקים ביותר תודה שאול

12. אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by jean-paul,

שלום לכם רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1 האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי? האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס. לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד. האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון? איך אוכל לבדו…

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  14. יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by pc student,

חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by roeiw,

שלום לכולם! מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב 1000 ש"ח? תודה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by uzana2004,

בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by YARONGT,

ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by TheTNT.COM2,

אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by shaharZur,

יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  23. כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. Started by galCool,

כרטיס מסך שיספיק לי למשחק VIRTUA TENNIS 3 תודה!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לא יודע אם זה פורסם כבר אבל בכל זאת קבלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=864 http://www.3dcenter.org/downloads/shadermark.php לפרטים נוספים הינה אתר הבית של החברה המפתחת http://www.shadermark.de/start.html

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.