עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by scylla,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: 2.8C Asus P4S800D 2*256 DDR PC3200 9800PRO הבעיה שה9800 נשרף כנראה כשבועיים אחרי שפגה האחריות (ביש מזל) וצריך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון וזה לא משתלם. הוא מעוניין לקנות כרטיס חדש בפחות או יותר 1000 ש"ח ++. הכרטיס שלדעתי הכי מומלץ הוא 6600GT שלחבר אחר שלי עלה 1050-1080 אני לא זוכר בדיוק. (של לידטק..) יש חנות ודגם מומלץ שכדאי לו להסתכל ולקנות?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by mDs,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה משהו.. MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 128MB DDR TV-Out/DVI - Retail יש פשוט כל כך הרבה סוגים שלו... חברות שמיצרות אותו (ultra\GT) רציתי לדעת איך הוא אם הוא שווה קניה. ושאלה אחרת, רציתי לדעת איך הוא מול ati 9800xt. אם הוא יותר טוב, פחות טוב..(מצטער אם אני שואל שאלות מצחיקות)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by dannyg,

שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by WaREZ-MaN,

שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by liorgs,

שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by ezb2co,

שלום לכם. אני לקראת קניית מחשב חדש וקיבלתי המלצות לקחת 2 כרטיסים חלשים יותר במקום אחד חזק מאד בטענת עדיפות בביצועים מול המחיר. אני לא מבין בזה הרבה, אז בהנחה שהטענה נכונה, יש לי שאלה. עד כמה מדובר בהתעסקות עם דרייברים והגדרות בהתקנת משחקים? האם המשחקים היום תומכים בנושא? ובכלל, אם יש עוד downsides ל-CF הייתי שמח לשמוע אותם לפני שאני מחליט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by zglazer,

ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה

8. Started by lidor111,

יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  10. זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש

11. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by itaybar,

אם כן מה יותר טוב ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by jeger01,

איך הקירור? האם רועש ממש שאי אפשר לישון או אפשר להסתדר? איך הוא בכללי מקרר ,לא קשור כמה הוא רועש. ואם אפשר קישור לקירור חלופי שיהיה שקט? (לא להציע לי מה שיש בנועה כי אני לא יכול :-[)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. אם כן מה יותר כדאי?? תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

16. nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Gigabyte אני כנראה קונה אותו בארזיה בלי כל הדברים הנוספים OEM השאלה שלי יש לי מסך CRT אם לכרטיס יש חיבור רגיל לCRT או שצריך מתאם לפי מה שראיתי בתמונה שלו יש לו חיבור רגיל אבל אני לא בטוח בזה כתוב משהו על מתאם ל D-SUB מה זה ואם צריך מתאם אם המתאם מגיע בארזית ה OEM ואפיה אפשר לקנות מתאם כזה במידה וצריך ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by elad5252,

שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?

18. Started by IG,

קיבלתי בערך 13.5K. איך התוצאה הזו בשביל הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס TV הגעתי ל2 אפשרויות בתקציב שלי. (בערך 200ש"ח) שתיהן עם שלט וללא רדיו, בעלי מאפיינים זהים.. חוץ מזה שבלידטק יש תמונה בתוך תמונה והוא מקליט AVI. 1. LIFE VIEW FLY TV PRIME 34 230 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 אתר יצרן- http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime34.htm 2. Leadtek Winfast TV2000XP 240 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 אתר יצרן- http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xprm_1.html עכשיו שניהם במאפיינים זהים מחיר דומה ומתאים.. אז אני לא יודע מה לבחור... מה אתם מציעים? תודה רבה.. נ.ב אשמח לקבל ביקורות על המוצרים.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by faza,

אני צריך המצלה לכרטיס מסך: קירור פאסיבי DVI VIVO אין הגבלת תקציב. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by RX7,

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by NI4NI,

לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

אני מוכר את הR9500P שלי (כן, אותו אחד שלפני שנה ניהלנו עליו דיון מופרע). הוא בא עם קירור HP של זלמן+מאוורר מקורי של זלמן. הצעתי 700 שקל... בתור כרטיס שנמצא מקום ראשון עכשיו בARC של AQM3, (אל תתחילו אם הכן והלא, זה יהרוס את הת'ראד) כמה הוא שווה? בחור הציע לי TRADE-IN עם הTi4200 שלו, הוא אמר שהוא יכול למכור אותו ב400 שקל... לי זה נשמע מופרח, מה אתם חושבים? תגובות רציניות, בבקשה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים