עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by erbu,

מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by omer_y,

ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  5. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by NIRAN,

האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by RayZ,

קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by אברם מהמכולת,

מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by wwll soldier,

היי , בקרוב אני אקנה מחשב חדש במיוחד למשחקים כבדים מאוד. דבר ראשון רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין sli לבין אנפורס 4 אולטרה, הכרטיס מסך הוא gforce 6600gt extreme pci-e leadtek הכרטיס מסך הזה מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה 1024x768 ועם פילטרים בינוניים פלוס? שאר המחשב מספיק חזק, אז תגידו לי אם הביצועים של הכרטיס הזה יהיו יותר טובים ב-sli והאם כדאי להשקיע בו(sli) ? אין לי מספיק כסף לכרטיס מסך יותר טוב, אמרו לי שלא כדאי 6800 רגיל כי אין ממש הבדלים ששווים תהפרש במחיר מה6600 ג'יטי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשנה הקרובה אני חושב ד.א מזה פתיחת צינורות? איך עושים את זה? האם יש סיכון גבוה? האם זה כדאי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בן דוד שלי מתכנן לקנות אותו ב 400 דולר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800ultra.asp

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  14. מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)

15. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by shimon1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by liav12,

מהם האתרים הכי טובים בשביל לקנות כרטיס מסך מארה"ב?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by nbd,

שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by elladb,

הכרטיס צריך לשמש להכנסת וידאו אנלוגי למחשב לטובת המרה לDVD. תודה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by shmoopy,

אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  22. אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP

23. Started by yair71,

יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן

24. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  25. תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN

• 6 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים