עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cohenkobi1,

אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. שלום לכולם. אני יודע שכבר טחנו את הנושא מכל צד אפשרי אבל בכל זאת אני מתלבט לגבי שני הדגמים הספצפים. 8800GTS - http://tms.co.il/product/4888 1270ש"ח 8800GT - http://tms.co.il/product/4622 1099 ש"ח. איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש ושוב פעם סליחה אם העליתי נושא שדיברו עליו לא מעט בעבר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by ggg123,

יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …

8. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

9. Started by davidcohen,

היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT וכשאני מתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA - 195.19 הוא עושה לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים קצת יותר ישנים ? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by puuma,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 700 800 שקל.. למשחקים בעיקר. אני רוצה לדעת מה הכי טוב במחיר הזה ומה הכי מתאים תוד מראש.. : המפרט של המחשב שלי : CPU Type Intel Pentium 4, 3017 MHz (15 x 201) Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. מישהו מהארץ בשם ענאן זכה בכרטיס מסך X800GTO שעל הכרטיס חתם דייס אורטון! מנכ"ל ATI! התחרות נערכה באתר Driver Heaven ובה השתתפו עשרות אלפי אנשים! לינק: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97929 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=94131&page=1&pp=15 ד"א הכרטיס מוצע למכירה צרו קשר בפרטי מי שמעוניין לקנות קצת ציטוטים על הכרטיס "I have met Dave Orton (ATI's CEO) a few times and I have to say he is a very easy guy to talk with and has a good understanding of Drivers and support. We thought at Driverheaven it would be great to have something very cool to wrap up the end of the year ....... we have Number 1 of 5 X800GTO (256meg) cards that Dave personally…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by polegs,

כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. תוכנה פשוט נוחה. מזהה את כל הפרטים הנחוצים... מבית היוצר של CPU-Z קבלו את GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Samnet,

יש לי כרטיס פשוט יחסית Palit 8800 GTS 384MB יש לו קירור של ברזלים שבאמצע שלו מאורר. זה הדבר היחסי שעושה לי רעש במחשב .! אם אני אתקין מאורר אחר על הקירור וינתק את הנוכחי זה טוב ? או שאני חייב להחליף ? מה האופציות שלי ? לשמן אותו אולי ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by baraksaar,

המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך לחבר. הוא צריך כרטיס AGP X8, והתקציב הוא 300-350 ש"ח, בלי אפשרות לחריגה. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T44A-WANG~8~0.htm מה אתם אומרים עליו? יש המלצות על משהו יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by shimon1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ DDR2 800MHz OCZ Plat…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by liav12,

מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Wheel,

אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by zomo,

?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים