עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by motyalt,

האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם ‏HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎ שיש לו 3 יציאות תומך בזה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by wwll soldier,

היי , בקרוב אני אקנה מחשב חדש במיוחד למשחקים כבדים מאוד. דבר ראשון רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין sli לבין אנפורס 4 אולטרה, הכרטיס מסך הוא gforce 6600gt extreme pci-e leadtek הכרטיס מסך הזה מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה 1024x768 ועם פילטרים בינוניים פלוס? שאר המחשב מספיק חזק, אז תגידו לי אם הביצועים של הכרטיס הזה יהיו יותר טובים ב-sli והאם כדאי להשקיע בו(sli) ? אין לי מספיק כסף לכרטיס מסך יותר טוב, אמרו לי שלא כדאי 6800 רגיל כי אין ממש הבדלים ששווים תהפרש במחיר מה6600 ג'יטי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשנה הקרובה אני חושב ד.א מזה פתיחת צינורות? איך עושים את זה? האם יש סיכון גבוה? האם זה כדאי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by NightElf,

שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by Avihay155,

שלום... רציתי לשאול אם הספק 650w של FSP Raider יספיק לכרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Idanp,

איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by masterseeker,

יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  8. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. דגם ביניים חדש מ-AMD נמצא מעבר לפינה עם מחיר מומלץ קורץ - ותקוות שלנו לכך שהמלאים שלו יוכלו לשפר את יחסי הביקוש וההיצע בשוקלכתבה

10. אוקי אז אני וחבר שלי היתערבנו איזה כרטיס יותר טוב בין 8800 GT (שלו) HD 4870 (שלי) 9800 GTX (חבר שלו) אני אמרתי ששלי יותר טוב מי ניצח??? (כמובן שאני אבל כדי שיאמין לי)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by e_perera,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי בשבוע שבועים הבאים. לאור ירידת המחירים האחרונה, מאוד נראה לי ללכת על ATI9800 PRO (אני קונה אותו בארה"ב) - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-268&catalog=48&depa=1 229$ בלבד. יש למישהו רעיון נוסף? האם כדי ללכת על 9600XT? במחיר של ה 9800 אני יכול לקבל את ה 9600XT אם 256M + וגם לקבל HALF LIFE 2 כחלק מהחבילה. האם שווה ללכת על אחת מהגירסאות של FX5900 השונות? ה 5950 יקר מידי. הם יש משהו חדש בדרך מ ATI שיוריד את המחיר של ה 9800XT למחיר שפוי יותר? אם הייתי יושע שהוא ירד למשהו בסביבות ה-250$ הייתי בוחר לחכות קצת.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. יש לי R9800P של גיגה בייט

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by cold fire,

אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  19. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. התקנתי את ה Radeon X1950 Pro במחשב החדש שלי תחת WinXP ואת הדריוורים המעודכנים. כאשר ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה (1280*2048 75H) בתוכנת ה Catalist או ב Display properties גילתי שהרזולוציה הזאת, ואחרות הקרובות לה, לא קיימות. לפי המפרט, הכרטיס יכול לעבוד ברזולוציות גבוהות יותר. האם ישנה דרך לאלץ אותו לעבוד ברזולוציות האלה?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by K0sTa,

מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  22. היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by rtuci,

7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E הפרטים על הכרטיס מסך http://www.pointofview-online.com/GF7600GTpci.html

24. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

25. Started by phenomenal,

המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.