עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by אוריפ,

האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?

6. האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?

7. חבר שלי רוצה לקנות מסך והאפשרויות הן כאלה: *LG F700B *AOC FT700 + כרטיס מסך ב-500 ש"ח. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקנות? הכרטיס שיש לו עכשיו זה Voodoo 3 ומסך 15". עריכה:-------------- תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

9. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by DaniDin,

יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by kimi,

האם יש הבדל בין 7300GT של GIGABYTE לזה של Point Of View ? הGB יקר יותר והשאלה אם יש טעם לקנות אותו תודה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by itayss,

אהלן. אז ככה הזמנתי מחשב דרך בעל עסק עשה לי מחיר טוב הכל טוב ויפה. קניתי כרטיס מסך HD3650 1GBכשחזרתי הביתה היום בערב גיליתי שכרטיס הHD4670 1GB מציג ביצועים יותר טובים יותר ב10 FPS בכל משחק.. השאלה היא כזאת: 1) עד כמה הכרטיס באמת יותר טוב מהHD4650 2) האם אפשר בעזרת OC קטן להגיע לרמה של הHD4670? 3) הוא הזמין כבר את הכרטיס האם שווה עכשיו לשים השתתפות עצמית של 70 שקל ולהביא כבר את ה4670???? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Bug2000,

כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by evman007,

הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by nVIDIA70,

יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT

19. הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by Walter Samuel,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיעבוד ברזולוציה של הLCD 19" שיש לי כרגע, כלומר 1024X1280. חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים עם פילטרים והגדרות גבוהות כמה שיותר וכמובן שיעלה כמה שפחות ויצרוך כמה שפחות חשמל, משמע HD5870 כנראה לא ישתלם לי למרות צריכת החשמל היחסית נמוכה שלו. האם יש איזו המלצה כדאית או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים? תודה

22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by shimronfio,

לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by dannielr,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים