עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Godlike2k,

המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI 800MHZ 2GB - סטיק אחד זהו בעקרון, אני שואל כי בחלק מהבדיקות הגעתי ל13 FPS וזה כמו בדיקות חוזרות כאלה... שכחתי התמונה http://img443.imageshack.us/img443/8223/27933697qu1.jpg

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. במסגרת הצעה שקבלתי למחשב חדש נכלל כרטיס מסך 128MB וחשבתי לשדרגו ל-256MB . השימוש במחשב יהיה גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת "פוינט אוף ויו". להלן קישורים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 1. אבקש לקבל הסבר איך ניתן להבדיל בין שתי הדוגמאות הנ"ל ואולי כדאי בכלל משהו אחר? 2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. אז מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Walter Samuel,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיעבוד ברזולוציה של הLCD 19" שיש לי כרגע, כלומר 1024X1280. חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים עם פילטרים והגדרות גבוהות כמה שיותר וכמובן שיעלה כמה שפחות ויצרוך כמה שפחות חשמל, משמע HD5870 כנראה לא ישתלם לי למרות צריכת החשמל היחסית נמוכה שלו. האם יש איזו המלצה כדאית או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים? תודה

6. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by jesica,

עזרה ברכישה!!! האם יש הבדל בין כרטיס מסך GT של גיגהביט לזה של INNO3D המחירים כמעט זהים. והם היום מתחת ל 500 שיח ולשניהם 512 ו-128 ביט

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by deathrevenge,

היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.

9. חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by SuperStyle,

אני צריך את הכרטיס הזה ב 500 שקל יש כזה?

11. האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?

12. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי שאלה, אם זה: כבל HDMI אז מזה היציאה הזאת שיש בכרטיסי המסך? זה לא TV OUT זה דומה לזה מאוד רק עם יותר פינים פשוט קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס מסך ג'יפור 9600GT ויש בוא את זה זה מגיע כזה עם כבל ויוצא ממנו כזה כמו S-VIDOE אבל בצבע כחול אדום וירוק לא צהוב מזה איך קוראים לזה? ועכשיו לגוף השאלה: אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGP עדיפות ל - Nvidia שיעלה 300 שקל או 350 גג הכי חשוב, שיהיה לו את החיבור הזה שעליו דיברתי שאני יהיה יכול לחבר אותו לחלק הזה שמתחבר לפלזמה שיש לחבר שלי בבית חיבור הירוק האדום והכחול הזה זה HD תודה לכל העונים מראש

13. מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by BigT,

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

17. שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by menacex,

שלום ברשותי 6800GT של GAINWARD. המאוררים של הכרטיס עובדים על 50 % מאמץ כאשר רק התוכנה EXPERTOOL נותנת לשנות את המהירות אבל התוכנה לא עובדת טוב אצלי ויש לה באגים :\ האם למישהו פה יש רעיון איך אני יכול לשלוט במהירות המאווררים ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by arielman22,

שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?

20. הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.

21. אז ככה זה הספק שלי -FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זה שאר המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114 מה אתם הייתם לוקחים ת9800gt שאני יכול לקבל חינם אין כסף עקב כרטיס שנשרף לי.. או להוסיף כמה שקלים שאין לי בעיה להוסיף אותם עבור ה4850. אני ניראלי סגור על ה4850 כי הוא יותר חזק אני רק רוצה תשובה בטוחה שהספק שלי יתמודד איתו טוב ולא יקרטע. תודה מראש!!

22. אני נוסע בקרוב לארה"ב, יש לי בערך 100$ תקציב לכרטיס מסך חדש. לא מבוסס ATI (אמרו לי שדרייברים שלהם לא משהו ויש להם בעיה בלהתקין פרופיל צבע, זה נכון בכלל ?) מישהוא יכול להמליץ ? תודה. AGP אגב.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by zniibidl,

אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים