עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by motyalt,

האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם ‏HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎ שיש לו 3 יציאות תומך בזה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. יש לי I7 920 עם 6GB זיכרון. מסך 24" 1920X1080 יש לי כרגע 260TGX 216Core. ספק 750 של HEC. מה אפשר לקנות ב- 600? האם שווה לקנות עוד 260GTX ב- 300 שקלים ולעשות SLI? תודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by שאול1,

שלום, למחשב קיים עם MB Intel DH55PJ וזכרון DDR3 4GB אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל- Gigabyte GeForce GTX 460 או לכרטיס אחר במשפחת GTX בתקציב של עד 1100 ש"ח. מה דעתכם, האם יש תאימות לMB, איזה כרטיס מסך יתן יחס טוב בין מחיר וביצועים? אין כוונה לבצע OC המחשב מיועד לגיימינג עם הפילטרים החזקים ביותר תודה שאול

6. שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Masasa,

בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. כרטיס ה 450GTS שברשותי התחיל לעשות לי גלים במסך בעת משחק.. נישארו לי 2 אפשרויות- להחליף בחינם באחד חדש 450GTS*. או לרכוש אחר, חבר שברשותו ה Ati 6870 אמר לי לנסות אותו ושהוא כרטיס פצצה. מצאתי ב Ebay בסביבות ה 220$ ובארץ+אחריות זה 330$. אז.. הינה המפרט שלי: והאם אני יכול להחזיק את ה 6870? Intel i5 650 3.2 GHz. 2GM ram. 1.333Mhz Motherboard: GA-H55M-D2H. WIN 600W. עריכה: לא WIN BOOW .... הייתי מסטול בליילה 600W היה ניראה כמו BOOW חחחחחחחחחחח..... 500GB hardrive. קישור לכרטיס:http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD6870-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-/160620185920?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2565b58940 כי שמעתי ש MSI טובים בקירור. אז.. האם המחשב יחזיק תכרטיס טוב ו: -איך לבצע ניק…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by עדיאל,

איזה כרטיס מסך ליבחור בשביל לראות סרטים במחשב בLCD בסלון Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP Sapphire , Memory Interface: 128 Bit... SAPPHIRE S4831GD3 ATI RADEON 4830 1GB GDDR3 PCIE Retail HDMI Memory Interface: 256 Bit ההבדל במחיר זה 200 ש"ח איזה כרטיס יראו יותר איכות תמונה או שזה קשור לכבל HD

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Albetron,

יש את המפרט הבא ברשותי Q6600 לוח אם P5K-E ו4 ג'יגה זיכרון. ולצורך העניין גם ספק כח 550W של קורסייר..אני מתלבט בין HD4890 לHD5830, איזה מהם מביא ביצועים יותר טובים? ומה מהם המפרט שלי יכול להחזיק? אשמח לקבל עזרה. בתודה Albetron.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

15. אם כן מה יותר כדאי?? תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

19. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. התקנתי דרייברי אומגה והם פתחו לי עוד 4 צינורות! עשיתי 3DMARK01 כדי לראות אם חל שיפור ולהיפך! ירידה של 4000 נקודות!!! בנוסף, יש הפרעות תצוגה בזמן שאני מפעיל משחקים מודרניים כמו מקס פיין 2 והאלו, בCS אין בעיות. ההפרעות לא מפריעות לזרימת המשחק אבל כן מפריעות לתצוגה... מה קרה? הדרייברים של אומגה הרסו ??? הכרטיס מתחמם יותר מידי בגלל הדרייברים של אומגה? :'(

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by dorongm,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by baraksaar,

המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by nirsul,

שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים