עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amore,

שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אם כן מה יותר כדאי?? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by sagim194,

צריך לחבר דיי מהר

6. Started by Kukishin,

תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

8. Started by AsafShviro,

שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by bendale,

אני קונה מחשב ואני מתלבט בין gtx9800 לבין hd 4850 512 ddr3 ל- 512 ddr5 Hd 4870 מה כדאי אני משתמש במסך 19 אינץ בבקשה תעזרו לי מה עדיף מה יותר טוב למשחקים,מה נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, ההפרשים במחיר בינהם הוא בערך 500 ש"ח בין הנמוך לגבוה,השאלה אם כדאי להוסיף או שאני אקבל אותו תמורה בכרטיס זול יותר? אני צריך בבקה תגובות כמה שיותר מהר אני צריך לקנות את המחשב לפני החג תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  12. רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by MATAN_BS,

הי , מישהו יכול לעזור ? אני קונה ברטיס GTO של SAPPHIRE PCI-E(בעיקר בשביל הקירור הפאסיבי). 1) איך בודקים שהכרטיס שקיבלתי הוא X800GTO REV2, ומה הליבה שלו R480,R420 (הבנתי ש-R423 עבור AGP בלבד)? 2) אם הליבה היא R480 אז ניתן לפתוח את הכרטיס מ-12 ל-16 PIPLINES האם זה נכון גם ל-GTO ולא רק ל-GTO2? 3) הבנתי שגם כרטיס עם ליבה R423 של CONNECT3D ניתנים לפתיחה, האם זה אומר שגם ליבה של R423 ניתנת לפתיחה בכרטיס של SAPPHIRE? http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4 4) האם פתיחת צינורות משפיעה על רמת החום של הכרטיס ? תודה MAT

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by assaf990,

זול, אמין. ייעוד: עבודה משרדית תודה

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  15. היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  16. יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה

18. הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by אלון ס.,

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by eliasfen,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אני מריץ בדיקה 3DMARK 2003 ברזולוציה של 1024 על 768 בלי שום פילטר ואני לא מצליח לעבור את 2400 נקודות יש לציין במבחן הראשון אני מקבל בערך 80 עד 110 פריים בשניה מהמשחק השני זה כבר צונח ל 5 - עד 25

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by domuzy,

פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.

23. Started by B166ER,

האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by 3p,

היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים