כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אז זהו הכל מחובר יש CATALYST 6.10 ו ATI TRAY TOOL הכי חדש אבל השאלה עכשיו אם אני צריך להתקין מחדש DX9 כדי שמשחקים שכבר עבדו על הכרטיס הקודם יזהו את הכ. מסך החדש? (משום מה פיפא וNBA באותה איכות כמו מקודם שזה די חרא) ועוד שאלה כדאי להשאיר את ATI TRAY TOOL ברקע ואיך לעזאזל אני מעיף את המונה FPS ?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS עם הליבה G80. אני רוצה לעשות SLI אבל לא ניתן להשיג את אותו כרטיס מסך כמו שלי, רק8800GTS עם הליבה G92. האם אני יכול לעשות איתם SLI או שאני יצתרך לקנות G80 יד שניה?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, קראתי בפורום המון תרדים על כרטיסי המסך x800gto. לא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים הוא הכי מומלץ... (אני מחפש שקט וקצת OC). הבנתי שלultimate של saphire יש קירור פסיבי... מומלץ? ולכרטיסים של powercolor יש גם vivo.... שמישהו בבקשה יעשה לי סדר בבלאגן.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: 2.8C Asus P4S800D 2*256 DDR PC3200 9800PRO הבעיה שה9800 נשרף כנראה כשבועיים אחרי שפגה האחריות (ביש מזל) וצריך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון וזה לא משתלם. הוא מעוניין לקנות כרטיס חדש בפחות או יותר 1000 ש"ח ++. הכרטיס שלדעתי הכי מומלץ הוא 6600GT שלחבר אחר שלי עלה 1050-1080 אני לא זוכר בדיוק. (של לידטק..) יש חנות ודגם מומלץ שכדאי לו להסתכל ולקנות?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-