כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לכל אלה שחושבים שה AVIVO של ATI יותר איכותי אז: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2551&p=10
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שהיה תרד על זה לא מזמן... אבל בגלל כל הכרטיסים החדשים שיצאו זה כבר ישתנה...! אז שכל אחד ירשום את התוצאה ויעלה תמונה או OC DATA BASE שניראה שהתוצאות לא שיקריות... זאת התוצאה שלי: הכרטיס הוא 9800NP + קירור של זלמן בלי מאוורר אשמח לתגובות על התוצאה שלי ותעלו תוצאות שלכם !!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ל: Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ? הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
סביבות ה-800 - 850 ש"ח, יש כרטיס טוב ממנו?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה לעזאזל אני לא מצליח להתקין את הקאטאליסט החדש?!?!?!?!? (5.11) אני מתקין אותו עם ה Catalyst Control Center ושהווינדוס עולה, כמובן- שגיאה! כמה נפלא! ומה חדש? כלום! זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי אי פעם. כבר 8 פעמים עשיתי ריסט למישהו יש פיתרון? הכרטיס- X800GT
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שאין ממש הבדל בין כל החברות אני קונה מחשב חזק חדש מנועה.. ואני צריך משם לבחור 7800GT של חברה מסוימת כל הכרטיסים עולים אותו דבר הבדל של 20-50 שקל גג. של איזה חברה כדאי לקחת? אצל מי הבאנדל או הכרטיס הכי יפה? אולי לפי זה לבחור? ראיתי שללידטק יש כרטיס שעולה 2600 וכרטיס ב-1995 לכרטיס היקר יש myvivo extreme ...מה זה ? יש הבדל בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס טוב שיחזיק לי שנתיים שלוש(PCI-E) ככה וכמה שווה כרטיס גיפורס 66000LE של גיגה ביטAGP8.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX8800GTX 320MB PCI-E LG L1750SQ 17" 8ms הממ.. זה מותאם טוב? אם לא.. בכמה כסף צריך לקנות מסך?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-