עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. טוב אז יש לי את ה IIyama Visionmaster Pro 454 ויש לי טלוויזיה 21" תלויה על זרוע באלכסון למסך. עכשיו בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזהי מופיעים פסים במסך, וכשמכבים את הטלוויזיה הפסים נעלמים אחרי איזה שניה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה קורה כי עד עכשיו האמת שלא שמתי לב לזה, או שזה פשוט לא היה, וזה די מוזר לי. עכשיו איך זה קרה פתאום, או שלא שמתי לב ? ואיך אני יכול לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

4. שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by simla101,

האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by nirsul,

שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by 114508534,

איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות GeForce 6800 רגיל. יש לי מחשב פנטיום4 1.8 על לוח P4T של אסוס עם צ'יפסט i850 של אינטל. שאלה א': האם אמורה להיות בעית תאימות כלשהי של כרטיס כזה עם מחשב כזה? אני לא מדבר על נושא צוואר הבקבוק של הביצועים, אלא עניינים טכניים נטו. שאלה ב': יש לי ספק של 300 וואט. האם זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by ohadbx,

יש ברשותי כרטיס רדיאון X800XL של ג'יגהבייט (בלי קירור אקטיבי), ובימים האחרונים (לאחר שהמחשב חזר מתיקון) הוא מתחמם ותוקע את המחשב, בעיקר במשחקים, אבל לפעמים גם בפעולות אחרות. אני מניח שהכרטיס מסך הוא הבעייתי משום שבמשחקים מופיעים (לאחר כמה זמן) ריבועים קטנים בצבעים שונים על כל המסך. האם יש פתרון ללא רכישת קירור לכרטיס? האם הורדת הגרפיקה במשחק אמורה לעזור?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב ישן עם PENTIUM4 2.0 GHZ ו 2GB זיכרון - מעה"פ WindowsXP - מסך "19 למשחקים כגון RED ALERT 3 שהמחשב יכול להריץ על כרטיס כרפי בעל 256MB. קיימות 2 אופציות לכרטיס AGP" א. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 512MB AGP במחיר 310 ש"ח ב. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP במחיר 350 ש"ח. איזה כרטיס עדיף ?? תודה למי שיעזור !!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by orlupo,

הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by aviel120,

איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  19. אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37655 פה יש טבלה מעניינת: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html אז מה, שווה לחכות לפני קנייה של 8800gtx ? (שואל בשביל חבר, הכיס שלי כבר נסגר עם 8800gts )

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.

22. Started by Jenia24,

קניתי אותו לפני כשבוע ופתאום התחיל לרצד לי המסך והיה כמה פעמים ריסטרים , עכשיו התקנתי את הדיסק שבא אתו והדרייבר הנוכחי שלו 8.12 ובנתיים אין בעיות חוץ מריצוד קטן בהתחלה. הטמפ' של הכרטיס היא 34 במנוחה והמאוור פועל על 60% והVPU של הדרייבר מופעל כמו כן הכרטיס גם מחובר דרך DVI ולא החיבור הרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שהקירור של הכרטיס לא משו אבל מצד שאני הכרטיס גם לא חם.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by NeoLink,

איזה כרטיס יותר שווה לקחת ה Albatron FX5900 XT או ה Sparkle FX5900 שניהם באותו מחיר משום מה אבל ספארקל זה משהו שלא שמעתי עליו מה שיכול להתבטא בכרטיס חלש יותר לעמות אלבטרון שהם מוכרים... וזה די הגיוני בהתייחס למחיר... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.