עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AsafShviro,

שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by vero,

שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by wsw2,

שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by MATAN_BS,

הי , מישהו יכול לעזור ? אני קונה ברטיס GTO של SAPPHIRE PCI-E(בעיקר בשביל הקירור הפאסיבי). 1) איך בודקים שהכרטיס שקיבלתי הוא X800GTO REV2, ומה הליבה שלו R480,R420 (הבנתי ש-R423 עבור AGP בלבד)? 2) אם הליבה היא R480 אז ניתן לפתוח את הכרטיס מ-12 ל-16 PIPLINES האם זה נכון גם ל-GTO ולא רק ל-GTO2? 3) הבנתי שגם כרטיס עם ליבה R423 של CONNECT3D ניתנים לפתיחה, האם זה אומר שגם ליבה של R423 ניתנת לפתיחה בכרטיס של SAPPHIRE? http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4 4) האם פתיחת צינורות משפיעה על רמת החום של הכרטיס ? תודה MAT

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by ervinherman,

עקב מותו של ה- 6800 שלי אני מעונין לקבל את עצתכם לגבי קניה של כרטיס המשתווה בביצועיו ל-6800 התקציב -1000-1100כרטיס חדש AGP תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

יש משחק אחד שחשוב לי שיעבוד חלק במחשב החדש והוא פרו 2009 ובעתיד 2010. מה אתם חושבים? הוא יריץ אותם חלק? רזולוציה: 1680*1050 (22") מעבד: E5300/E7400

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by nisanez,

קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by nesber,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש גירסת לייט: מה הם ההבדלים הבולטים בין הכרטיסים? מה זה C3? האם החברה הזאת מומלצת באופן כללי?(אני לא עושה אוברקלוק)

11. Started by arik620,

שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by horbzin,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

14. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by u_o,

אני מתלבט אם לקנות אחד מהכרטיסים מהסדרה 8800 ורידון מה אתם חושבים ? התקציב 1400 אפשר להתגמש קצת

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס ללא מגבלת תקציב שיתן לי תמיכה ברמת החומרה וברמת מנהל ההתקן למסך CRT ולטלויזיה רגילה (לא LCD) כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתצורה מורחבת (EXTENDED) ועם יכולת לכוון במדוייק איך תשב התמונה על המסך בלי זנבות וקצוות מתים וללא הבהובים. אנא כל מי שיש לו נסיון בפועל אשמח ללמוד מניסיונכם. תודה !

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by Asot,

חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. התוכנית של NVIDIA לשמירה על מלכות הביצועים של עולם המשחקים ב-PC כוללת שימוש בליבת GA102 מוכרת, עם מספר מירבי של יחידות עיבוד פעילות בדומה לעולם העיבוד הארגונילכתבה

19. Started by amitrotem,

יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by waizman,

קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Mortar,

קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by psycho,

אחרי אינספור בדיקות וחיפושי ביקורות על המסך Videoseven V7 L17M אני צריך את עזרתכם. בסה"כ המפרט שלו נראה טוב וכך גם איכות התמונה. הבעיה היא ששמתי לב שהגרפיקה פשוט "נמרחת" במסך הזה והשאלה אם זה כך בכל מסכי הLCD. אני מתלבט אם לקנות אותו או מסך SONY LCD 17 SDM X72 בארה"ב באותו מחיר . ותשאירו את עניין המכס והמע"מ בצד. תודה. זה המסך שאני מדבר עליו http://www.videoseven.com/website/displays/en/produkte/displays/17_zoll/l17m/uebersicht.htm

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים