כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ' ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאוד חלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסך זה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אני ישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצל את כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציה של 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמובן שאני מחכה לקושחה החדש של המסך אבל שיגיע ישר אקנה מסך + מחשב אני מחפש כרטיס/ים משהו בסביבות 2000 שקל כי לרוב במשחקים אשתמש בקונסולה לכן לא ארצה להשקיע על כרטיס יקר בטרוף כי נמאס כבר שיוצא כרטיס כל כמה חודשים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 דגמים של כרטיסי 4850 אני רוכש בנוסף ספק חדש SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3. ההתלבטות בין Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Twin Turbo מחיר - 999 ש"ח (כן עלה ב80 שקל...) לבין GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PC מחיר - 950 ש"ח (יותר זול וכפול זיכרון). המפרט שלי בצד אני מחליף רק את הכרטיס והספק. איזה כרטיס ייתן לי ביצועים יותר מהירים? איזה חברה עדיפה ואיזה מהם מתקרר יותר טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו component hdmi vga תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המליצו לי עליו במסגרת מפרט למחשב למשחקים אבל הוא כבר לא מופיע באפשרויות לכרטיסי מסך ב SKYPC (כנראה שבחנות נגמר המלאי) המקביל עם 1G יקר לי וגורר חריגה מהתקציב מעבר לצפוי אני מחפש שווה ערך (מ NVIDIA) הוא הסברים והמלצות ביחס ל HD4850
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-