כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יפעיל למשל את דום 3? אובליביון? בשילוב של ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפול. עד כמה הכרטיס באמת חזק?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני מתעניים בקניית כרטיס מסך...ואחד הכרטיסים הוא SAPPHIRE RADEON X850XT PE 256MB 256BIT PCI-E אז בכללי איך הכרטיסים שלהם??ואיך הקירור בכרטיס? זה קירור אחר? איזה קירור? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי בשבוע שבועים הבאים. לאור ירידת המחירים האחרונה, מאוד נראה לי ללכת על ATI9800 PRO (אני קונה אותו בארה"ב) - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-268&catalog=48&depa=1 229$ בלבד. יש למישהו רעיון נוסף? האם כדי ללכת על 9600XT? במחיר של ה 9800 אני יכול לקבל את ה 9600XT אם 256M + וגם לקבל HALF LIFE 2 כחלק מהחבילה. האם שווה ללכת על אחת מהגירסאות של FX5900 השונות? ה 5950 יקר מידי. הם יש משהו חדש בדרך מ ATI שיוריד את המחיר של ה 9800XT למחיר שפוי יותר? אם הייתי יושע שהוא ירד למשהו בסביבות ה-250$ הייתי בוחר לחכות קצת.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה IIyama Visionmaster Pro 454 ויש לי טלוויזיה 21" תלויה על זרוע באלכסון למסך. עכשיו בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזהי מופיעים פסים במסך, וכשמכבים את הטלוויזיה הפסים נעלמים אחרי איזה שניה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה קורה כי עד עכשיו האמת שלא שמתי לב לזה, או שזה פשוט לא היה, וזה די מוזר לי. עכשיו איך זה קרה פתאום, או שלא שמתי לב ? ואיך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT וכשאני מתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA - 195.19 הוא עושה לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים קצת יותר ישנים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני עם המפרט שרשום בפרופיל שלי, האם הכרטיס יתאים באופן עקרוני והאם היצרן הזה אמין? דבר נוסף, בנוגע לטמפרטורות של הכרטיס, מהי טמפרטורת העבודה שלו והאם צריך להשקיע בפיתרון קירור חלופי ( אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס )? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן אבל מספק אותי ואני מחליף בקרוב. יש לי 9600XT256M 128B עכשיו יש נקודה מעל הכרטיס מסך שאני יכול לשים את האצבע פחות משניה עליה וזה חם יותר מ 70 מעלות. 1)הכרטיס לא עבר OC 2)הוא עובד תקין לגמרה. 3)האם כדאי לשים קירור טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-