כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-7900-GTX-Extreme-Edt-512MB-7900GTX-NEW_W0QQitemZ180026995052QQihZ008QQcategoryZ14993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני לא רואה טוב או שזו סתם רמאות? לפעמים אני רואה שם כאלה מציאות, האם זה בטוח? אגב, יש שם עוד כמה למי שרוצה, רק תשאירו לי אחד
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די מהיר למען האמת אך נראה לי שהגורם המגביל אצלי זה הכרטיס מסך. geforce fx 5200 , כן כן... השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את המחשב כדאי שיפעיל לי משחקים (2009-2010) בצורה נורמלית (MEDUIM לפחות) כמובן שאני לא מצפה למשחקים כמו CRYSIS אלא COD WAV וכאלה... או שחבל לבזבז עליו כסף? המפרט כמובן: Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) 2G RAM Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום אני קורא בפורום ויש המלצות שונות לגבי כרטיס המסך מדובר בסלוט pcie אני צריך כרטיס שעולה בסביבות 700 שקל [ אני מריך אותו בשביל סימולטור fsx החדש ממליצים על 7300gt אבל ה 6600gt עולה יותר. למה ? יש גם את הראדונים x1600pro למשל וכד' [אומרים שהראדונים יותר טובים בשביל הסימולטור לא בטוח] יש כאלה עם 256mb ויש עם 512mb יש gt 7300 שעולה 450 ש"ח ויש ב 540 ש"ח בקיצור אני לא יודע מה לעשות. המפרט שלי amd 3200 939 mb gigabyte memory 1 giga vc x500 תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי המערכת שאצלי כרגע intel core 2 extreme qx 9770 3.20GHZ x48-ds5 gigabyte 8gb ddr 2 400mhz ספק toughpower 800 windows 7 x64 הכרטיס מסך שכרגע הוא 3870X2 HD RADEON המסך הוא 23 אינץ' נכון לעכשיו אינני מתכנן להחליף כרטיס מסך אך האם כבר קיימים בשוק (או הדור הבא שאמור לצאת בקרוב) כרטיסי מסך אשר בהם המערכת שלי תהווה צוואר בקבוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לכל המומחים לכרטיסי מסך שלום: אני מעוניין לדעת האם יש הבדל כלשהו בין יצרניות כרטיסי המסך כמו: GAINWARD, GECUBE ,ECS, LEADTEK, HIS ,GIGABYTE,ATI,PALIT,SAPPHIRE יש כרטיסים עם שנתיים אחריות ויש עם שלוש שנים אני יותר רוצה לדעת לגבי האיכות והאמינות של היצרנים השונים תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם כן מה יותר כדאי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-