כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין להחליף את המסך המזדקן שלי ב-LCD שמתי עיין על שני דגמים של Viewsonic vp930b : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 או VX924: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1222 אני צריך קצת חוות דעת ע"מ להחליט איזה מסך מבין השתיים טוב יותר ועדיף לקנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עד 7000שקל. הגודל של המסך צריך להיות 32-34אינץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קראתי בפורומים מחול שיש צורך לשנות את הביוס עבור עדכון של דרייבר חדש של NVIDIA , זה נכון? Default BIOS does not support latest NVIDIA drivers Cons: WARNING this card will need the BIOS to be flashed before any Nvidia driver version above 177 can be installed quite frustrating that it was not fully functional out of the box הכוונה ל9800GTX זיגבייט 9800GTX זיגה זיכרון 1
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני מתלבט בין gtx9800 לבין hd 4850 512 ddr3 ל- 512 ddr5 Hd 4870 מה כדאי אני משתמש במסך 19 אינץ בבקשה תעזרו לי מה עדיף מה יותר טוב למשחקים,מה נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, ההפרשים במחיר בינהם הוא בערך 500 ש"ח בין הנמוך לגבוה,השאלה אם כדאי להוסיף או שאני אקבל אותו תמורה בכרטיס זול יותר? אני צריך בבקה תגובות כמה שיותר מהר אני צריך לקנות את המחשב לפני החג תודה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיסים מהסוגים הבאים באותם מחירים שבין 612-680 ש"ח Jetway 6800GT GDDR3 256MB - עולה 612 ש"ח Asus 7600Gs Silent DDR2 256MB - עולה 670 ש"ח Albatron / Leadtek 7300GT DDR2 256MB - עולה 565 ש"ח Shapphire x1650PRO DDR2 256/512MB - עולה 680/635 ש"ח מה מאילו הכי טוב? הכוונה היא להריץ משחקים כמו C&C3 ומשחקי FPS למיניהם, על 768X1024 או בתקוה 1024X1280 בשנה שנתיים הקרובות. המפרט הוא: P4 2.8Ghz HT Northwood Asus 865PE P4P800 DELUXE 2X512MB DDR400 Dual channel וכרגע Leadtek 5600FX 256MB. הצעות נוספות רק AGP יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-