כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי וקבילתי את ה 6800 או בשמו המלא Leadtek WinFast A400 TDH (6800NU AGP) 256Mb DDR1 , 325Mhz core, 700Mhz Mem (stock) RivaTuner טוען שהליבה היא NV48 ולא NV40 זה מסביר את הגירסאת 256מ"ב אז התקנתי rivatuner ופתחתי צינורות, הרצתי 3dmark קצת נראה סבבה, הוסיף לי איזה 800 נקודות פלוס מינוס פתחתי ATI TOOL לחצתי על SCAN FOR ARTIFACTS, ופתאום אני רואה שלג של נקודות צהובות, בעסה.. ביררתי קצת והגעתי למסקנה שהבעיה היא 4 צינורות הפיקסל שיידר, הצינור הנוסף של הוורטקס שיידר נראה עובד כרגיל. רציתי לשאול אם החברה האנשים פה שפתחו צינורות בדקו עם ATI TOOL את ה SCAN FOR ARTIFACTS אמרו לי עוד שיש משחקים שאתה רואה בהם ARTIFACTS ויש כאלה שאתה יכול לשחק אותם מהתחלה עד הסוף ב…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משתמש ב6600GT של ג'יגה בייט לכרטיס יש יצאת S-video (אחרי שמוסיפים את המתאם) לי יש כבל S-VIDEO לRCA (רק שיש 2 חיבורים, שחור ואדום) איך אני עושה את החיבור איזה דברים אני צריך לדעת וכו'...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מסך מאג 19 אינ'ץ CRT... (דגם ספציפי xj810) עכשיו תמיד שאני בא לחבר שלי אצלו בכל המסכים שהיו לו הוא תמיד שם 100 אחוז על הכל... בשבילי זה ממש ממש בהיר.. אבל רציתי בכל זאת לשאול מה הכיוון העדיף של המסך? זה בראות עיניי? או שיש כיוונון רצוי? תודה לעוזרים ואם פתחו בעבר שאלה כזו אז סליחה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום [: אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =) בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה. למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר. היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר.. אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X: אני יושב כשאני רואה בול…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה, אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה), אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D. אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!! לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב, והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ). כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק. בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (הי…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מהמסך עצמו אני מאוד מרוצה אבל פתאום קפץ לי הפיקסל הזה למסך, זה לא מאוד מפריע, אבל זה מעצבן. בכל מקרה ראיתי פה שיש איזו תוכנה או משהו כזה שמשחרר פיקסלים מתים\תקועים. למישהו יש איזה קישור לתוכנה הזאת? או מה שזה לא יהיה... לפי מה שאני מבין לא יחליפו לי את המסך מ-2 סיבות - 1. לא נשארו הרבה מסכים כאלה בארץ 2. האחריות מדברת רק על 5\10 פיקסלים מתים. תודה!
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
רוב כרטיסי הX800GTO לא יוכלו להפתח ל16 צינורות עיבוד חוץ מהX800GTO של SAPPHIRE גירסת הFireblade שלו יהיה אחוזי הפתיחה הגבוהים ביותר בגלל שהוא מבוסס על הX800 GTO² http://www.vr-zone.com/?i=2707&s=1
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המסך הבא.... יש תגובות? כמו כן כנראה שאני יכול להביא אותו בפחות מ2000 ש"ח. (סביבות 1850 ש"ח) יש לו חסרונות? הנה הנתונים: SPECIFICATIONS: Panel type: a-si TFT/TN Viewable Area: 19" Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 270 cd/m² Contrast Ratio: 700:1 Viewing Angle (H/V): 160÷/ 160÷ (CR > 5) Response Time: 4 ms (Grey to Grey) Interface: Analog / Digital Frequency - Horizontal: 30~81 kHz - Vertical: 56~75 Hz - Banwidth: 140 MHz Maximum Resolution: 1280x1024 Colour Supported: 16.2 Mil. Signal Inout: - Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital link - Video Level: Analog : 0.7VP-P, Digital : TMDSTM - Sync. Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה מבין כרטיסי המסך הנ"ל כדאי לי לקנות: LEADTEK - WinFast 6600TD 128mb DDR - PCX - Retail 700 nis Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 631 nis POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 676 nis תודה לכל מי שעונה לי ומה יותר מהיר pci או agp
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-