עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rotem_y,

אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. כלומר השאלה בכללי היא: האם כל כרטיס מסך מהדור החדש הוא בעל ביצועים טובים יותר מכל כרטיס אחר מהדור הקודם שלו? למשל X300 לעומת ה- 9800? (או אפילו X600 לעומת 9800XT? שנחשב לכרטיס הטוב ביותר בדור הקודם..) למשל 6200 לעומת 5900? או ה- 6600 לעומת ה- 5950Ultra? (שנחשב לכרטיס הטוב יותר בדור הקודם מבחינת Nvidia...) עריכה: ואגב השאלה שלא מפסיקה להציק לי: מי בעל ביצועים טובים יותר? ה- 6600GT או ה- 9800XT???

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by rbaron,

היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by yuvalbar84,

מצטער על הבורות בנושא... אבל לכרטיס המסך שלי יש רק יציאה של VGA ומלבד זאת יש לי יציאה במחשב של 1394 (FIREWIRE) אני מעוניין לחבר את המחשב לצפיית סרטים בטלויזיה רציתי לדעת אם: א) האם אפשרי בכלל להעביר תמונה+קול מהמחשב לטלויזיה באמצעות התקן הזה? ב) אם כן, מה מומלץ יותר לצפייה? VGA או FIREWIRE?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס מסך x800 gto2. פתאום משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס לא עובדים לי על הכרטיס הזה ויש לי הודעת שגיאה שהכרטיס לא תומך במשחקים אלו... לאיזה כרטיס לשדרג? טווח של 1000-1500 שקל. תודה! ובבקשה תמליצו על כרטיס שיחזיק לי לשנה שנתיים הקרובות! לא בא לי להחליף כרטיס כשיצא הDIRX10. מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8000 GTO2

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כמו שהכותרת מציינת, אני מעוניין לרכוש VR (עדיין לא יודע אם אוקולוס או vive) אך לא יודע אם החומרה שיש לי תוכל לתמוך ברמה שאהנה מהמוצר. אני מריץ שני כרטיסים של R9 290 OC, ידוע לי שאין תמיכה ב- CF ל- VR, לכן באופן אפיקטיבי רק כטיס מסך אחד יעבוד. האם זה מספיק? שווה לקנות עכשיו או לחכות? או שבכלל להחליף את הכרטיסי מסך לכרטיס מדגם אחר?

12. שלום, חזרתי מחו"ל שם שיחקתי תקופה את המשחק ועכשיו חזרתי למחשב תקציבי עם כ.מסך מובנה (GF7100) יש לי 4GB ראם ומעבד E5300. לפי בדיקה שעשיתי רק הכרטיס מסך מונע ממני לשחק את המשחק על הגדרות מינימום. אשמח לשמוע מה מומלץ לרכוש בתקציב מינימלי... תודה, אופיר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by desert,

לא מצאתי משהו טוב וזול , הכי זול זה 85$ והוא לא נראה לי משהו -X Channel Pro Tuner Box מישהו אולי מכיר או ממליץ על אחד?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by kisin,

עקב קניית מחשב חדש אני החלטתי ללכת על כרטיס gtx 1070. אבל יש המון דגמים של הכרטיס מהרבה חברות צד שלישי ואני לא יודע מה ההבדל בין כולם ועל מה ללכת. ההבדל יכול להיות אפילו מאות שקלים. על איזה כרטיס gtx 1070 מומלץ ללכת? תתחשבו בעובדה שאני לא מתכנן oc על הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amir_dj,

יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by cold fire,

ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק

• 16 תגובות
    • 936 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

ראיתי הרבה אנשים ממליצים על rx470 במקום gtx 1060 3gb(ועקב כך גם אני התחלתי), אבל שהתחלתי לראות ביקורות ה1060 יותר מהיר מהrx470 בכ10-15% בכמעט כל המשחקים לדוגמה

19. Started by manshush,

בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Shlomix,

יש מחשב שאני רוצה לקנות והוא מגיע עם GeForce 7600GT 256 ועם מסך LCD חשבתי שאוליי אם אני אקנה מסך CRT אז זה לפחות חיסכון של 500 שקל וככה אני אוכל לשדרג את הכרטיס בפורום מפרטים זה מה שהמליצו לי עליו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203743.0 דעתכם? בתודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך כזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3621&CatCode= Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 4850 Vapor 512MB DDR3 מחיר: ¤650.00 עכשיו הם אומרים לי שאין במלאי ומציעים לי בהוצאת GIGABYTE במקום כזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode= שתי שאלות 1.האם כדאי.? 2.האם יש הצעה טובה יותר בטווח מחיר הזה.? מפרט: מעבד E6300 4G זיכרון GEIL ספק COLLER MASTER 500V לוח אם G31 מארז EZCOOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omrit,

יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EliranB,

מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ? תודה לעונים ....

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

25. Started by f_b_i,

שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.