עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

2. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by WildFire,

יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

7. Started by KusHniR,

בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  8. איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by CobraBoy,

צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : ‎Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by zniibidl,

אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by yarindav,

במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by ac1240,

יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

מצטער על הבורות, תודה!

15. הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. תודה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by sam1441,

היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון

21. Started by Zoltrix,

שלום אני מחר הולך לקנות את הכרטיס בכותרת מ foxPc קודם כל יש שני דגמים , איזה מהם עדיף: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אני שואל כי הדגם של ה OC עולה זול יותר לפי האתר, שקצת גרם לי לנסות להבין דבר שני אני אשמח אם מישהו שכבר קנה כזה כרטיס או מכיר את המפרט יוכל לענות לי מה מגיע חוץ מהכרטיס חוברות והדיסקים, כלומר כבלים ומתאמים: 1. האם מגיע עם מתאם 6 פין לשני חיבורי חשמל כמו של ה HD [לא יודע איך קוראים למחבר הזה]? 2. האם מגיע עם עם מתאם למסך עם חיבור אנלוגי [DVI 2 VGA(D-SUB]? 3. עוד דברים אולי? אשמח לתגובות מהירות, כאמור מתכנן לקנות מחר... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by asdasdasd,

שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by zomo,

?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by shlominavi,

שלום יש כרטיס 4870 ובמאפיינים שלו הוא רושם לי ככה (GPU Clock 500 MHz (original: 750 MHz Memory Clock MHz 900 MHz האם זה צריך להיות ככה? כי באתר היצרן כתוב משו על 3.6GHZ מישו יכול להסביר לי??

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by danny25,

ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]

• 8 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.