עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TALEL,

אני חושב לקנות X850 XT 256 MB יש משהו יותר טוב ל-AGP ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, מה שמומלץ מאוד היום הוא כידוע לכולם סדרת 4XXX של ATI, ולכן חשבתי ללכת על ה 4850. אני מתלבט רק בגלל שני דברים: 1. האם המפרט שלי תומך בו (הפרטים בפרופיל) הספק הוא רק 400 ואט ולא 450 כמו שכתוב באתר הרשמי של ATI, אבל לפי מה שידוע לי זה לא אמור להיות בעיה. לגבי הלוח אם יש לי סלוט של PCIE*16, אני מבין שזה כל מה שצריך? 2. מכיוון שהמחשב מחובר לטלויזית 32 אינץ, אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 1300*700. האם בשביל זה כרטיס כמו ה4850 לא פשוט מיותר בשבילי? המטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר כסף, לכן אולי עדיף ללכת על אלטרנטיבה כמו ה 9600GT שעולה היום כמעט 600שח ובטח עוד מעט ירד עוד יותר במחיר. מעבר לשיקול של משחקים, חשוב לי שהכרטיס יהיה כמה שיותר שקט וקר,…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. במה יכולה להיות הבעיה? , בכרטיס מסך בווינדוס ?, מישהו נתקל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by eladsh,

קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by NeoLink,

איזה כרטיס יותר שווה לקחת ה Albatron FX5900 XT או ה Sparkle FX5900 שניהם באותו מחיר משום מה אבל ספארקל זה משהו שלא שמעתי עליו מה שיכול להתבטא בכרטיס חלש יותר לעמות אלבטרון שהם מוכרים... וזה די הגיוני בהתייחס למחיר... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by idan_v,

שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by sirsnir,

אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?

9. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by sam1441,

היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  12. ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by moshem,

ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by xBlAdE,

אחרי הפסקת חשמל החלטתי לעשות בדיקה למחשב שלי (ראו מפרט בצד) בתוכנה 3DMARK05. הציון שלי עם NVIDIA GeForce 6600TD 128MB הוא 2122 נק',האם ההמחשב שלי בסדר אחרי הפסקת החשמל?

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  15. האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה

16. Started by galCool,

כרטיס מסך שיספיק לי למשחק VIRTUA TENNIS 3 תודה!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by sonysony,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. אם אפשר לקבל כרטיס טלויזה באיכות טובה.. על וינדוס xp שעובד טוב אם התוכנה שבא איתו

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by סער_שי,

http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-7900-GTX-Extreme-Edt-512MB-7900GTX-NEW_W0QQitemZ180026995052QQihZ008QQcategoryZ14993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני לא רואה טוב או שזו סתם רמאות? לפעמים אני רואה שם כאלה מציאות, האם זה בטוח? אגב, יש שם עוד כמה למי שרוצה, רק תשאירו לי אחד

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by 114508534,

היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by mrwolf,

האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים