עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ונאבד לי הכבל של המתח של הכרטיס מסך שיוצא ישר ללוח איפה אני יכול להשיג בתודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by nVIDIA70,

שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Dym,

המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by dudik,

סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by FatallChill,

אני מחפש את כרטיס המסך הכי זול שתומך בDX9 במלואו ואם אני לא טועה זה ה Palit Radeon X800GTO 256MB ?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  9. בעיקרון אני מתלבט בין הכרטיס של NVIDIA 8600Gt לבין הכרטיס של ATI 2600XT מה עדיף לפי דעתכם?

• 12 תגובות
    • 626 צפיות
  10. יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ROEY--1,

שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.

13. Started by dol222,

מה זה כרטיס מסך G92 והאם הכרטיס הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB הוא כזה??

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by zoriza,

ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?

15. אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by cooper,

ברשותי7600GT LEADTEK חדש[יומיים] ואני לא ממש מרוצה האם מישהו מכיר כרטיס במחיר שלו +/- שיותר טוב ממנו ,לא משנה לי ATI או NVIDIA רצוי מIQPC המפרט שלי מעבד AMD 4600 4גיגה זיכרון לוח אם ASUS A2N E

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  19. יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by avishaiar17,

שלום רב! בנוסף לכרטיס שכבר קניתי למחשב , אני רוכש כרטיס אחר למחשב אחר שתפקידו יהיה בתחום המפות ,גרפיקה כבדה עם מספר שכבות וברזולוציה גבוה . בעניין התקציב עד 2000 עדיפות לאזור 1500. בנוסף אני רוצה שתסבירו לי מה כרטיס מסך לדוגמא 8800 GT עושה או לא עושה שכרטיס QADRO של LEADTEK או של כל חברה אחרת עושה ?? אשמח לתגובות בנושא והצעות..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Wheel,

אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by pinkmasta,

החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס הזה איך MSI ? טובים ? ואיך הכרטיס גם? MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by X7-007,

למה הגירסה של הכרטיס זה 1.3,, זה לא אמור להיות 1.4 ? :-X ??? http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&show=2&f=1&PHPSESSID=932abe95e83b08bd095ce9ec45d290ce

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים