עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronnie,

איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום! מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף. מישהו מכיר משהו עד 500שח? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי כרטיס AMD שלא עובד טוב עם מסך OLED יתכן שההרץ האופקי והאנכי לא תואם למסך צריך 60 אנכי ואופקי 67.5 איך בודקים או משנים בדרייבר בכרטיס מסך R9 290 ? הפכתי את הדרייבר ולא מצאתי

• 48 תגובות
    • 9.1k צפיות
  5. Started by vitebski92,

מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by rantri,

מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  8. קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי עכשיו ראיתי באנצ' שמראה כי ה68XT\DDR III שווה בחוזקו ל68NU DDR I האם זה הגיוני?? http://xtreview.com/review92.htm

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by guypld,

מתלבט בין 7600GT ל8600GT ? לא מעוניין כ"כ בDX10, מעוניין בביצועים נטו, ללא OC ועד 700 ש"ח. וגם המלצה של איזה חברה תודה!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by zolder,

והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ezx,

אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Dvich,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב קצת ישן, P4 וכרגע יש לי בו כרטיס מסך 9250 ATI. רציתי לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש (AGP X8). הכרטיס לא צריך להיות למשחקים, אבל שיוכל להריץ את ויסטה עם כל האפקטים שלה (אני יודע שויסטה לא מומלצת, אבל לא זו הנקודה). התקציב הוא עד 800 ש"ח, אבל אם אין צורך בתקציב כל כך גבוה, תמיד עדיף ללשלם פחות. חשבתי על 7300GT או 7600GS, או אולי עוד רמה אחת קדימה. אני גם מביט אל העתיד, ולכן עדיך כרטיס בעל יכולות יותר גבוהות מהדרישות כרגע, כי מי יודע מה יהיה בעתיד... אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עדיף, ואף לתת המלצות לכרטיסים מסויימים (כלומר של חברה מסויימת...). תודה. נ.ב. יש לי ספק גנרי, ולכן עדיף כרטיס עם דרישות מתח לא גבוהות...

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Parallel,

האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by Keman,

http://www.tweaktown.com/news/7574/exclusive_asus_eah2900xt_aquatank/index.html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  19. מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Zeev86,

יש לי כרטיס מסך GF9600GT. במחשב הקודם שלי המאוורר עבד בצורה די שקטה כשהדרייבר נטען. שמתי את הכרטיס במחשב אחר לגמרי, התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר. המאוורר של כרטיס המסך מסרב לחזור להיות שקט, הוא תמיד על 100%. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. שלום איך מעבד מעביר חומר ל- 2 כרטיסי מסך ? האם הוא מחלק את המידע ל- 2 כרטיסים ומעביר את החומר לכל כרטיס מסך בנפרד ? או מעביר את החומר לכרטיס מסך 1 והכרטיס מחלק את העיבוד עם הכרטיס השני ? למעבדים 3770 או 3960 כרטיסי מסך 7870 CF

24. אני יודע שהכלל אצבע בחומרה זה שלא שווה לחכות לדור הבא, כי תמיד יהיה דור חדש יותר, אבל רציתי לשאול בכל זאת, האם שווה לחכות לדור הבא של כרטיסי המסך? האם המעבר לייצור בליטוגרפיה של 16nm יהיה משמעותי? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותהיתי אם שווה לחכות עם הקנייה.

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.