עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.

2. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by tibia,

טוב כרגע יש לי שני מחשבים intel 1.6 256 RDARM 5700 256mb לוח של MSi אם המחשב הזה יש לי 60 fps ב counter strike מחשב שני AMD 3000 k8nf 512 mb ללא כרטיס מסך... המחשב שוכב ועדין לא מופעל טוב עכשיו אני צריך כרטיס מסך ב 500 שקל pcie וחשבתי על האפשרות הזאת בשביל 100 fps http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8835 אני רואה אנשים עם Intel 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן זה מה שאני רוצה ... לא אכפת להוריד הגדרות אם יש לכם הצאה אחרת תגידו ושאלה האם ה 6200 כמו ה 9600 בערך ?!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by ran07,

יש לי מחשב פנטיום 4 3.00GHz לוח אם D945GTP 2G ROM מארז של champion אני רוצה לצפות על רזולוציה של 1920x1200 נכון שזה מחשב מעפן אבל אני מעביר אותו אחרי זה ל 19" אז בכל מקרה הכרטיס יתאים למחשב שלי בגדול או במפרט. או שה 9600GT שעולה 460 שקל יתאים יותר הHD4770 עולה 550 שקל

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by KvodHagab,

זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך ישן אבל מספק אותי ואני מחליף בקרוב. יש לי 9600XT256M 128B עכשיו יש נקודה מעל הכרטיס מסך שאני יכול לשים את האצבע פחות משניה עליה וזה חם יותר מ 70 מעלות. 1)הכרטיס לא עבר OC 2)הוא עובד תקין לגמרה. 3)האם כדאי לשים קירור טוב יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by erbu,

מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הכרטיס הבא מחו"ל: HD 4870 1GB DDR5 במחיר די טוב. יש לי מסך 19" רחב(אולי בעתיד אחליט לקנות מסך גדול יותר) האם זה בזבוז לקנות כרטיס די חזק ביחס למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. האם זה של ATI הוא פשוט יותר? מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by TheWave,

יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Doron.C,

ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by tamir2,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Predator,

היי, מחפש המלצה לכרטיס מסך PCI-E בתקציב של עד 1200 ש"ח. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש לו תאימות אחורנית לAGP X4. תודה.

18. עכשיו כמו שאני רואה בחנות SKYPC יש 3 סוגים ל8800GT http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm עכשיו אני רוצה לדעת מההבדלים בינהם כי בכל זאת יש הפרש בין הדגם הראשון לדגם השלישי של 105 שקל... ובכל כרטיס רשום GPU/memory clock משהו אחר... מה ההבדלים ?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. שאני מתכוון לקנות e7200 לוח: dg45id מארז: sonta 3 כל השאר לא ממש מעניין...שאלתי: האם בהתחשב בתחרות בין יצרניות הכרטיסים הגרפים שווה לחכות כחודש עד לקניית כרטיס המסך לטלוויזית 32 אינץ? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by poltergeits,

אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?

24. Started by liorgs,

שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים