כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לכל המומחים לכרטיסי מסך שלום: אני מעוניין לדעת האם יש הבדל כלשהו בין יצרניות כרטיסי המסך כמו: GAINWARD, GECUBE ,ECS, LEADTEK, HIS ,GIGABYTE,ATI,PALIT,SAPPHIRE יש כרטיסים עם שנתיים אחריות ויש עם שלוש שנים אני יותר רוצה לדעת לגבי האיכות והאמינות של היצרנים השונים תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לומר כל הכבוד על העבודה שאתם עושים פה, אני מידי יום קורא ביקורות באתר שלכם ורציתי להודות לכם אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי פה. מפרט המחשב שלי לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H זכרון : 4GB DDR3 -1333Mhz מעבד : DualCore Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ספק כוח : Chieftec 500W +80 מסך : LG W2261 22" אני משתמש תמיד ברזולוצית 1920X1080 גם בכל המשחקים שאני משחק. כרטיס מסך : GTX 550 TI מערכת הפעלה Win 7 64Bit עכשיו ממ.. הקטע זה שאני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו חזק יותר, איכותי יותר. שישפר לי את חווית המשחק ואת רמת הביצועים של המשחקים. קראתי אצלכם כמה ביקורות על כרטיסים וה-2 שקרצו לי הכי הרבה הם 1. Nvidia GTX 660 TI 2. Nvidia GTX 670 רציתי לדעת מ…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תקציב: 700 ש"ח בלי חריגה. השימושים הם גיימינג. OC: אולי חנות: KSP המפרט: מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ @ OC 3.6GHZ לוח אם: GIGABYTE G-31- ES2L כרטיס מסך נוכחי: HD3850 256MB 669,829@ OC 749,950 ספק: FSP 400W ATX400-PNR (החברה הזאת לפי כמה אנשים מבינים הוא רמה אחת מעל HEC) מסך: PHILIPS 19" 190P הערות: שהכרטיס מסך יתאים למערכת בצורה הטובה ביותר, שהשדרוג יהיה משתלם! לא בהכרח לנצל את כל התקציב, אם יש כרטיס מסך שעולה פחות והוא לא טוב משמעותית, אז עדיף באופן כללי. עוד הערה היא שאני לא משחק ברוולוציות גבוהות, המסך תומך רק עד רוולוציה 1280X1024 .. בבקשה המלצות רק ממבינים בתחום.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעונין לקנות מסך LCD 19 ומתלבט בין 3 דגמים. ההבדלים ביניהם - מבחינת נתונים טכניים ומחיר - ברורים לי. השאלה - איפה (באיזו חנות) אפשר לראות את המסכים האלה בתצוגה? הדגמים הם LG 1920P, Sony HX93 וגם Eizo L768. נכון שחשוב לראות בעיניים ולא רק להתבסס על מפרטים? תודה רבה, כפיר
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג כרטיסי מסך 6800gt x800xt, של club-3d במחיר מוזל דרך קרוב מישפחה של חבר איך הם מבחינת הקירור ואפשרות של overcloacking ? או במילים אחרות : בהנחה שאני עושה overcloacking בטווח סביר של 25% לזיכרונות ולמעבד הגרפי , איזה כרטיס עדיף לצורך הרצה של farcry , halflife ? כן ,אני יודע שיש אין ספור benchmarks ,אולם לא הצלחתי עד כה למצוא ביקורת שבודקת את הביצועים של כרטיסים של חברת club-3d שעשו להם overcloacking ולהשוות אותם זה בצד זה על אותה מערכת הערה : אני יודע שדנו בפורום הרבה פעמים בויכוח איזה כרטיס מסך עדיף אבל אני מיתייחס אך ורק לכרטיסי המסך של חברת club-3d היות ואין לי שום מושג איך הקירור שלהם וזה פקטור חשוב מאוד כשאתה עושה המהרה ואין לי שום כוונה לנסו…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-