עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giloman,

GEFORCE3 TI500 או FX5200128BIT ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. התקנתי דרייברי אומגה והם פתחו לי עוד 4 צינורות! עשיתי 3DMARK01 כדי לראות אם חל שיפור ולהיפך! ירידה של 4000 נקודות!!! בנוסף, יש הפרעות תצוגה בזמן שאני מפעיל משחקים מודרניים כמו מקס פיין 2 והאלו, בCS אין בעיות. ההפרעות לא מפריעות לזרימת המשחק אבל כן מפריעות לתצוגה... מה קרה? הדרייברים של אומגה הרסו ??? הכרטיס מתחמם יותר מידי בגלל הדרייברים של אומגה? :'(

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by asaf_azar,

אני קונה עוד מעט 2007WFP. עכשיו 8800GTS 320 MB יספיק לרזולוציה הזאת עם הכל הפילטירים או שעדיף כבר לשים עוד 500 ש"ח על ה640 ולהיות עם ראש שקט?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by Lmagus,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by nivnoiman,

קודם כל רציתי לומר כל הכבוד על העבודה שאתם עושים פה, אני מידי יום קורא ביקורות באתר שלכם ורציתי להודות לכם אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי פה. מפרט המחשב שלי לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H זכרון : 4GB DDR3 -1333Mhz מעבד : DualCore Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ספק כוח : Chieftec 500W +80 מסך : LG W2261 22" אני משתמש תמיד ברזולוצית 1920X1080 גם בכל המשחקים שאני משחק. כרטיס מסך : GTX 550 TI מערכת הפעלה Win 7 64Bit עכשיו ממ.. הקטע זה שאני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו חזק יותר, איכותי יותר. שישפר לי את חווית המשחק ואת רמת הביצועים של המשחקים. קראתי אצלכם כמה ביקורות על כרטיסים וה-2 שקרצו לי הכי הרבה הם 1. Nvidia GTX 660 TI 2. Nvidia GTX 670 רציתי לדעת מ…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. הכרטיס בדרכו לגן עדן? למתעניינים למה גן עדן ולא גיהנום? זה בגלל שהכרטיס הזה פשוט אף פעם לא איכזב היה לי P4 1.8 ושמתי הכל HIGH עם פילטרים הכי גבוהים בסורס והכל עבד מצויין... מאז התאהבתי בו

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by eyal1506,

אהלן. הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-B75-D3V הכרטיס מסך שלי הוא: EVGA 560TI רציתי לדעת אם זה החריץ הנכון של הכרטיס מסך בלוח אם: תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO... הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום... נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by moshe1x,

איזה כרטיס יותר כדי לקנות: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3172 או http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3079

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by ptyahoo,

יש לי שתי שאלות: קודם כל מפרט: AMD 64bit 3000+ (s754) chaintech sk8t800 512 a-data msi 9800 pro hitachi 80 giga אז לשאלות... 1. איך התוצאות האלו? ללא oc- 1024x768 - 2537 800x600 - 3038 עם oc- 1024x768 - 2831 800x600 - 3417 2. בשביל להכנס ל-ORB ולראות תוצאות של אנשים אחרי באתר של futuremark צריך להרשם? אם כן אז בשביל להרשם חייבים 3dmark05 מקורי, או בכלל 3dmark05? כי ניסיתי לשוטט באתר ולא הצלחתי להכנס לקטע של ההשוואות... תודה לעוזרים....

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .

16. אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. תמיד אומרים שגודל של מסך LCD הוא כמו CRT 2 אינטצ' יותר, אז רציתי לדעת איך זה הגיוני? הרי המדידה היא מםינת המסך האלכסון לפינה הנגדית. אז איך זה הגיוני? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by rubib,

יש לי מסך 22 של VIEWSONIC שלפי המפרט שלו יכול להגיע לרזולוציה של 1680 * 1050. אני צריך לבחור בין HD4870 לבין 9800GX2. איזה מהם עדיף? (מה גם שלא לגמרי הבנתי איך HD4870 מנצח את GX2 כשלNVIDIA יש 2 ליבות ופי 2 זיכרון). מישהו יכול לעשות לי סדר? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

21. Started by itzik00,

האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה

23. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

24. Started by kingpin,

מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב למישחקים ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.