כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בלי קשר ל hl2 למי יש ביצועים יותר טובים?? זה חיים או מוות?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי. המפרט הוא: לוח אם גיגבייט s3 ga p35 מעבד e6750 2.6 כ.מ. gf 8800 gt השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה . ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-