עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by status,

שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by bilbo6,

שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. 1. כמה אחריות יש עליו? 2. הביצועים שלו בסדר נכון? אין איזשהם חסרונות שימנעו מלקנות אותו..? 3. על הXFX לגרסאת הAGP שיש בKSP יש רק שנה אחריות? שווה את ה1180 שקל?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by (Arik),

אז החלטתי שאני רוצה לעדכן את הדרייבר של הכ"מ לכבוד הגרסה החדשה ולכבוד FALLOUT3 (לראות אם יש שיפור) עשיתי כמו שהיה רשום בפוסט, עשיתי הסרה אח"ך SAFE MODE ועם הדריבר סויפר הורדתי את השאריות והתקנתי את הגרסה החדשה, שידרגתי מ 8.7 ל8.11 ועכשיו הוא לא נותן לי להפעיל את ה CCC וכשאני מנסה להכנס הוא נותן לי את ההודעה הבאה (מצורף למטה). וכשאני מנבה להכנס לADVANCED MODE התוכנה לא מגיבה בנוסף ניסיתי לחזור לגרסאות קודמות של הדרייבר כמו 8.7/8.8/8.9/8.10 וכל אותה שגיאה וגם באחת מהפעמים שהתקנתי את 8.11 המסכים שלי הפכו לאחד וורוד ולאחד ירוק בהיר (משהו נחמד ופסטלי אבל לא לטעמי) עצות רעיונות מישו ...... תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Idan-h,

בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?

11. או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by alon311,

האם אפשר לפתוח צינורות ל 6800GS של PNY?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  14. ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ DDR2 800MHz OCZ Plat…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  16. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by sonysony,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by zomo,

?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by barak_i,

היי לפני כמה שבועות הציעו פה לי לקחת את: MSI NX6200-TD128 ושלחתם לי לינק שבו הוא עולה 330 ש"ח התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי- יש להם רק איזה כרטיס 6200 של XFX באותו מחיר בדקתי וזה כרטיס שונה לגמרי! אז אני צריך המלצה חדשה לכרטיס עד 350 ש"ח- מקסימום 370! תודה

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by ye_3333,

חברה אני חייב אבל חייב להחליף את הכרטיס שקיבלתי היום (ומי שיודע את הסיבה אז שששששש) בכול מקהר יש לי של לדיטק על הלי 2041 בגלל תשלומים מפנדה.. עכשיו אין להם אותו במלאי אז חשבתי להוסיף עוד איזה 40 שקל ולהביא כבר gt של חברה אחרת לפי מה שראיתי אלה הם האופציות מה עדיף לדעתכם וקחו בחשבון אני מתכוון לאוברקלוק מטרףף הינה לינקים.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6938 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1296&products_id=6881 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7964 זהו אלה הם הניפרחים מה דעתכם?? אולי עוד הצעות??

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. אם אפשר לקבל כרטיס טלויזה באיכות טובה.. על וינדוס xp שעובד טוב אם התוכנה שבא איתו

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Internal,

כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים