כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הכרטיסים נמצאים ב TMS, ה670 ב1000 שח ,ה760 ב1100 שח, r9 280 ב1100 שח, ו r9 270x ב950 שח. מבדיקה קטנה שעשיתי אני חושב שהבנתי שה670 הוא היותר טוב מביניהם, זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שזאת על הצבר בקבוק של המחשב... וזה נשמע לי ממש הגיוני...אבל אני לא יודע עדיין מה באמת יתן לי את המקסימום....ביחס למחיר... יש לי את המערכת הבאה: P4 1500 Msi...לא יודע אבל עם צ'יפסט של 854 נראה לי ו20 גיגה של ווסטרן דיגיטל... והכרטיס העכשוי שלי הוא GEFORCE MX 400 64.... השאלה זה אם אני צריך לקנות רדאון 9700...או אולי גי'פורס 4200... או אולי רדאון 9000...? מה אתם אומרים? אני יודע שאתם באמת מבינים וזה למה אני פונה אליכם תעזרו לי בהחלטה הקשה תודה רבה אחים שלי
-
שלום לכרטיס מסך שיש לי (חתימה) יש צ'יפ RV350 זה מה שיש ל 9600 לא?? ואם כן איך אני משפר את הכרטיס??
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הדגם הבסיסי ממשפחת ה-Alchemist של יצרנית השבבים מוצע לרכישה בארצות הברית דרך חנות החומרה המקוונת הפופולרית בגרסה מבית חברת ASRockלכתבה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מעבדי Ryzen 7000 החדשים של AMD מגיעים כולם עם ליבה גרפית מובנית לראשונה בסדרה - בחנו אותה מול התחרות בשביל לראות כיצד היא מתמודדת עם משחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני דיי מרוצה ממנו אבל 2 שאלות: 1) למה הוא פועל הAGP*1 (בביוס האפשרות נותנת AGP*4) 2) למה בתוכנה של האובר קלוק לא מופיע הטמפ' (אחלה של תוכנה){ולכל החכמים צריך להיות שם גם טמפ') 3) האם אילו ההגדרות הנכונות של התוכנה 3DMark2001 (אני מקבל רק 3100) בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני רוצה לחבר את מצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב שתשמש כ - WEBCAM איך אני עושה את זה? האם זה אפשרי? (מצלמת SONY , דגם TRV-18E)
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין דרייבר חדש לכרטיס 640GT שנת 2023 והדרייבר נפתח בתור תיקיה למחשב שהוא מסיים להיפתח הוא נמחק זה פעם ראשונה שזה קורה לי מחקתי את הדרייברים הכול אפילו כיביתי את האינטרנט וזה חוזר בסוף נשארתי עם הדרייבר שנתן לי הווינדוס של 2018 למה זה קורה ? יש דרך למנוע את זה ? ראיתי בגוגל שהרבה מתלוננים על זה זה מעולם לא קרה לי עם דרייברים של AMD
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס מסך agp HD2600PRO במקום ה-FX5200 שהיה לי. כשאני מחבר אותו, המסך לא נדלק ובמקום זה כתוב משהו בסיגנון "SELF TEST" "CHECK PC AND SIGNAL CABLE" "MONITOR WORKING" או משהו כזה. הלוח אם שלי הוא P4S800D. אני משתמש במסך vga עם ממיר מ-DVI. מישהו מבין מה הבעייה? תודה, אלעד
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוכל לעבוד עם יציאת ה DVI (בעזרת מתאם) דואלית, עם שני מסכי CRT. כיום אני עובד ב RADEON9200 ללא בעיות, שני מסכי CRT על על כרטיס אחד, בעזרת המפצל. אבל אני חושב שבכרטיסים החדשים יציאת ה DVI היא שונה ולכן לא ניתן לעבוד DUAL אלא אם כן יש ממיר, זה נוכן? תודה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בהתחלה תיכננתי לקנות את ה-7900GT ב-1800 שקל... אבל אז שמעתי על ה-DX10 ואני קצת חושש לקנות כרטיס כל כך חזקר כשבעוד שנתיים הוא לא יהיה אפקטיבי... ולכן כעת אני חושב לקנות את ה-7600GT שעולה 1200 שקל.. והבנתי שהוא כרטיס טוב! איך הוא באמת לכמה זמן הוא יחזיק לי? טוב אז באמת קודם לענות לי מה עדיף כיום לקנות ואז גם איך ה-7600GT ?
-
- 82 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
XFX NVIDIA GF 6600 EXTREME EDITION PV-T43P-UDL6 256MB DDR3 DUAL DVI+TV OUT PCI-E. עולה 700 שקלים, מכירים אותו? משתלם?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-