עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by vladk,

מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Asafalfa,

אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by vero,

שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

8. Started by ofer_mat,

יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. יש לי I7 920 עם 6GB זיכרון. מסך 24" 1920X1080 יש לי כרגע 260TGX 216Core. ספק 750 של HEC. מה אפשר לקנות ב- 600? האם שווה לקנות עוד 260GTX ב- 300 שקלים ולעשות SLI? תודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  12. פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by AleXGanGSteR,

יש לי את המפרט הבא האם זה יעבוד טוב עם הכרטיס מסך 6800GS של לידטק (PCI-E) אני עומד לקנות את הכרטיס בעזרת העצה שלכם :D לוח אם: Intel® Desktop Board D915GAV מעבד: Presscott 3.0Ghz pentium 4 ראם: 2*256 (אני יודע ש512 זה די קצת ....) תודה...

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  16. החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Jack_g,

בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. מישהו שיש לו את הכרטיס מסך : Sparkle nVidia GeForce 8800GT Calibre 512MB PCI-e יכול לתת תמונות וחוות דעת אישית על המוצר? איך מבחינת הביצועים? המראה ? מקום? ומזה הדבר הזה שמחובר עליו מעין צג כזה... מה כתוב בו? מה אפשר לכוון שם? מצטער שהתמונה גדולה פשוט זה מאתר.. מאמר על הכרטיס המדובר. http://www.techpowerup.com/index.php?50829 בבקשה תנו תמונות שלכם. וגם ראיתי שהייתה גירסא עם קירור אחר... לפני פתאום השתנה בארץ...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by טל קורקוס,

יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה

22. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

23. Started by Pop3Sail,

התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by sokran,

תקציב: 700 ש"ח בלי חריגה. השימושים הם גיימינג. OC: אולי חנות: KSP המפרט: מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ @ OC 3.6GHZ לוח אם: GIGABYTE G-31- ES2L כרטיס מסך נוכחי: HD3850 256MB 669,829@ OC 749,950 ספק: FSP 400W ATX400-PNR (החברה הזאת לפי כמה אנשים מבינים הוא רמה אחת מעל HEC) מסך: PHILIPS 19" 190P הערות: שהכרטיס מסך יתאים למערכת בצורה הטובה ביותר, שהשדרוג יהיה משתלם! לא בהכרח לנצל את כל התקציב, אם יש כרטיס מסך שעולה פחות והוא לא טוב משמעותית, אז עדיף באופן כללי. עוד הערה היא שאני לא משחק ברוולוציות גבוהות, המסך תומך רק עד רוולוציה 1280X1024 .. בבקשה המלצות רק ממבינים בתחום.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by ychig,

חשוב שיהיה בו component hdmi vga תודה תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים