עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roeiw,

^^^^^^^^^^^^^^^

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  3. מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by דמיאל,

הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by vip133,

אז ככה המחשב בכללי די חלש אני רוצה בשבילו כרטיס שיוכל להפעיל לי קאונטר 1.6 ומשחקים בסגנון בסכום שציוין בכותרת תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אוקיי ככה יש לי p4 1.8A 256mb rdram Geforce 3 Ti200 זה בעצם מה שעקרוני עכשיו אני בהתלבטות מאוד קשה אם בכלל שווה לשדרג את הכרטיס מסך עם מחשב כזה... או פשוט לחכות עוד ככה חצי שניה ולקנות מחשב חדש... האפשרויות שיש לי נעות בין רדאון 9500 ל9600 כי זה בערך גם טווח המחירים שאני כרגע מוכן להשקיע אבל הלוח שלי הוא AGPx4 והכרטיסים AGPx8 והאם אני באמת יוכל לשחק במשחקים עם AA נורמלי ולא ללא...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by VeR-MaN,

שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by bendale,

אני קונה מחשב ואני מתלבט בין gtx9800 לבין hd 4850 512 ddr3 ל- 512 ddr5 Hd 4870 מה כדאי אני משתמש במסך 19 אינץ בבקשה תעזרו לי מה עדיף מה יותר טוב למשחקים,מה נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, ההפרשים במחיר בינהם הוא בערך 500 ש"ח בין הנמוך לגבוה,השאלה אם כדאי להוסיף או שאני אקבל אותו תמורה בכרטיס זול יותר? אני צריך בבקה תגובות כמה שיותר מהר אני צריך לקנות את המחשב לפני החג תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

במסך CRT יכול להיות נקודות מתות? Tnx Gil.Z

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by segevgabay,

8800 GTX או GTS האם הGTS יספיק?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Krazy-Hawk,

אני מחפש בשביל חבר מסך כמה שפחות יעלה יותר טוב. אם זה ממש הבדל גדול באיכות עדיף לקחת כבר את הכי טוב. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1273 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1561 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 איזה הכי משתלם ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by kobt,

הורדתי EVERST וזה מראה לי בSENSOR רק את הCPU והלוח אם ואין שם את הטמפ' של הכרטיס ...יש לי R9600XT איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו.???

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. תנו תגובות!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by _idank_,

איזה כרטיס יותר טוב למשחקים G FORCE PCIX6200 או REDAON X300? או שיש כרטיס אחר יותר טוב מהם באותם המחירים(פחות או יותר)? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by cooper,

ברשותי7600GT LEADTEK חדש[יומיים] ואני לא ממש מרוצה האם מישהו מכיר כרטיס במחיר שלו +/- שיותר טוב ממנו ,לא משנה לי ATI או NVIDIA רצוי מIQPC המפרט שלי מעבד AMD 4600 4גיגה זיכרון לוח אם ASUS A2N E

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  22. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by ome152,

תקציב:750 חריגה מקסימלית:850 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג בעיקר.. ! אבל גם סרטים בקטנהחנות: KSP , IVORY מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB) ספק: מסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...96&CatCode=398 הערות ובקשות מיוחדות: כרטיס מסך טוב מאוד ומשתלם .. והעיקר מומלץ בחום :-) שיתאים למשחקים כמו bt3 ,NFS THE RUN וכו'

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט התחלתי להתקין דרייברים. לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב הפסיק לעלות. אחרי שהוא היה מראה את המסך טעינה של וינדוס כשמצפים לראות את האייקונים ואת שורת ההתחל מופיע רק מסך שחור והסמן הלבן של העכבר. המצב חוזר לקדמותו רק אחרי שאני עושה ריסט למחשב ובוחר באפשרויות מבין כל האפשרויות של הSAFE MODE והכל את האפשרות של ההגדרות האחרונות שהמחשב עבד בהן טוב. בכל מקרה הייתי מתעלם מההתקנה ולא מתקין את הכרטיס פשוט אבל למשל כשאני מנגן סרטים על מסך מלא הם איטיים, הגרירה של החלונות איטית (כמו כן הגלגלת של העכבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך מכיוון שאין כמעט שימוש במשאבי המחשב. לגבי הדרייבר ניסיתי את הדרייבר הכי עדכני…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.