כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ובכמה צינורות עיבוד הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הבנתי מכמה חנויות ש ח.י מפסיקים לשווק את המסך הנ"ל.. האם זה נכון? מישהו יכול לבצע בדיקה לעומק מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. מה ההיתם ממליצים בין שני כרטיסי מסך אלה.?ולמה? אני מציין שאני רוכש מסך 22 אינצ'. הכרטיסים הם: hd4870 9800gtx מה ולמה? תודה . בן.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הספק Corsair VX Series 450W PSU יחזיק את הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0. תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-