כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך לקנות את הכרטיס בכותרת מ foxPc קודם כל יש שני דגמים , איזה מהם עדיף: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אני שואל כי הדגם של ה OC עולה זול יותר לפי האתר, שקצת גרם לי לנסות להבין דבר שני אני אשמח אם מישהו שכבר קנה כזה כרטיס או מכיר את המפרט יוכל לענות לי מה מגיע חוץ מהכרטיס חוברות והדיסקים, כלומר כבלים ומתאמים: 1. האם מגיע עם מתאם 6 פין לשני חיבורי חשמל כמו של ה HD [לא יודע איך קוראים למחבר הזה]? 2. האם מגיע עם עם מתאם למסך עם חיבור אנלוגי [DVI 2 VGA(D-SUB]? 3. עוד דברים אולי? אשמח לתגובות מהירות, כאמור מתכנן לקנות מחר... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
-
יש לי אופציה לקנות אחד משני הכרטיסי מסך MSI lx8600gts או Gigabyte 8600gts מה לדעתכם יותר כדי ולמה? הסבירו? ותגידו מה ההבדל ביניהם מה יותר טוב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרטיס ה 450GTS שברשותי התחיל לעשות לי גלים במסך בעת משחק.. נישארו לי 2 אפשרויות- להחליף בחינם באחד חדש 450GTS*. או לרכוש אחר, חבר שברשותו ה Ati 6870 אמר לי לנסות אותו ושהוא כרטיס פצצה. מצאתי ב Ebay בסביבות ה 220$ ובארץ+אחריות זה 330$. אז.. הינה המפרט שלי: והאם אני יכול להחזיק את ה 6870? Intel i5 650 3.2 GHz. 2GM ram. 1.333Mhz Motherboard: GA-H55M-D2H. WIN 600W. עריכה: לא WIN BOOW .... הייתי מסטול בליילה 600W היה ניראה כמו BOOW חחחחחחחחחחח..... 500GB hardrive. קישור לכרטיס:http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD6870-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-/160620185920?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2565b58940 כי שמעתי ש MSI טובים בקירור. אז.. האם המחשב יחזיק תכרטיס טוב ו: -איך לבצע ניק…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם הוא מספק HD מלא? איזה חיבור אני צריך לחפש במאפיינים שלו כדי לחבר לטלויזיה? חיבור HDTV ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את CCC ולהתקין דריבר בלעדיו ,רק הדריבר והגדרות אני אסתדר עם ATI TRAY TOOLS או שתמליצו לי על תוכנה אחרת איך אני מסיר את הCCC והדריבר בצורה הנכונה ואחר כך מתקין את הדריבר בלי? יש תוכנה שמסירה דריברים ו CCC? ואפשר לינק לדריבר הכי חדש של ATI (6.8) ללא הCCC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-